vov bugün müydü hepten unutmuşum hemen 720p yi indireyim o zaman
altyazı 1 saatte çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: -PiToN-
quote:
Orijinalden alıntı: wholet
Yeni bölümü izledim gerçekten güzel bir dönüş oldu
Kazım öldü ama Nikita bitirdi işi Bi de üstüne Michael Percy nin p.ç olduğunu öğrenince süper oldu Nikitanın yanına geçti artık bence öyle mi acaba? Nikita ve Michael yıkarlar ortalığı
Kasım diyecektin heralde bende diyorum kazım kim
Hocam yok sen yanlış biliyorsun Kazım o has Türktür Şaka bi yana ben hep kazım diyorum
spoiler gerekirmiydi bilmiyorum ama sonuçta ilk mesajımı açmazsa kimse izlemeden ağır spoiler yemez bunu açarsa hiç bişi farketmez bilemedim yinede spoiler
Yeni izledim bölümü... Hakikaten dizi güzel başladı...
Kasim'in ölmesi iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum
ama gidişat(konu bakımından biteceği yönünde yoksa dizi muhteşem) 1.sezonda dizinin biteceği yönünde... 2.sezon olucaksa konunun karışması lazım
NOT: Alex'in yanındaki çocuğu öldürselerde kurtulsak ya... gıcık olmaya başladım çakala
Aradan sonra güzel bir bölüm oldu. Dizi güzel gidiyor reytinglerde kötü değil ama konunun gidişatı bakımından 1. sezon sonunda biticek gibi gerçekten
1 hafta içerisinde bütün bölümleri izledim.Başarılı bir dizi olduğunu düşünüyorum,umarım devam eder ve kaldırılmaz yayından yada erken bitirilmez.Yeni bölümü bekliyorum.
Demin Görevimiz tehlike 3 ü tekrar izledim. Nikita mız orada da oynuyor. Lamborghiniden iniş sahnesi ise çok güzel..:)
Yeni bölüm çıktı
Alt yazı bekliyoruz 18. bölüm için.
akşama çıkar sanırım daha başlamamışlar
altyazı çıktı
Şimdi izledim bölümü ama hoşuma gittiğini söyleyemem.
Sanıyorum Owen son kez çıktı karşımıza dizide. Bir daha göreceğimizi sanmıyorum. Alex ten iyiden iyiye şüpheleniyorlar. Yakında dışarıda grup yaparlar. İçinde aksiyon olan basit bir bölümdü..
Hareketli bir bölümdü.Sanırım ülke ülke gezecekler.Bakarsınız Türkiye'yede gelirler. Bir Ankara,Kayseri muhabbeti geçmişti.
güzel bölümdü ama daha aksiyon sahneleri yüksek bölümler isterük
Bölüm herzamanki gibi güzeldi... Nikitanında
dayak yemesi güzel oldu:D
Demen gibi ülke ülke dolaşıcaklar galiba siyah kutular için... İnşallah Türkiyeyede uğrarlar:D
Bu arada Kaç siyah bulmaları gerekiyordu?
quote:
Orijinalden alıntı: afsdfas
Bölüm herzamanki gibi güzeldi... Nikitanında
dayak yemesi güzel oldu:D
Demen gibi ülke ülke dolaşıcaklar galiba siyah kutular için... İnşallah Türkiyeyede uğrarlar:D
Bu arada Kaç siyah bulmaları gerekiyordu?
6 sanırım.1 tane kendisinde var Percy'nin.2 tane buldular,kaldı 4.
siyah kutulardan
1 tane olması lazım Nikita'da onu yok etmişti zaten...
5 tane daha bulmaları gerekli diye hatırlıyorum... nedense bu dizinin çekim kalitesi düşük kameraları biraz eski gibi duruyor...
onun dışında akıcı bir film değil lakin konusu güzel... bu konuyla daha iyi bir kadro ve daha iyi tasarlanmış kurgu olsaydı çok tutacak bir dizi olabilirdi...
Nikita'nın yaptıkları detaysız ve saçma olcak şekilde gösteriliyor biraz daha detay olabilirdi...
quote:
Orijinalden alıntı: ShifT7
siyah kutulardan
5 tane daha bulmaları gerekli diye hatırlıyorum... nedense bu dizinin çekim kalitesi düşük kameraları biraz eski gibi duruyor...
onun dışında akıcı bir film değil lakin konusu güzel... bu konuyla daha iyi bir kadro ve daha iyi tasarlanmış kurgu olsaydı çok tutacak bir dizi olabilirdi...
Nikita'nın yaptıkları detaysız ve saçma olcak şekilde gösteriliyor biraz daha detay olabilirdi...
''çekim kalitesi düşük kameraları biraz eski gibi duruyor... ''
Hocam sende ne göz var öyle nasıl anladın merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: -AltaiR-
quote:
Orijinalden alıntı: ShifT7
siyah kutulardan
''çekim kalitesi düşük kameraları biraz eski gibi duruyor... ''
Hocam sende ne göz var öyle nasıl anladın merak ettim
kameraların nasıl çekim yaptığından anlaman lazım, sonrasında merceklerin büyütme oranından anlaman lazım, daha önceden eski kameralarla çekilmiş dizileri izleyip bu konularda aşinalık kazanmış olman lazım, birazda dikkatli birisi olursan hatta benim gibi detaylara çok dikkat eden kesinlikle sende anlarsın...
Güzel bir bölümdü dizi kendini izlettiriyor bir şekilde.