Şimdi Ara

Nike Unisex Yürüyüş Ve Koşu Spor Ayakkabı Lunar Air 129 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 40 numara kalmış, tipi ilginç bir ayakkabı. kapanın elinde kalacak gibi görünüyor.

• Tiktokçu ayakkabısı :D
  • Bunlar nasıl modeldir nasıl giyiyorlar bunları aklım almıyor.
  • Hem tipi kötü hemde ABD bayrağı var arkasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabanı havalı,iyi...Pantolon paçası arkadaki bayrakları kapatır,ihtiyaç varsa ve numara uyarsa her şekilde alınıp giyilir...
  • 116 ya düşmüş bende ama ucube

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir iki ufak tefek ürün ekleerek forumdan 150/20 ile aldım. Almadan hepsiburada whatsapp hattı ile iletişime geçtim, linki gönderdim ve aramızda şöyle bir konuşma geçti.

"[11:10, 27.02.2020] Hepsiburada: Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
    [11:11, 27.02.2020] .: merhaba linkini gönderdiğim ürünün orijinal olduğundan emin olabilir miyim ?
    [11:11, 27.02.2020] Hepsiburada: Hepsiburada'da yer alan tüm ürünler % 100 orijinal olup faturalı ve ürün cinsine göre garanti belgeli olarak satışa sunulur. Ürünlerin orijinalliğiyle ilgili bir endişeniz varsa detayları paylaşmanızı rica ederiz.
    [11:11, 27.02.2020] .: orijinal ürün gelmezse nasıl destek oluyorsunuz _
    [11:11, 27.02.2020] Hepsiburada: Türkiye'nin en güvenilir e-ticaret firmasından birisiyiz. Sorun yaşamanız durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz."

durum şu, ben bu ürünün orijinal olduğuna %1 bile inanmıyorum. Bu air max 90'ın amerikanın aya ayak basmasını temsil eden, özel tasarımcı dizaynlı ve muhtemelen çok az sayıda üretilmiş bir ürünü. En ucuz ebay'de 500 dolara ikinci elini gördüm o kadar diyeyim :D
    https://www.amazon.com/NIKE-Reflective-Metallic-Synthetic-Athletic/dp/B00U7IR4WW/

Gelir gelmez bi nike store'a gösteresim var, eğer tipinden çakma olduğu anlaşılmıyorsa.

Peki orijinal olmadığını anladığımda hepsiburada nasıl davranıyor? Hiç bu durumla karşılaşan oldu mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trekking şişme mont 60 tl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben bu satıcıdan başka model ayakkabı aldım.Ürün sahte çıktı.İade ettim.Bilginiz olsun.
  • filantedivinita kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata orjinal alınabilmesi oldukça zor. Ama olurda orjinal gelirse senin için büyük bir ölücülük başarısı olur
  • halogen666 H kullanıcısına yanıt
    Hocam tek numara vs. olduğu için %0,99 ihtimal verdim, bakalım ne çıkacak :D
    hocam whatsapp destek numarasını alabilir miyim?
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    +90 850 252 4000
  • Bu satıcının Doğru dürüst satışı bile yok sitede, referansda yok. Ayrıca yukarda bir arkadaş bu satıcıdan aldım sahte çıktı yazmış. Diğer taraftan ayakkabanın özel tasarımm olduğunu ve sınırlı sayıda üretilen fiyatınn yüksek olduğunuda siz araştırmışsınız. Orjinal olabilme ihtimali kalmışmı sizce? %0,99 bile olsa.

Çakma pabucun hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    boşu boşuna iade işleriyle uğraşmamak için siparişi iptal ettim memnun musunuz
  • Renkleri düzgün olsa ve arkadaki bayrak olmasa, tipi çok iyi bence. Gerçi onlar olmasa fiyat da bu olmazdı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tüm risklere rağmen sipariş verdim, gelsin sahteyse iade ederiz ve yorumada sahte olduğunu yazarız insanlar bilgilenir
  • yutubur apaçilerinin ayakkabısı... evlerden ırak
    Şimdi rahatladım işte

• bedavaymış ayağıma uysa alırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.