Şimdi Ara

Nike Factory Store (Ankara Forum Outlet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün forum outletteydik formalar ve çocuk spor/futbol ayakkabıları büyük indirimdeydi.

Hyper Venom 3 krampon - 28 TL(38 Numara)
    Halı saha ayakkabısı 34 numara - 22 TL
    Nike Tiempo modeli - 52 TL (33 ve 38 arası vardı)
    Çocuk airmax vardı 65 TL idi

Gelelim formalara yetişkinler için,

İngiltere 2 model var 14 ve 18 TL
    Türkiye Forması 30 TL
    Roma forması sanırım 2014-15 sezonu 30 tl / Beyaz roma şortu 15 TL
    PSG Forması 38 TL
    Barcelona formaları mor ve sarı vardı onlarda 33 TL
    Birde nike şort vardı günlük giymek için astarsız siyah oda 14 TL idi.

Şahsım için TR + 14 TL ingiletere ve roma şortunu 59 TL ye almış oldum.Yeğenler için 3 halı saha 1 krampon modelini toplam 160 TL ye kapattık.

İhtiyacı olanlar değerlendirsin. Nike Factory Store (Ankara Forum Outlet)

• Her factory store farklı birinde olan diğerlerinde yok. Çocuk için ayakkabı bakıyorum. İstanbul için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soke Factory Store'da tshirt ler 15-20 TL bandindaydi. GS 4 yildizli forma 35 TL idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de geçerli mi acaba ? Gerçi seri sonu tek ürünler var diye biliyorum orada. Eskiden çok ucuzdu ama bu aralar fazla uygun değil.
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    hocam o yüzden forum outlet ankara yazdım başlığa ;)
  • sanırım geçerlidir hocam dün baya bir kalabalıktı helede çocuk reyonu adım atılmıyordu.Yetişkin erkek ayakkabılarında çok büyük bir indirim yoktu maalesef bende baya inceledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

sanırım geçerlidir hocam dün baya bir kalabalıktı helede çocuk reyonu adım atılmıyordu.Yetişkin erkek ayakkabılarında çok büyük bir indirim yoktu maalesef bende baya inceledim.

hocam eşofmanlarda indirim var mıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Olivium AVM Nike mağazasından az önce 25tl'ye Nike magista modelinden aldım. Diğer modellerde 41tl'ydi.

• Geçen hafta da bayan spor ayakkabılarında kayda değer bi indirim vardı. Bi tane aldık.

• simonil S kullanıcısına yanıt
    23 numara ustu 23-24-25 var mıydı hocam. Yarın akşam gidip bir bakayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En küçük numara 33. Pumada da 35tl'ye kramponlar vardı. Pumada belki numara vardır.

• maalesef hocam eşofmanlar sözde indirimde ancak 100 tl ve üstü gibi aklımda kaldı arada uğramak lazım sanırım farklı farklı zamanlarda büyük indirimler oluyor...
  • Bu arada benim ingiltere ve Türkiye formaları 2014-2015 modelmiş demek ki 2 sezon geriden getiriyorlar outlet e :) ev forma doldu hanım laf etmeye başlar yakında...
  • ben geçen ay factory'e ölesıne girip 28 tlden 12 tişört almıştım çok çılgıncaydı gerçekten geçen gıttım 9xl falan kalmıştı sadece
  • Bugün nike revolution 2 cocuk spor ayakkabısını 35 TL ye aldım. Başka ayakkabılarda da indirimler vardı. Ayrıca kendime 16 TL ile 24 TL fiyat aralığında 8 farklı tişört aldım. Oğluma da 14'er TL'ye tişört ve şort aldım. Baya indirimli ürünler vardı. Kasiyerin dediğine göre yarın indirimin son günüymüş.

• arkadaşlar uşak ta oturuyorum o yüzden bu şekilde outlet gezme imkanım yok benim için gittiğinde 45.5 numara krampon bakabilecek yardımsever arkadşlar varsa pm atabilir mi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

23 numara ustu 23-24-25 var mıydı hocam. Yarın akşam gidip bir bakayım.

Nike Nata Vega daki veya Intersport da bu numaralari bulabilirsin. Ben cok guzel bi Adidas botu 104 TL ye aldim cocuk icin.

• nike storeninde tuzu kaçtı.Önceden 70-80 e kendimize 35-40 a çocuğa ayakkabı alırdım.şimdi 150 den aşağı yok çocuklaraysa krampon harici şimdi yok.sanırım fabrika mağazalarınında karnı doydu zamlandığına göre...
  • technotraxx T kullanıcısına yanıt
    Hiç alakası yok hocam ara sıra yine süper indirimler oluyor ama denk gelmek lazım bebek ayakkabısı airmax 22 ve 23.5 numaraları 28.45 tl ye aldım.dediğim gibi geçenlerde halı saha 59 tl idi yetişkinler için dün 89 a çıkmış takip edip uyguna almak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.