Şimdi Ara

Nidalee ve Meta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet son zamanlarda nidaleeyi sık sık oyunlarda görüyoruz ,gerek jungle'da gerek mid'de.Bu kadar sık kullanılmasının sebebi nedir ? Hadi jungle'da son gelen değişikle kolay kamp temizlediği için tercih ediliyor (ama ganklerde çok etkili olduğunu da düşünmüyorum) ama midde neden bu kadar tercih edilmeye başlandı ? Malumunuz artık q yemekte zor fakat ap nidalee ile dürtme açısından eskisi gibi devamlı q spamlanıyor.

• Şu sıralar oynamak fırsat olmasa da main nidalee sayılır. Q atmak zor değil aslında atılıyor yani zamanlamayı bilmek lazım tutturmak lazım yeri geldiğinde 1 farm feda edip, minion öldüğü sırada q nun minion arkasında ki adama vurması gibi gibi. Ve bence nidalee şuanda midde eskisine göre çok daha rahat tam bir suikastçi diyebiliriz çünkü eskiden q attıktan sonra flash ile yapmak zorunda olduğun kaplan kombosunu artık w yada q pasifi sayesinde yapabiliyorsun ve gerekirse flashı çıkmak için kullanabiliyorsun. Tabi q pasif r q bonus damage göz ardı etmemek lazım. Ama nedir eskisi kadar hala kırılgan bir hero ve seçerken dikkatli olmak lazım zira oyun +40 dk üzerine çıktığında herkes 5 kişi olduğunda nidalee biraz düşmeye başlıyor oyundan uzaktan dürtmekte bir yere kadar karşıda ki adamların hpsi mrsi fazla olduğunu düşünürsek cidden tamamen düşüyor belki cengaverlik yapıp w e ile ufak bir alan damage sonra q ile birini ısıracaksın filan işte öyle yani. Ha bana kalırsa şuanda rahat oynanmaz herkes uçuyor kaçıyor her önüne gelen tank kasıyor uçan kaçanlarda tek atıyor çok dengesiz oyun şuanda en azından nidalee için. Ha birde roam yapabilirsin her laneye baskı kurma imkanın var w sayesinde jungle hakim olabilirsin sürekli lanede durmakla late game kalan bir oyunu çevirmek çok zor olur. Ama dediğim gibi seri roamlar sayesinde bot top laneleri üstün duruma getirebilirsin. Mesela sende demişsin neden alınmaya başladı oda biraz şans sana gelmeye başlamış açıkçası 1 haftadır nidalee görmüyorum oyunda.

• Şans değil bence bjergsen gibi profesyonel oyuncular da şu sıralar sık sık tercih etmeye başlandı.NA LCS'de de bir maçta jungle'da alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CJB Orion -- 7 Şubat 2015; 14:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi yok millet Nidalee oynamak için bahane arıyor
  • Çok mobil bir şampiyon ve kombosunu attığında ciddi bir hasarı var.Ayrıca q sunu yeterince uzaktan atarsan karşısındaki çok zorlanıyor.Alınmasının sebebi de mobilliği ve güzel kombosu bence.Güzel kombodan kastım gap closer ve güzel hasar.

• eskisine göre daha efektif ve hala tekliyor
  • Kesfedildi sadece boyleydi hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim champ nidalee. Metaya girse de girmese de oynuyorum ben ama metaya girmesi güzel birşey tabi.

• DFG
  • Zevkli çünkü her hali metadaydi

Ilk op ap hali, sonraki ad hali, simdiki ap hali, jungle hali

Oynanisi zevkli ama keske rankedde rakip alsa hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.