Şimdi Ara

Nike+iPod almak isteyenler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nike+ipod u deneme fırsatım oldu gerçekten harika,her yaptığın adımı vs herşeyi doğru gösteriyor ancak ayakkabının içine koyulan parça sanki parçalancakmış gibi geliyor o his insanı kötü yapıyor ve o parçanın açılabilir bir yeri olmadığından pili bitince(!)yenisini almak gerekiyor almak isteyenlere önceden bir uyarı olsun ayrıca çok hızlı şarj tüketiyor ben 1-1.5 saat koştum ve şarjım %100 den %60 lara falan indi film seyredince bile bu kadar olmuyor o nedenle kullanacağınız zaman şarjınızın full olduğundan emin olun(gerçi ben bir yandan da müzik dinliyordum ama onun fazla götürceğini düşünmem)
    benim en çok sevdiğim özellik zıplayınca bile ayrıntıarı göstermesi zıplama sayısını yazınca ben şok oldumben almaktan vazgeçtim sonuçta pil değişmiyor ama almak isteyenler için süper bir aksesuar...güzel bir kılıf ve ipod un cepten düşmeyeceği bir pantolon yada şort da bulabiliyorsanız koşularda vazgeçilmez
    ama dediğim gibi pili falan biterse 60 tl yanıp gidiyor gerçi arkadaşım 1 aydan beri kullanıyormuş hala bitmemiş ama bilinmez tabi yurt dışından daha ucuza alınabilecek bir aksesuar...

• Böyle bir cihazın niye pili değişmezki
  • Cevap basit, tabi ki gidip yenisini almanız için. :)

Ama içini açınca bildiğiniz saat pillerinden çıkıyor, değiştirebiliyorsunuz yani. Ama herkesin yapabileceği iş değil bu.
  • Nasılsa yenisi alınmayacak mı içini açmayı denemeye değer.(Tabi alırsam)
  • Yalnız bu zımbırtı niye sadece ipod nano modelleri ve 2.nesil ipod touch ile çalışıyor? İlginç.
  • saçmalığa bakarmısınız , bu nasıl bi mantıktır ya bakkaldan ekmek alıyoz sanki , 10 dolar olsa gene alınmaz apple ye koca bir diyorum
  • arkadaşım da zaten pilinin bitmesinden çok korkuyor ben alacaktım pil sorunu yüzünden alamadım cihazın için açılacak gibi değil zaten benim olmadığı için rahat kurcalayamadım hani kırarım falan die ama alan ve açan olursa bilgi verirse gerçekten memnun kalırım yurt dışında 20 kağıda alabilirim belki ama pil sorunu varsa yanına dahi yaklaşmam 20 kağıda pek değmez çünkü 1 ay içinde falan biterse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    13 yıl önce açıldı
    Yurtdışından ipad almak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar, aşağıdaki linkte pilin değiştirilmesi ile ilgili bilgi var. pili bitip sensoru atacak bi arkadaş belki dener:
    http://www.instructables.com/id/Replace-battery-in-Nike-receiver-for-under-5/

saygılar...
  • şarj ediLebiLen minnacık bi batarya oLsaydı daha güzeL oLurdu daha dayanıkLı oLurdu bence
  • arkadaşlar bu ipod çipi ve ayakkabıya takılan aparatı içeren kutu İZMİR AGORA AVM'deki nike dükkanında 30 TL'ye satılıyor. oradaki arkadaş "daha 15 tane falan var isterseniz getiririm" dedi. izmir'deki forumdaşlara duyurulur.
  • Nike in kosu turnuvasi vardi.Adini unuttum.Herkes kirmizi tshirtler dagitilmisti. Onlarda da adim sayisini gosteren bir cihaz var die biliyorum.Yanlis olabilirim.Bence ici acilabilir, ne olsa bitince cope atiliyor.Belki pil alinip yapilabilir.Guzel cihaz..

Sony mp3 playerlarda ses 31 seviyesi modelleri zamaninda cikan playerlarda da bu ozellik vardi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATLI

Nike in kosu turnuvasi vardi.Adini unuttum.Herkes kirmizi tshirtler dagitilmisti. Onlarda da adim sayisini gosteren bir cihaz var die biliyorum.Yanlis olabilirim.Bence ici acilabilir, ne olsa bitince cope atiliyor.Belki pil alinip yapilabilir.Guzel cihaz..

Sony mp3 playerlarda ses 31 seviyesi modelleri zamaninda cikan playerlarda da bu ozellik vardi.

Nike human race ti.ama ondaki plastik tek kullanımlık sensörler vermişlerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Böyle bir cihazın niye pili değişmezki

para para para..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.