Şimdi Ara

Nihat GENÇ'i nasıl bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milliyetçi ve ülkesini sevdiğini düşündüğüm ama biraz aşırıya kaçarak konuşmaktan başka bi yetkisi olmayan bir adamdır.
    Yani çıkar konuşur,anlatır birşeyler ama söyledikleri 2 gün sonra unutulur.Ülkücü görünümlü solcudur.Hoş solcu olmasında bir sorun yoktur.Vatanını sevdikten sonra bi problem yok bence.
    Allah'tan komünist değil,en azından ben öyle olmadığını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 22 Ekim 2009; 16:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53

Milliyetçi ve ülkesini sevdiğini düşündüğüm ama biraz aşırıya kaçarak konuşmaktan başka bi yetkisi olmayan bir adamdır.
    Yani çıkar konuşur,anlatır birşeyler ama söyledikleri 2 gün sonra unutulur.Ülkücü görünümlü solcudur.Hoş solcu olmasında bir sorun yoktur.Vatanını sevdikten sonra bi problem yok bence.

Allah'tan bazıları gibi ırkçı kafatasçı değil, böyle olsaydı sorun olurdu...

• Görüşünü neyini bilmem ama adam yerine koyup konferansını dinlemeye gitmiştik.

Hörüldek girdiği andan beri hörüldemeye başladı,yok buraya ne şartlar altında geldim yol paramı bile ödemediler otel paramı cebimden verdim bilmem ne bize ne bize ne.

Tutarsız tutarsız konuşmalarına devam etti,konferansa katılanlar aralarında homurdanmaya başladı,adamlara bağırdı konferans dinlemeye mi geliyorsunuz konuşmaya mı diye.

Sonra TV de konuşmalarının falan rant amaçlı olduğunu aladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

quote:

Milliyetçi ve ülkesini sevdiğini düşündüğüm ama biraz aşırıya kaçarak konuşmaktan başka bi yetkisi olmayan bir adamdır.

Allah'tan bazıları gibi ırkçı kafatasçı değil, böyle olsaydı sorun olurdu...

• gerçekten anlattıkları dinlemeye değer ve korkmadan açıkça konuşabilen yegane insanlardan biri..
    maçkamın yetiştirdiği güzel insanlardan biri.
  • Dobradır.
    Bu toprakların çocuğudur.
  • İnsanlığın vicdanıdır...
    Yurduna,halkına,toprağına aşıktır...
    Anadolunun ninnileriyle,türküleriyle,fıkralarıyla,ağıtlarıyla büyümüştür...
    Plazaların değil kahvehanelerin dumanını solur...
    Eşitlikçidir,özgürlükçüdür...
    Kaleminin hışmından ağalar,patronlar,işbirlikçiler kaçamaz...
    Küfürbaz diyenlere inat,suratına tükürülecek adamların suratlarına tükürmekten geri durmaz...
    Edebiyatı karşılıksız sevmiştir kendi deyimiyle...
    Kapitalizme yumruk atar,uşaklara kafa tutar...
    Mizah yeteneği gelişkindir...
    Bu topraktaki ağaçların,dağların,otların,çiçeklerin,ormanların savunucusudur...
    Asker mehmetlerin,ırgat hasoların,işçi receplerin dostudur...
    Halka dair ne varsa onunladır...

En önemlisi , adam gibi adamdır

Bir fıkra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 22 Ekim 2009; 17:31:56 >

• vatansever bir insan birçok kitabı var okumanızı tavsiye ederim.Bende en kısa zamanda okuyacağım.
  • Nasıl birşey olduğunu bende çözemedim milliyetçi gibi gözüküyor ama aydınlıkta yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: THR

Nasıl birşey olduğunu bende çözemedim milliyetçi gibi gözüküyor ama aydınlıkta yazıyor

Peeh.Aydınlıkta mı yazıyomuş
    O zaman Nihat Genç benim için bitmiştir
  • quote:

Nasıl birşey olduğunu bende çözemedim milliyetçi gibi gözüküyor ama aydınlıkta yazıyor

+1000
  • çok konuşanı oldum olası sevmem
  • Kendisiyle tanışma fırsatı bir iki laf etme şansım elde ettiğim son derece donanımlı kültürlü sölediği lafı hem gediğine oturtan hem de konuştuğunu herkese birşekilde hitap eden nadir önemli yazarlardan biridir.
  • quote:

quote:

Yazıların içeriğini bilmiyorum ama googleda buldum
    http://www.aydinlik.com.tr/nihat.htm
    http://www.medyahane.com/haber/3096/ULKUCUYDU_ISLAMCILARA_YAKLASTI_SIM.html

• quote:

quote:

quote:

Yazıların içeriğini bilmiyorum ama googleda buldum
    http://www.aydinlik.com.tr/nihat.htm
    http://www.medyahane.com/haber/3096/ULKUCUYDU_ISLAMCILARA_YAKLASTI_SIM.html

Anlaşıldı ne mal olduğu.
    Klasik düzen adamı yani...

• 10 numara adamdır.Severim kendisini
  • Gerçek bir yazar,en önemlisi kukla değil ve kalemi satılan tiplerden değil. Türklük ve milliyetçiliğin sembolü olan ve satılmamış tek kanal diyebileceğim Art kanalında her daim kendisini görebilirsiniz.
  • Bana birazcık reklam için konuşuyor gibi gelse de en azından satın alınamamış birisi şu an.
  • Banu Avar ile birlikte internette videolarını seyretmekten keyif aldığım iki vatanseverden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 03-09-2007

kısaca adam gibi adam diyebiliriz

quote:

Bu karakterde politikacılar lazım bu ülkeye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.