Şimdi Ara

NİKE AİR MAX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nike air max ayakkabı almak istiyorum ama fiyatlar çok pahalı. nerden en uygun fiyata alabiliriz indirim vs ile ?

• zizigocular gelir simdi

biri uygun fiyat paylasmisti ancak hangi konuda hatirlayamadim, sanirim istanbulda bi outlet magazasiydi nike in
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

zizigocular gelir simdi

biri uygun fiyat paylasmisti ancak hangi konuda hatirlayamadim, sanirim istanbulda bi outlet magazasiydi nike in

sağolun hocam ama istanbulda olmadığım için internetten almak zorundayım. sizin dediğinizde nike olivium outlet sanırım
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
    up
  • banada lazım up..
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgs

Up
    Varsa yardımcı olacak alırım bi dal
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97858318 ilgilenen olursa pm ile irtibata geçebilir. 45 numaradır ve kullanılmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97858318 ilgilenen olursa pm ile irtibata geçebilir. 45 numaradır ve kullanılmamıştır.
    bugün ikitelli deposite outletteydim.nike mağazasını dolaştım. air modeli yoktu.daha doğrusu çeşit bile yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arşil_batuhan

bugün ikitelli deposite outletteydim.nike mağazasını dolaştım. air modeli yoktu.daha doğrusu çeşit bile yoktu.

hocam magazalar zaten hic bir şey satmıyor ki adam akıllı
  • Arkadaslar ben adidasta 41 conversete 40 puma da 41-40.5 arasi nike in baska modelinde 41 giyiyorum bu airmaxlerde bana kac olur? Yani kaliplari kucukmu yoksa normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saglam000

quote:

Orijinalden alıntı: arşil_batuhan

hocam magazalar zaten hic bir şey satmıyor ki adam akıllı

Tüm ülkemi böyle acaba modem alcam 3çeşit modem var nette 50lira kargo dahil teknosada 110 lira. ayakkabı alıcam heryerde aynı model yine 3 çeşit 130 ila 160arası fiyat nette 110 lira bu ticaret bu kadar basitemi indirgendi yazık ülkeme.
  • Arkadaşlar seyahatte kullanmak için almak istiyorum ben de bu ayakkabıyı. Takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escaper

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aliexpress'te güzel replikalar var bakabilirsin.
    http://tr.aliexpress.com/store/all-wholesale-products/1628487.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Aliexpress'te güzel replikalar var bakabilirsin.
    http://tr.aliexpress.com/store/all-wholesale-products/1628487.html

hocam fiyatlar iyi gayet ama kalitesi nasıl acaba? bizzat sen alıp kullandın mı hiç? bazı satıcıların %98 iyi referansı var 1800 küsür alışverişten ama ben yine de sorayım sana
  • prisonerofazkaban P kullanıcısına yanıt
    Dostum,

Ucuzdan kastın ne kadar ucuz bilemiyorum ama Orjinal Nike Airmax ürünlerinin yeni sezonlarında ucuza alabilmen gibi bir şey muhtemel değil sadece eski sezon ürünler

2014 - 2013 yılında çıkan modelleri : 279 TL Gibi fiyatlarla Koray Sporda ve Nike Mağazalarının outletlerin de mevcut

Birde ben MacFit Üyesiyim bize %15 indirim yapıyorlar hani öyle de mantıklı oluyor taksit ve para puanla kombinleyince
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk.Armani

Dostum,

Ucuzdan kastın ne kadar ucuz bilemiyorum ama Orjinal Nike Airmax ürünlerinin yeni sezonlarında ucuza alabilmen gibi bir şey muhtemel değil sadece eski sezon ürünler

2014 - 2013 yılında çıkan modelleri : 279 TL Gibi fiyatlarla Koray Sporda ve Nike Mağazalarının outletlerin de mevcut

Birde ben MacFit Üyesiyim bize %15 indirim yapıyorlar hani öyle de mantıklı oluyor taksit ve para puanla kombinleyince
    modeller güzel ama 150 lirayı buluyor onlar da.
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    Ben alıp kullanmadım, şuan ayakkabı ihtiyacım olmadığı için de almayacağım. Dün arkadaşım için sipariş verdim air Max 90 flag modelinden. 1 aya kadar gelir o zaman bir yorum yazabilirim ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Ben alıp kullanmadım, şuan ayakkabı ihtiyacım olmadığı için de almayacağım. Dün arkadaşım için sipariş verdim air Max 90 flag modelinden. 1 aya kadar gelir o zaman bir yorum yazabilirim ancak.
    nike ta 379 tl olan airmax 90 superstep mağzalarında şuan 244 tl. Ama fazla no kalmamış ben buldum aldım 41 no şiddetle tavisye ederim kaçırmayın indirimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.