Şimdi Ara

NİKKO MARKA ARABALAR HAKKINDA??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
31.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de su model var. Fakat bi 10-15 yasinda fln. Motoru saglam ama kumanda kontrollerinde sikinti var yani saga ceviriom duz gidio fln. Kendi kendine hareket edio. Sorun ne olabilir. Yada kim tamir eder bunu. Zamaninin 300 liralik arabasiydi
     NİKKO MARKA ARABALAR HAKKINDA???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedicivalvole

Oyuncak Hastanesi
    Elektromekanik uzmanı Dr.
    OYUNCAKLARIN EFENDİSİ
    Aydın KARAŞ
    0212 259 75 13
    0212 259 75 85
    Beşiktaşta kendisi Nıkko nun serwisi
    Geçmiş olsun

Ben bu servisi öneririm 2 nikko yarış aracım var ikiside orada tamir oldu birisinin kumandası kırıldı 40 tlye istedi verdik daha bozulmadı diğerinin motor yandı sonrada patlama yaşandı motor + süspansiyon ve şasi gerekti onada bi 100 verdik tam hatırlamıyorum 2009 da yaptırdım hala çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski nikkolar malezyada yapılıyordu şümdi çin olmuş en çok buna üzülmüşümdür nikko reis ama kalitesinden ödün vermemiştir ve dayanıklı bi hobi aracıdır her kuruşuna değecektir nikko asla bi oyuncak değildi her zaman benim için gerçek bi arabaydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Dostlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ben de dun yurt dısından kardesime bir nikko vaporizr getirttim ama aynı sekılde denemeden aldık cıft motorlu bu aletın sol tekerlerı calısmıyor.. pılı kumandayı falan denedık hatta ıkı adet getırdık ıkısı de suan bende dıgerınde sorun yok partları degıstırıp denedık ama sorunu çözemedık.. bunun gaantısı yurtıcınde gecmez sanırım ama en azından tamırı ıcın bır yol gosterebılır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: c0mic

Selamlar Dostlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ben de dun yurt dısından kardesime bir nikko vaporizr getirttim ama aynı sekılde denemeden aldık cıft motorlu bu aletın sol tekerlerı calısmıyor.. pılı kumandayı falan denedık hatta ıkı adet getırdık ıkısı de suan bende dıgerınde sorun yok partları degıstırıp denedık ama sorunu çözemedık.. bunun gaantısı yurtıcınde gecmez sanırım ama en azından tamırı ıcın bır yol gosterebılır mısınız?

hocam oğlum bu arabadan istiyor fiyatı 200 tl civarında sizce bu parayı hak ediyormu kullanması keyiflimi? bataryası ne kadar gidiyor? tavsiye edermisiniz acaba?

• 10 numara alet.. kullanması ıllk basta bıraz zor gelıyor ama 2-3 sarja alısılıyor.. cunku yon kumandası yok.. sag ve sol tekerleklerı kumanda edıyorsunuz (tank mantıgı) dolayısıyla oldugu yerde bıle donebılıyor.. mesela son surat one dogru gıdıp bırden ıkısını de gerıye cekınce arkası falan kalkıyor aracın.. kullanmaya alıstıgınızda da sahane ıcat.. ama ben bır de Tonka rıcochet aldım bununla beraber o daha eglencelı.. bu ıcadın da en guzel ozellıgı yarım saate yakın sarjı gıdıyor.. dag bayır kulanabılıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0mic

10 numara alet.. kullanması ıllk basta bıraz zor gelıyor ama 2-3 sarja alısılıyor.. cunku yon kumandası yok.. sag ve sol tekerleklerı kumanda edıyorsunuz (tank mantıgı) dolayısıyla oldugu yerde bıle donebılıyor.. mesela son surat one dogru gıdıp bırden ıkısını de gerıye cekınce arkası falan kalkıyor aracın.. kullanmaya alıstıgınızda da sahane ıcat.. ama ben bır de Tonka rıcochet aldım bununla beraber o daha eglencelı.. bu ıcadın da en guzel ozellıgı yarım saate yakın sarjı gıdıyor.. dag bayır kulanabılıyorsunuz

İlginize teşekkür ederim peki sağlam mı 2-3kazada kırılır mı birde şarjı 15-20 dakika gidermi

• Merhaba arkadaşlar ben de oğluma Nano Slam r modelini almıştım gerçi ondan çok ben oynadım ama batarya kapağı vidası çok geçmeden yalama oldu ve kapatamıyorum artık o haliyle .. istanbul dışında yaşıyorum ama önerebileceğiniz servis var mıdır acaba ne yapmam lazım boşu boşuna duruyor öylece

NİKKO MARKA ARABALAR HAKKINDA???eğlenceli bi alet

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.