Şimdi Ara

Nikita (2010-2013 ) | BİTTİ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
873
Cevap
6
Favori
29.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyazı hazır. Ben geceyi bekliyorum izlemek için
  • Bölüm çok hareketli olmasada çok güzeldi... Hatta baya güzeldi...Ben diğer bölümlerden daha çok beğendim bu bölümü...

Bu bölümde öğrendikki percy'ninde üstleri olduğunu emirler aldığını öğrendik... Percy herşeyi en başından planlamış ve bizimkilere kasıtlı kaybetmiş... Herif bizimkileri fena tongaya düşürdü... Ve Alex Nikitayı vurdu galiba!!!:S Promosunu izledim haftaya çok daha güzel sezon finali izleyeceğiz gibi... Promoda Sezon finali diyor...
  • Bölüm yine çok güzeldi ayrıca konu olarak biticek diyorduk ama bu bölüm ile birlikte önümüzdeki sezonun konusuda belli oldu. CW kolay kolay dizi iptal eden kanal değil umarım bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
  • hoş bir bölümdü bakalım yeni bölümle olayların gelişimine nasıl bir yön verecekler haftaya
  • Bölüm güzeldi.Dizi yeniden başlıyor gibi.Sezon finali haftaya sanırım.

Alex bence Nikita'yı vurmadı.

• bölüm süperdi ya alex vurdu mu acaba nikita'yı percy ikisinide öldürün demişti nasıl kurtulcaklar gelde sabret diğer bölüme kaadar
  • Sezon finaline müthiş hazılayan bir bölümdü.
    Nikitayı bilerek öldürmeyecek şekilde vurdu bana göre Alex. Hatta çok klasik olan çelik yelek muhabbeti vardır kesinlikle. Bir sahnede kutudan birşey aldı eline. Bi yerdele nikitaya mesaj falan vermiş olabilir. Aldığı şeyin ne olduğunu tam göremedim. Ama müthiş bir sezon finali olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Demek ki vurmuş. Öldürecek gibi vurmamış gözüküyor.Alex çaktırmadan durumu iza etmiş olabilir Nikita'ya bir şekilde.Sezon finali güzel olacak.
  • Şu son 3 bölüm dizi kendine geldi
  • Altyazıda atmaca operasyonu diye çevrilen kısım "operation sparrow" diye geçmiyor mu? yani serçe operasyonu ? Yanlış mı biliyorum?
  • Sezon finali geldi,alt yazı bekleniyor.
  • sezon finali için altyazı beklemedeyiz

• Kv deki ihtiyarlar burada da var..:):)

aksiyonu bol bölümdü. altyazısız izlediğim için yarısını anladım yarısını anlamadım.

sanırım artık Alex tek başıa iş yapmaya başlayacak. Babasının şirketini kontrol altına alacaktır.

Yeni sezon ne zaman başlayacakmış haberi olan var mı?
  • Bu diziyi deli gibi seviyordum. Digitürkte 15. bölüme kadar takip ettim. Sonra dt yi iptal ettirdim. Takip edemedim acaba dizi için pm alabiliirmiyim ? Birde şuanda kaçıncı bölümde dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Bu diziyi deli gibi seviyordum. Digitürkte 15. bölüme kadar takip ettim. Sonra dt yi iptal ettirdim. Takip edemedim acaba dizi için pm alabiliirmiyim ? Birde şuanda kaçıncı bölümde dizi

22. bölüm. ilk sezon finali..
  • Güzel bir sezon finaliydi... 2.Sezon içinde oluşturulabilir güzel bir hikaye çıktı gibi... Sıra geldi 2.sezon onayını almasına... Umarım sıkıntı çıkmazda onay çıkar
  • Sezon finalinin son sahnesinde arkada çalan şarkı neydi ?
  • güzel bir bölümdü percy kendini adam sandı ama
    ne bölümde üst yönetim ne de nikita tarafından umduğunu bulamadı.
    2.sezon güzel olacağa benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 14 Mayıs 2011; 0:49:08 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.