Şimdi Ara

Nikon COOLPIX S9050 Compact Digital Camera ? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
6
Favori
36.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asewes

quote:

Orijinalden alıntı: har3

en iyisi albi olympus e-pm1 bak keyfine

3 Katı para verebiliyorsanız şiddetle katılıyorum çok güzel makine ama işte o kadar para vermişken şu daha iyi olsun bu olsun şu lensi alayım derken sonu yok tabi maddi durum iyiyse bilemem

Sonu yok orta karar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tokat saat kulesi s9050 ıso160 --zoomsuz , full optik zoom , optik +4Xdijital zoom--- olmak üzere 3 foto... resmler dik çekilip döndürülmüştür
    zoomsuz
     Nikon COOLPIX S9050 Compact Digital Camera ?
    full optik zoomlu(15.5x)
    optik +4x dijital zoomlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa6533 -- 15 Mayıs 2013; 22:52:44 >

• Arkadaşlar bende s9050 modelini aldım yeni bir kaç sorum var...

Video çekerken zoom yaptıkca görüntü bulanıklaşıyor bekliyorum fakat yinede bulanık şekilde netleşmiyor ve videoyu durdurup devam etme özelliği yokmu?

Çektiğim resimler 4000x3000 olmasına rağmen bilgisayara attığımda beklenilenden küçük boyutta oluyor resimler daha geniş olması gerektiği halde yardımcı olabilirmisiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 26 Mayıs 2013; 23:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Arkadaşlar bende s9050 modelini aldım yeni bir kaç sorum var...

Video çekerken zoom yaptıkca görüntü bulanıklaşıyor bekliyorum fakat yinede bulanık şekilde netleşmiyor ve videoyu durdurup devam etme özelliği yokmu?

Çektiğim resimler 4000x3000 olmasına rağmen bilgisayara attığımda beklenilenden küçük boyutta oluyor resimler daha geniş olması gerektiği halde yardımcı olabilirmisiniz??

video ayarlarına girip devamlı netlemeyi(devamlı af) açlalısınız
    diğer konuyu anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa6533

quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Arkadaşlar bende s9050 modelini aldım yeni bir kaç sorum var...

video ayarlarına girip devamlı netlemeyi(devamlı af) açlalısınız
    diğer konuyu anlamadım...

Oldu hocam teşekkür ederim ilk defa kamera kullanıyorum acemiyim kusura bakmayın

Diğer sorularım:

1-Video çekerken zoom yaptıkça ekran çok sarsılıyor bunu önlemenin yolları neler? [Elektronik VR diye bir seçenek var titreşim ile ilgili galiba)

2-Video çekerken videoyu durdurma devam etme özelliği yokmu?

3-Çektiğim 1080p videoları bilgisayara atıp açıyorum sesler önden geliyor bazen video takılıyor hafıza kartım class 10 sorun bilgisayardan mıdır ne yapabilirim?

4-Video ve resim seçeneklerinde yıldızlı seçeneğin farkı nedir?1080p 1080pYıldız

Resim sorunumu hallettim...

Çektiğim örnek resimler;

Oto Makro Mod-Flaş

Makro Mod

Zoom 12-15.5x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 27 Mayıs 2013; 12:48:48 >

• Merhaba

Manuel ayarlarla uğraşmadan tamamen otomatik akıllı modda bas çek yaparak, güzel fotolar çeken bir makina aryordum.Araştırmalarım Sony üzerine yoğunlaşmıştıki,bir arkadaşım sağolsun bu konuyu tavsiye etti.

Sizce de S9050 ile , otomatik modda her türlü koşullarda güzel fotolar yakalayacaksam hemen almak isterim.

Herkese selamlar
  • birsürü foto koyduk işte bakın ona göre karar verin 8 sayfalık forum oldu daha ne olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa6533

birsürü foto koyduk işte bakın ona göre karar verin 8 sayfalık forum oldu daha ne olsun...

Teşekkür ederim bilgi için Ustacığım.

Eğer bu makinanın otomatik akıllı çekimide iyi çıkmazsa,Annem evden kovacak.Kadıncağıza OTOMATİK modda bulanıksız , net,gece gündüz , güneşli güneşsiz , her türlü koşulda mükemmel olmasada,güzel çekim yapan bir makina bulamadım.Bundan önce aldığım panasonic ve samsung akılı otomatik çekimleri hiç iyi çıkmamıştı.

Kusura bakmayın o yüzden alırsan bu makinayı,aradığını bulmuş olursun diyecek bir usta arıyordum. Dediğin gibi ben en başından forumu okuyup,hazıra konmayayım.
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 28 Mayıs 2013; 8:07:42 >
  • Selamlar bu makina mı S9050 yoksa L310 mu daha iyi ve sebebleri nelerdir?
  • fuji biraz daha iyi sanki çekim açısından arkadaşta vardı bundan karanlık ortamlarda fazla iyi değil ?
  • o iki makine aynı sınıfta değil... karşılaştırmak yanlış olur bre cahiller :) bilmemek değil öğrenmemek ayıp o yüzden zorunuza gitmesin takılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa6533 -- 3 Haziran 2013; 2:13:34 >
  • Arkadaşlar Yaklaşık 2 aydır bu makineyi kullanıyorum gerçekten çok iyi , tam otomatik mod sayesinde herşeyi karşılayabiliyo her türlü çekimi yani , çekim kalitesi bikere oldukça iyi önemli olan burda sizin iyi kareler yakalaya bilmeniz onun dışında makine size çok iyi imkan veriyo zaten. Nikon S9050 düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle :)

• Buda nikon s9050 ile yaptığım basit bi bokeh çalışması :)

• quote:

Orijinalden alıntı: busraozgul07

Arkadaşlar Yaklaşık 2 aydır bu makineyi kullanıyorum gerçekten çok iyi , tam otomatik mod sayesinde herşeyi karşılayabiliyo her türlü çekimi yani , çekim kalitesi bikere oldukça iyi önemli olan burda sizin iyi kareler yakalaya bilmeniz onun dışında makine size çok iyi imkan veriyo zaten. Nikon S9050 düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle :)

Benimde merak ettigim işte tam otomatik moddu.Ornegin yolda yururken bir kedi görüyorum harika pozluk.Hemen makineyi cikarip bas çek yapmalıyım. Yani kedi pozu degistirmeden yakalayabilmeliyim.Yoksa kedi olsun bebek olsun objeyi goruntuyu kaçırana kadar bir suru ayarla ugrasmamaliyim.
    Tam Otomatik akıllı modda olaganustu resimler cekmesini beklemiyorum ama yinede S9050 ile hertürlü kosulda net guzel resimler cekebilmeliyim.
    Bu makina ile akilli cekimde guzel fotolar yakaladigini söylüyorsun bende alacagim gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

quote:

Orijinalden alıntı: busraozgul07

Arkadaşlar Yaklaşık 2 aydır bu makineyi kullanıyorum gerçekten çok iyi , tam otomatik mod sayesinde herşeyi karşılayabiliyo her türlü çekimi yani , çekim kalitesi bikere oldukça iyi önemli olan burda sizin iyi kareler yakalaya bilmeniz onun dışında makine size çok iyi imkan veriyo zaten. Nikon S9050 düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle :)

Benimde merak ettigim işte tam otomatik moddu.Ornegin yolda yururken bir kedi görüyorum harika pozluk.Hemen makineyi cikarip bas çek yapmalıyım. Yani kedi pozu degistirmeden yakalayabilmeliyim.Yoksa kedi olsun bebek olsun objeyi goruntuyu kaçırana kadar bir suru ayarla ugrasmamaliyim.
    Tam Otomatik akıllı modda olaganustu resimler cekmesini beklemiyorum ama yinede S9050 ile hertürlü kosulda net guzel resimler cekebilmeliyim.
    Bu makina ile akilli cekimde guzel fotolar yakaladigini söylüyorsun bende alacagim gitti.

bende sizin gibi düşündüğüm için aldım bu makineyi ve gerçekten çokda memnunum. Bişey gördüğüm an hemen tam otomatik mod ile anlık çekimler yapabilmek iyi bir şey. Eminim sizde memnun kalacaksınız. Çekim kaliteside ayrı bi güzel , ben halâ Hevesimi alamadım sürekli elimde , nereye gidersem gideyim yanımda :)

• En son 3 ay önce kendi konuma mesaj yazmışım... 7 sayfa olmuş şu ana kadar ve DH bir bildirim göndermemiş konuya cevap geldi diye.
    Makineyi almak üzereyken cep telefonu mefta oldu ve yeni cep telefonu almak zorunda kaldım. İnşallah bu yaz alabilirim.
    Ama iyi ki bu konuyu açmışım şuan biraz baktım ve kullanıcı yorumları ve incelemeleri sayesinde aklında soru oluşanlar için iyi bir bilgilendirme olacak.
    Konuya ilgi gösterip fikir ve deneyimlerini yazanlara çok teşekkürler...
  • birilerine yardım edebildiysek ne mutlu bize :) Rica ederiz ve konuyu açtığın için bizde teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhaguller

quote:

Orijinalden alıntı: tubaufuk

mustafa kardeşim manuel i otomatiği bir kenara bıraktık zaten çok önceden. beni büşra arkadaşımda anladı ne demek istediğimi, ben diyorum ki çekim kalitesi yani foto,video,video zoom vs. hangisi daha iyi bu özelliğini karşılaştırmak açısından sormuştum, bir de youtube da s9050 ile ilgili bi kaç tane video zoom test var keşke daha fazla olsaydı demek istedim.SAYGILAR

herkese günaydın!.
    merak edenler için kendi çektiğim 3 adet videoyu ekliyorum. almayı düşünenler için yardımcı olacağını umarım... videolar tripodsuz olarak, makine zemine konularak çekilmiştir. titremeye engel olamadım. iyi syirler...

bu video optik+dijital zoom kullanarak çekildi..

bu video sadece optik zoom kullanılarak çekildi..

bu video optik+dijital zoom kullanarak çekildi..

umarım video eklemeyi başarabilmişimdir...

Vatanda s9050 az bucuk deneyim dedim.Bir şey sormak istiyorum.Özellikle yukarıdaki 2.video ya bakarsak(bina yakınlaştırması olan görsele) o ve ay tutulması epeyce etkileyici.Ama ben mağaza içinde en uzak mesafedeki bir objeyi zoomladım.Yukarıdaki video ya göre mağaza içindekini gözümün içine sokması lazımdı ama olmadı belli bir yerden sonra zoom bitti. Yukarıdaki video görüntüleri makinanın sadece kendi optik zoomu ilemi alındı acaba?

Bide S9050 şu anda Vatan dan başka bir yerde satışı yok.Otomatik çekimini Vatandaki arkadaşda çok methetti.Başka satan bir yer varmı bildiğiniz? Özellikle otomatik akıllı çekim modu ile, bu kadar beğenilen bir makina neden sadece bir tek yerde satılırki?

• Arkadaşlar bu kadar irdelemeye gerek yok 300 liralık alet gayet iyi çekiyor zoom iyi video özellikleri iyi marka iyi bataryalı alın geçin bu fiyata başka yok hepsiburadada var ben bimeksten almıştım tek günlük kampanyada 251tl idi vatan 299tl idi o zaman, bu fiyata şu an özellik olarak en alınabilir cihaz gibi görünüyor alın geçin
  • Vatan da 347-TL. Varmı daha ucuza?
    http://www.vatanbilgisayar.com/nikon-vna410ma-s9050-sl-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=64410

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.