Şimdi Ara

Niğde gazozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Niğde gazozu

Size Niğde Gazozunu tanıtayım dedim Niğde gazazozunu denedikten sonra diğer ünlü gazozlar hava gelecektir. böyle bir tadı mutlaka denemelisiniz, iadesiz şişede bulabilirseniz onu denemenizi tavsiye ederim. frambuaz aramolı az şekerli. bakkalınızdan şiddetle istemeyi unutmayın

1962 yılında İsmet OLCAY tarafından Niğde Gazozu İmalathanesi olarak Niğde içinde 44 m2 lik kale altındaki dükkanda o yılların gazoz imalat teknolojisine uygun olarak Niğde ve çevresine hitap edecek şekilde kurulmuştur. 1978 Yılında gelişen teknoloji ile otomatik gazoz dolum makineleriyle üretime devam edilmiştir. 1991 Yılında Niğde Organize Sanayi Bölgesi’ne taşınarak Niğde Meşrubat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi firma olmuştur. Şirketin kurucuları Selçuk OLCAK ve Asım ABAY’dır. 5.000m2 arsada toplam 2500 m2 kapalı alanda faaliyet göstermektedir.

2001 yılında bütün makineleryenilenerek üretim son teknolojiye uygun hale getirildi. 2003 yılında iadesiz şişe dolum hattı kurularak Niğde İli dışına da satışa başlandı. İstanbul, Ankara, Antalya, Aksaray, Nevşehir illerinde de Niğde Gazozu halkın beğenisine sunulmuştur.

2002 Yılında ihracatçı firma aracılığı ile Amerikaya 51.600 şişe sade gazoz ihracatı yapılmıştır. İlk yıllarda Sade Gazoz imalatı yapılıyorken 1992 den sonra kola ve portakallı gazoz imalatı da yapılmaya başlanmıştır.

Niğde gazozu

www.nigdegazozu.com.tr

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=nigde+gazozu&kw=&a=&all=&v=&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EskiyeNi -- 6 Haziran 2008; 10:14:28 >

• Maalesef hak ettiği yerde değil. Gerçekten süper bir aroması var. Mutlaka denemelisiniz..

* Dünyaca meşhur gazlı içecekler veya yurdum malı olarak kakılmaya çalışılan (ki bence mazot gibi tadı olan) gazlı içeceklerin aksine "top dağıtmadan,kontor basmadan" reklama ihtiyaç bile duymadan kendini sattırabilen öz-yurdum malıdır.

* Rock'n Coke olur Zeytin fest olur Patates fest olur da neden Niğde Gazozu festivalleri yapılmaz ? Zaten çok az sanatçının uğradığı memleketimde neden şöyle yer gök coşturulmaz ? Zaten nesi meşhurdur "Elma, Patates, Kale, Gazoz...."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 6 Haziran 2008; 10:32:30 >

herkese tavsiye ederim

Live Evil
  • Evet tadı çok güzel. Diğer gazozlara 5 çeker. Ülkemizde yaklaşık 35-36 il gezdim ve çoğunda da yerel içecekleri deneme fırsatım oldu, gazozlar arasında en iyileri DENİZLİ ZAFER GAZOZU ve NİĞDE GAZOZU idi. Bu iki gazozun aromaları hemen hemen aynı. Sadece Niğde gazozunun şeker oranı biraz daha fazla gibi, Denizli ZAFER ise biraz daha fazla asitli ve daha serinletici.

Niğde gazozu
     Niğde gazozu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 6 Haziran 2008; 10:28:33 >

• Bende bi 6'lık almıştım gerçekten müthiş ama daha fazla reklama ve tanıtıma ihtiyacı var.

> > < <
  • Ben de Melisa Gazoz içiyorum,Aydın'da yerel sanırım.

Niğde Gazoz hiç uğramadı buralara,uğrarsa kesinlikle denerim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harikadır,kemerhisar a gittimmi mutlaka içerim

•  Niğde gazozu

Niğde gazozu

• Zafer gazozunu çok içtim ama daha niğde gazozunu denemedim.Hatta biraz önce gtti gidiyorda adam açık arttırmaya çıkarmıştı niğde gazozunu ne kadar mantıksız demiştim ama demekki baya sevilen bir gazoz.
    Ayrıca bütün arkadaşlara Aydına özel olan Çine Topçam gazozunu denemelerini tavsiye ederim.Ancak bu gazoz sadece aydında var dışarda bir yerde çok zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azah

istanbul'da varmı ki niğde gazozu

"Son zamanlarda Şamdan ve Reina gibi birçok ünlü mekanda insanlar artık Niğde Gazozu içiyor."

http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=116160

ve

Memleket Pazar da varmış
    İl: İstanbul / Küçükyalı
    Adres: Merkez Mah.Bağdat Cad.Azizbey Sok.No:12
    Telefon: (216)366-2820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EskiyeNi -- 6 Haziran 2008; 12:16:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: azah

istanbul'da varmı ki niğde gazozu

Yok malesefff..
    Sadece niğdede bulunuyor, o yüzden sadece nİğdeye gidince içebiliyoz... Ve tadı bir harika ...

Aynı firmanın KOla ve Portakallı gazozu da var ama tavsiye etmem..
  • İstanbul ve Ankara da bulunuyor

Niğde Gazozu RULEZZZ

Bayiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EskiyeNi -- 6 Haziran 2008; 12:26:59 >

Orjinalden alıntı: red_power

Zafer gazozunu çok içtim ama daha niğde gazozunu denemedim.Hatta biraz önce gtti gidiyorda adam açık arttırmaya çıkarmıştı niğde gazozunu ne kadar mantıksız demiştim ama demekki baya sevilen bir gazoz.
    Ayrıca bütün arkadaşlara Aydına özel olan Çine Topçam gazozunu denemelerini tavsiye ederim.Ancak bu gazoz sadece aydında var dışarda bir yerde çok zor.

Niğde gazozunu bilmiyorum ama Çine Topçam mükemmel, yok Çamlıcaydı, Sen-sundu fasa fiso.Ben aklımdan geçiriyorum şimdi Çine gazozundan bahseden varmıdır diye sen çıktın
    Dünya dertleri zehir, şarap panzehir.
  • canım çekti ya MANİSA{merkez} da varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 6 Haziran 2008; 12:32:53 >
  • niğdeli olarak gurur duyuyorum gazozumuzla ama işte fazla içemiyorum orası başka çünkü kırıkkalelde oturuyorum burda bulunmuyo ne yazıkki her niğdeye gittiğimde arabayla getiriyorum mecburen oda gittiği yere kadar
     Niğde gazozu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.