< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 30 Ağustos 2024; 19:43:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kalem genelde 1-2 gün içerisinde veriliyor ancak tableti 1 haftadır bekliyorum neredeyse haftaya çarşamba gibi gelir diye umuyorum kendi siparişimi bu da 10 günlük beklemeye denk geliyor yani. |
|
Ipad air 2024 olan için konuşuyorum gurgenclerde 128 wifi li olan her renk var öğrenci indirimi 400-500 tl gibi bir fiyat indirimi yapiyor başka bir şey yoktu. Medimarktta cogu mağazaya stok girmiş ben hemen alıp kullanayım ama kalemden feragat ederim diyen world te Medimarkt internet sitesinden sipariş verip mağazadan hemen alabilir 1000 tl world puan vardi. . Lakin alınacak mağazaya sipariş vermeden önce aramak gerekli. Akasya da stok yoktu 2.kez aradım. Haftaya gelir mi bilmiyorum ama doların arttığını ve stokları ve Turkiye sartlarini düşünürsek zam kesin gelir...(malesef) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 31 Ağustos 2024; 0:11:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 30 Ağustos 2024; 22:10:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Geçen sene özel sipariş macbook sipariş etmiştim 12 günde yollamışlardı. Çinden direkt hızlı kargo ile gönderiyorlar UPS ile. 9 eylül'de yeni iphone çıkacağı için gecikme olabilir ama 15 günü geçeceğini sanmıyorum. Gri dışındaki renkleri pastel olduğu için çok sırıtmıyor. Rengi beğenmezseniz farkı kap ile kullanabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirciler -- 2 Eylül 2024; 13:55:57 > |
|