Şimdi Ara

Nikon COOLPIX S9050 Compact Digital Camera ? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
6
Favori
36.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz daha geride kalan konuşmalara bakarsanız resimler paylaştım s9050 ile , onlarda görebilirsiniz :) video kalitesi gerçekten tatmin edici , bi çok kişi video kalitesi iyi olduğu için bile alabiliyor bu makineyi , bende en kısa zamanda video paylaşmak isterim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet büşra senin resimlerini de inceledim güzel fotolar paylaşmışsın benim için foto 2.nci planda önemli olan video ve yapılan zoom un netliği, sadece millet 9050 nin zoom olayına muhteşem diyor fakat youtube da canon x220 video zoom test kaynıyor buna ayar oldum. nikon s9050 ile alakalı evet bu dediğim deneme videosu göremedim. hakan kardeş paylaşcakmış sevindim :)
  • Hmm sen biraz daha araştır ozaman video önemli ise , videolar zamanla çoğalacaktır ;)

• hasan guller abi söz verdi bi paylaşsın ondan sonra alcam :) şaka bi yana da 2 sene olmuş büşra daha ne kadar bekleyecem. 15-20 güne kadar yunanistan a gidecem orda lazım bir an önce araştırayım dedim ondan acelem.ama doğru değil mi youtube da canon x220 yazıosun 15-20 tane video 9050s e bakalım diorum bir veya iki tane.. nikon s9050 sahiplerine burdan sesleniyorum lütfen video paylaşın :) söz bende gidip geleyim bir sürü paylaşcam
  • dediğim gibi sen araştırmaya devam et. X220nin video kalitesi nasıl bilmiyorum ama emin oll s9050 video kalitesi oldukça tatmin edici

• s9050 ile sx220 karşılaştırılacak makinlermi la:D BİRİNDE manuel var diğerinde yok dslr ile compak karşılaştırması gibi
  • Nikon s9050 , manuel moda ihtiyaç duymamıştır çünkü tam otomatik mod sayesinde bütün isteklerini karşılıyor. Har3 bence git alacağın makinenin konularında gez.

• çok mu hoşuna gitti har3 .. sana bi fıkra anlatayım bu daha komik...( temel ile fadime evde iken temel fadime ye demiş ki ; git bak bakalım fadime ben içerdeki odadamıyım.fadime de gitmiş bakmaya bi dakika sonra hemen temelin yanına geri dönmüş içerde yoksun temel.) bu daha da komik sana 2,3 ay yeter..eğlenmene baak.
  • Arkadaşlar video ekleyecektim ama olmuyo bilgisayarda desteklemiyo videoyu , imageshackede yüklenmiyo üzgünüm.
  • manuel modu kullanacak olanlar için har3 haklı ama biz bu karşılaştırmayı ben manuel mod kullanmayacağım diyenler için yapıyoruz . bu nokta da s9050 otomatik yönleriyle daha önde...
  • mustafa kardeşim manuel i otomatiği bir kenara bıraktık zaten çok önceden. beni büşra arkadaşımda anladı ne demek istediğimi, ben diyorum ki çekim kalitesi yani foto,video,video zoom vs. hangisi daha iyi bu özelliğini karşılaştırmak açısından sormuştum, bir de youtube da s9050 ile ilgili bi kaç tane video zoom test var keşke daha fazla olsaydı demek istedim.SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubaufuk

mustafa kardeşim manuel i otomatiği bir kenara bıraktık zaten çok önceden. beni büşra arkadaşımda anladı ne demek istediğimi, ben diyorum ki çekim kalitesi yani foto,video,video zoom vs. hangisi daha iyi bu özelliğini karşılaştırmak açısından sormuştum, bir de youtube da s9050 ile ilgili bi kaç tane video zoom test var keşke daha fazla olsaydı demek istedim.SAYGILAR

aynen ben anladım senin ne demek istediğini üzgünüm ama bu soruna cevap veremicem çünkü ben nikonu canon x220 kıyaslarayarak değil sx150 ile kıyaslayarak aldığım için x220nin özelliklerini bilmiyorum. Şunu söyleyebilirim nikonun video çekim kaliteside fotoğraf çekme kalitesi ve zoom kaliteside mükemmel , ayrıca video çekerken aynı anda çektiğin şeyin fotoğrafınıda çekebiliyosun , bu özellik diğerlerindede var mı bilmiyorum.

• quote:

mustafa kardeşim manuel i otomatiği bir kenara bıraktık zaten çok önceden. beni büşra arkadaşımda anladı ne demek istediğimi, ben diyorum ki çekim kalitesi yani foto,video,video zoom vs. hangisi daha iyi bu özelliğini karşılaştırmak açısından sormuştum, bir de youtube da s9050 ile ilgili bi kaç tane video zoom test var keşke daha fazla olsaydı demek istedim.SAYGILAR

herkese günaydın!.
    merak edenler için kendi çektiğim 3 adet videoyu ekliyorum. almayı düşünenler için yardımcı olacağını umarım... videolar tripodsuz olarak, makine zemine konularak çekilmiştir. titremeye engel olamadım. iyi syirler...

bu video optik+dijital zoom kullanarak çekildi..

bu video sadece optik zoom kullanılarak çekildi..

bu video optik+dijital zoom kullanarak çekildi..

umarım video eklemeyi başarabilmişimdir...

• quote:

hasan guller abi söz verdi bi paylaşsın ondan sonra alcam :) şaka bi yana da 2 sene olmuş büşra daha ne kadar bekleyecem. 15-20 güne kadar yunanistan a gidecem orda lazım bir an önce araştırayım dedim ondan acelem.ama doğru değil mi youtube da canon x220 yazıosun 15-20 tane video 9050s e bakalım diorum bir veya iki tane.. nikon s9050 sahiplerine burdan sesleniyorum lütfen video paylaşın :) söz bende gidip geleyim bir sürü paylaşcam

sözümü tutuyorum. videoları forum eklemeyi denedim ama hep hata verdi. sadece linkleri ekleyeceğim.. umarım yardımcı olur...

http://www.youtube.com/watch?v=_CrQnNUQogA

http://www.youtube.com/watch?v=ZTw4r2unkkE

http://www.youtube.com/watch?v=vsg9UhfkiXE

kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: hhaguller

quote:

hasan guller abi söz verdi bi paylaşsın ondan sonra alcam :) şaka bi yana da 2 sene olmuş büşra daha ne kadar bekleyecem. 15-20 güne kadar yunanistan a gidecem orda lazım bir an önce araştırayım dedim ondan acelem.ama doğru değil mi youtube da canon x220 yazıosun 15-20 tane video 9050s e bakalım diorum bir veya iki tane.. nikon s9050 sahiplerine burdan sesleniyorum lütfen video paylaşın :) söz bende gidip geleyim bir sürü paylaşcam

sözümü tutuyorum. videoları forum eklemeyi denedim ama hep hata verdi. sadece linkleri ekleyeceğim.. umarım yardımcı olur...

http://www.youtube.com/watch?v=_CrQnNUQogA

http://www.youtube.com/watch?v=ZTw4r2unkkE

http://www.youtube.com/watch?v=vsg9UhfkiXE

kolay gelsin...

pardon ya...
    yukarıdaki videoları eklediğim mesajda hata vermişti ama buna rağmen yüklemiş... neyse maksat hasıl olduğuna göre... gerisi teferruat...

• O değilde Nikon s9050 de slowmotion video seçeneği varmış 640x480 çözünürlükte ama olsun örnek:
  • youtubede müthiş bi özellik var video düzenleye girin "sabitle" ye tıklayın o sallantılar filan yok olsun ... aynı optik sabitlemenin dijitali youtube de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa6533

youtubede müthiş bi özellik var video düzenleye girin "sabitle" ye tıklayın o sallantılar filan yok olsun ... aynı optik sabitlemenin dijitali youtube de var.

denedim. dediğiniz doğru sarsıntıları alıyor ve görüntüyü sabitliyor ama bu sefer de videonun netliği azalıyor. yani bir tarafı yaparken diğer taraftan ödün vermek zorunda kalıyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhaguller

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa6533

youtubede müthiş bi özellik var video düzenleye girin "sabitle" ye tıklayın o sallantılar filan yok olsun ... aynı optik sabitlemenin dijitali youtube de var.

denedim. dediğiniz doğru sarsıntıları alıyor ve görüntüyü sabitliyor ama bu sefer de videonun netliği azalıyor. yani bir tarafı yaparken diğer taraftan ödün vermek zorunda kalıyorsunuz...

netliği çok az bişey etkiliyor titreşimi azaltmak için kenarlardan kırpıyor biraz ama başarılı bir uygulama titremesinden iyidir. zaten videonun dijital zoomlu kısmı çok net değil bari titrememiş olur. hem kenardan kırptığından biraz daha yakınlaşıyor video...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.