< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksnr -- 1 Kasım 2017; 8:15:52 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

Zırt-pırt "Ben bu arkaplanı nasıl öldüreceğim" konulu başlıklar açılıyordu. Türk fotoğrafçılığının tek derdi öldürülemeyen 9 canlı arka planlarımızdı. İşte buna da en ekonomik çözüm Canon'dan 1000 serisi + 260 liralık 50mm. f1.8 lens ile gelmişti. Bana göre bunu okuyamayan diğer tüm markalar Canon'un karşısında hep çaresiz olacaklardı. Netekim 2017 cehennem sıcakları altında güncel durum da bunu böyle göstermektedir. Bir bakıma Canon fotoğrafçıların hile kodunu bulmuş-keşfetmiş sanki. "Vereceksin bunların eline 50mm. F1.8 prime'i uygun fiyattan, müptelan olacaklar bak gör sen". Tabi elbette ki 50mm. F1.8 lens güzel bir lens, burada kast etmek istediğim detay diğer markaların yıllardır bunu seyredip de 1 gıdım dahi fiyat politikası olarak kıllarını kıpırdatmamaları. Dolayısı ile ben de ortada bir rekabet falan olmadığını düşündüm. Olay varmış gibi gösterip Japon'ların Dünya foto pazarı pastasını kendi markaları arasında bölüşmesi olayı olabilir. Çok komplo teorisi gibi oldu mu ? 

Hızlı