Şimdi Ara

NİKKO MARKA ARABALAR HAKKINDA??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
32.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bettyonpower

quote:

Orjinalden alıntı: xpress

quote:

Orjinalden alıntı: bettyonpower

zannedersem acıbadem de ithalatçısı var.

bende de bir nikko var ancak şu anda başkasına verdim.
    ben türkiyeden aldığım için ithalatçısın falan adresi var.

sizin içn türkiye ithalatçısının adrsini veya telefon numarasını öğrenmeye çalışacğım.(tabiki verdiğim arkadaş aynı şekilde belgeleri muhafaza ettiyse)

saygılarmla...

acıbademde nerde ithalatçı biraz bilgi verebilirmisinz acıbademde otruruyorumda mrk attim Ucuza alabilirim belki

cumartesi günü verdiğim arabama kavuşacağım içerisindeki belgelerden size yazraım.
    şu anda hatırlayamıyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

sizin içn türkiye ithalatçısının adrsini veya telefon numarasını öğrenmeye çalışacğım.(tabiki verdiğim arkadaş aynı şekilde belgeleri muhafaza ettiyse)

saygılarmla...

acıbademde nerde ithalatçı biraz bilgi verebilirmisinz acıbademde otruruyorumda mrk attim Ucuza alabilirim belki

cumartesi günü verdiğim arabama kavuşacağım içerisindeki belgelerden size yazraım.

warmı haber

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress

quote:

quote:

quote:

saygılarmla...

warmı haber

Alıntıları Göster
    Arabanın türkiye de tamiri mümkün değilmiş. Ancak alındığı ülkeye gönderirsek orada çaresine bakılabilirmiş.Çünkü problem teknik bir problemden ibaret değil. Ve mekanizması, programlaması da türkiyedekilerden tamamen farklı...

Araba; bilgisayar programı ile kontrol ediliyor ve tahminen eksik yada yanlış bir yüklemeden kaynaklanan bir hata...

Alındığı yere göndermekte bir hayli zor olacak,kargo ücreti vs. arabanın fiyatını çıkaracak gibi... ama araba harika birşey ve gerek fiyatına gerekse taşmaktaki meşakkatlere kesinlikle değecek...

• Arkadaşlar Bendede Toyota Supra Var!3 Günlük Daha Ama baya Çizdirdim!ön ve yanlar arkada birşey yok!Bunu nasıl yapabilirim?

Orijinalden alıntı: Tenes

Arkadaşlar Bendede Toyota Supra Var!3 Günlük Daha Ama baya Çizdirdim!ön ve yanlar arkada birşey yok!Bunu nasıl yapabilirim?
    aynı marka aynı model bile olsa uzaktan kumandalı oyuncakların kumanda frekansları birbirine uymaz.deneyemezzin yani kumandayı başka bi araçta.kontrol devresinde ve kumandada küçük potansiyometreler var onları karşılıklı ayarlayarak her kumanda için farklı ayar yapılır.belkide problem yanlış kumandayla almış olabilirsiniz aracı.anlayan bi usta arabayı kumandaya ayarlayabilir.

Orijinalden alıntı: mustik61

aynı marka aynı model bile olsa uzaktan kumandalı oyuncakların kumanda frekansları birbirine uymaz.deneyemezzin yani kumandayı başka bi araçta.kontrol devresinde ve kumandada küçük potansiyometreler var onları karşılıklı ayarlayarak her kumanda için farklı ayar yapılır.belkide problem yanlış kumandayla almış olabilirsiniz aracı.anlayan bi usta arabayı kumandaya ayarlayabilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mustik61

bundan önce kullandığı arabanın kumandası ile farklı arabaları kontrol edebiliyorduk. yarış için dışarı çıkardığında arkadaşlarının arabalarınada müdahale edebiliyordu. Ona binaen denemeyi düşündük.

Arabayı Oyuncak hastanesine gönderdik, kumandası değiştirildi,problemsiz çalışıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: *beto*

quote:

Orjinalden alıntı: mustik61

bundan önce kullandığı arabanın kumandası ile farklı arabaları kontrol edebiliyorduk. yarış için dışarı çıkardığında arkadaşlarının arabalarınada müdahale edebiliyordu. Ona binaen denemeyi düşündük.

Arabayı Oyuncak hastanesine gönderdik, kumandası değiştirildi,problemsiz çalışıyor..

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BEN ŞU BENZİNLİ ARABA MESELESİNE TAKTIM ALACAM.....
    KAÇ PARADIR BENZİNLİ GÜZEL BİŞEY ALSAM NERDE BULABİLİRİM TOYSROYS TA FALAN VARMIDIR........
    DİZEL OLSAYDI

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

KAÇ PARADIR BENZİNLİ GÜZEL BİŞEY ALSAM NERDE BULABİLİRİM TOYSROYS TA FALAN VARMIDIR........
    DİZEL OLSAYDI

Alıntıları Göster
    arrkadaşlar bende nikko subaro impreza var ama bizim ufak kuzen arabanın altın somuş ön kısımdan bir kaç parçe kırıldı ve bu yüzden araba çok iyi durumda değil.bana yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen mail atsın.genel olarak lazım olan şeyler ön sağ amortisör ön sağ teker. mail adresim burak_cilo@hotmail.com ilgilenirseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cilo

arrkadaşlar bende nikko subaro impreza var ama bizim ufak kuzen arabanın altın somuş ön kısımdan bir kaç parçe kırıldı ve bu yüzden araba çok iyi durumda değil.bana yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen mail atsın.genel olarak lazım olan şeyler ön sağ amortisör ön sağ teker. mail adresim burak_cilo@hotmail.com ilgilenirseniz çok sevinirim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bendede nikko nun bir dağ aracı var araba çok iyi bi şekilde çalısıodu. 8-9 ay boyunca arabayı hiç oynamadım sonra biraz sürüyüm dedim baktm araba çalısmadı bende şarjını taktm fakat sarj olurken kırmızı ısık yanıyordu şimdi yanmıyor. 1-2 gün boyunca sarjda beklettim hala aynı şekilde devam edior bi öneriniz war mı ? yardımcı olacaklar lütfen ahmet-ozde@hotmail.com u eklesinler şimdiden saolun

(⌐■_■)

Intel i5 8400 | MSI Z370-A PRO | Asus Geforce GTX1080 ROG Strix Gaming | VENGEANCE 2x8 GB DDR4-3000Mhz | ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD | Seagate 1TB HDD | OCZ 240GB TL100 SSD | Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED | PHANTEKS P400 Black | FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE

• quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

arkadaşlar bendede nikko nun bir dağ aracı var araba çok iyi bi şekilde çalısıodu. 8-9 ay boyunca arabayı hiç oynamadım sonra biraz sürüyüm dedim baktm araba çalısmadı bende şarjını taktm fakat sarj olurken kırmızı ısık yanıyordu şimdi yanmıyor. 1-2 gün boyunca sarjda beklettim hala aynı şekilde devam edior bi öneriniz war mı ? yardımcı olacaklar lütfen ahmet-ozde@hotmail.com u eklesinler şimdiden saolun

Alıntıları Göster
    konuyo hortlatıoz biraz ama kimse nikkolarla ilgilenmiyo bnm arabamın kumandası yoq 1/10 ölçekte denilenlere gre servo esc falan yoqmuş bu modelde kumandasıda yoq 40 mhz ama küsüratı olduu için uyuşmuyo izmirdeki serer öyle dedi ben bi tane 10-20 tl lik dandik rc araba alsam içindeki kumandaya sinyal yollayan chip gibi bi dalga war onları değişsem çalışırmı walla yardım edeseniz sewinirim bir yerden 2 el aldım bari çalışsın boşuna 50 tl rc tamircisine wermiyelim bizimde elimiz havya tutuyo allaha şükür :D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

konuyo hortlatıoz biraz ama kimse nikkolarla ilgilenmiyo bnm arabamın kumandası yoq 1/10 ölçekte denilenlere gre servo esc falan yoqmuş bu modelde kumandasıda yoq 40 mhz ama küsüratı olduu için uyuşmuyo izmirdeki serer öyle dedi ben bi tane 10-20 tl lik dandik rc araba alsam içindeki kumandaya sinyal yollayan chip gibi bi dalga war onları değişsem çalışırmı walla yardım edeseniz sewinirim bir yerden 2 el aldım bari çalışsın boşuna 50 tl rc tamircisine wermiyelim bizimde elimiz havya tutuyo allaha şükür :D:D:D

Elimde nikko marka 6 set kristal mevcut istersen PM at fiyat konuşalım.
    Why don't you see me go this way?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

Elimde nikko marka 6 set kristal mevcut istersen PM at fiyat konuşalım.

Alıntıları Göster
    Bendede bu arabalardan var ama daha 14 yaşındayım kumandadaki tirez pull u bi türlü çözemedim bilen varsa lütfen yazaibilir mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: NiKKoFuN

Bendede bu arabalardan var ama daha 14 yaşındayım kumandadaki tirez pull u bi türlü çözemedim bilen varsa lütfen yazaibilir mi ??

Alıntıları Göster
    nikko
    Intel i7 8700K @5GHz (NZXT X62) // Gigabyte RTX 4070 Gaming OC // Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 // Corsair Vengeance LED 3600MHZ C16 DDR4 4x8GB // Corsair Obsidian 450D // Seasonic X-850 80+ Gold Psu // Samsung 970 EVO Plus 1TB SSD // Seagate Barracuda 2TB HDD 7200RPM 64MB // MSI MAG27CQ QHD 144Hz 1ms 27" // BATTLELOG ID: Sonicboom_TR
  • quote:

DİZEL OLSAYDI

bence hiç bulaşma sıfır alırım diyorsan sana en ucuzundan 600-700 e patlar (benziniydi piliydi bujisiydi vs..) oyuncakcılarda bulman imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer198906

quote:

DİZEL OLSAYDI

bence hiç bulaşma sıfır alırım diyorsan sana en ucuzundan 600-700 e patlar (benziniydi piliydi bujisiydi vs..) oyuncakcılarda bulman imkansız

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar ben bugün elektrikli nikko toyota supra aldım drift lastikleri falan var maximum 16 km h hız yapar yazıor bu araba güzel yanlarmı? ve motoruna tadilat yapılabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: lastmoikan1

slm arkadaşlar ben bugün elektrikli nikko toyota supra aldım drift lastikleri falan var maximum 16 km h hız yapar yazıor bu araba güzel yanlarmı? ve motoruna tadilat yapılabilirmi

keşke almasaydın be... hiçbi şey yapamazsın o alete, o sana bakar, sen de ona bakarsın. karşılıklı bakışırsınız yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peymacun

Kardesim o araba gercekten harika ben de var 3.5 yıllık acayip hız yapıyor
    Ford F150 Python IV var bende onun batarya ve kumanda nereden bulabilirim?

Orijinalden alıntı: Guest-0E7BD02E2

Ford F150 Python IV var bende onun batarya ve kumanda nereden bulabilirim?

Alıntıları Göster
    KONU HORTLAMIŞ

Orijinalden alıntı: erdembaris

KONU HORTLAMIŞ

Alıntıları Göster
    +1 hortlamış aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 10 Ağustos 2012; 20:23:30 >

| MSI OPTIX MAG274QRF-QD 2K 165Hz IPS |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

+1 hortlamış aynen

Alıntıları Göster
    Bende Gitgidiyordn aldım ama daha elime ulaşmadı oğluma doğum günü hediyesi,hiç araştırmadım ama nasıl acaba.Bi yorum yapsanız.
    UZAKTAN KUMANDALI KEPÇE-Super Scraper Truck

ORJİNAL NİKKO.HOBİ AMAÇLI ALDIĞIM AMA HİÇ KULLANMA FIRSATIM OLMADI.PİYASADA 350 TL YE SATILMAKTADIR.HERŞEYİ İLE ORJİNAL KIRIK ÇIKIK ÇİZİK VS YOK.SIFIR AYARINDA. SIFIRDAN TEK FARKI KUTUSUZ OLMASI.SİTEDE TEK.BATARYA KUMANDASI VE ANTENİ İLE BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR.KARGO BENDEN TÜRKİYENİN HERYERİNE.

Features
    :
    6 Channel Direction Control MINI Truck
    Full Function Direction Control
    All New Edition
    Battery Operated
    Easy to Play and Control
    Realistic Design
    Battery and Charger Included
    With Real Lights at the Back
    Specification
    :
    Power 1 x "6F22" 9V Battery
    with Australian Approval SAA Charger
    Transmitter 6 Channel Full Direction
    Weight 1.90kg
    Product Dimensions
    (L x W x H)

NİKKO MARKA ARABALAR HAKKINDA???

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.