Şimdi Ara

Nidalee Rehberi [ Resimli ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
12.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Nidalee rehberi hazırlamaya karar verdim . Gerçekten güzel bir champ 2 formu olması oynanabilirliği güzelleştiriyor.Hemen + larına -lerine geçelim ( yanlışım olabilir üzgünüm )

+Ları
    +2 formu olması
    +kaçmanın kolay olması gerek kedi formu gerek çimlere deyince hızlanması gibi
    +uzaktan mızrağımızı atıp steal edebiliriz ^^^
    +heal skilimizin olması

-leri
    -mızrağı denk getirmek zor olması
    -paper bir karakter kaçmalısınız

Skillerimiz ;

Javelin Toss / Takedown
    Nidalee insan formunda mızrak atar. Puma formunda ise birdahaki atağına nekadar ad varsa okadar damage ekler.İnsan formundayken nekadar uzaktaysak okadar hasar verir mızrağımız
    Level başına ; 55/95/140/185/230 (+0.65) magic damage
    Mana gereksinimi ; 50/60/70/80/90 Mana
    Range ; 1
    500

Bushwhack / Pounce
    Nidalee insan formunda yere tuzak yerleştirir ve kanamaya başlar düşman. Puma formunda ise ileri atılarak düşmanı yakalamayı kolaylaştırır
    İnsan formu :80/125/170/215/260 (0,4) 2 saniye boyunca büyü hasarı fiyatları bir tuzak hazırlar, hedef gösteren, ve 20/25/30/35/40% zırh ve büyü direnci azaltır 12 saniye.
    Puma formu : İleri atılarak düşmanlara zarar verir
    Cost
    60/75/90/105/120 Mana
    Range
    900

Primal Surge / Swipe
    Nidalee kendine heal verir ve attack speed i çoğalır.

İnsan: Nidalee 50/85/120/155/190 (0,7) bir müttefik şampiyonu iyileşir ve onları, 7 saniye boyunca% 20/30/40/50/60 saldırı hızı verir.
    Puma : Nidalee arkasındaki ve önündekilere hasar verir

Cost
    60/80/100/120/140 Mana
    Range
    600

Aspect Of The Cougar

Bizim ultimate skilimizdir.
    Nidalee sürecinde yeni yetenekleri ve artan hareket hızı kazanıyor, puma içine kendini dönüştürüyor.
    İnsan: Nidalee Resist 20/20/20 Hareket Hızı 10/20/30 Armor ve Magic kazanıyor, bir kısır puma haline dönüşür ve onun temel beceriler Takedown, atlamaya ve Swipe haline.

Cougar: Nidalee insan formuna geri dönüştürüyor.
    ( Google Translate kullandım ^^ )
    Cost : Gerektirmez
    Range :
    20

Skill Dağılımı ;

Q-E-W şeklinde gidiyoruz Q ya basıyoruz level atladıkça . Sonra e yi fullüyoruz.R geldiğinde Rye +larsınız.

Runeler ;

Greater Mark of Desolation
    Greater Seal of Evasion
    Greater Quint of Desolation
    Greater Glyph of Warding

Geldik itemlerimizee ;

İlk önce
    alarak başlıyoruz . Ardından karşı takıma göre ap ağırlıklı varsa
    alıyoruz yoksa
    alın.Ardından
    alıyoruz.Buda bitince

için kolları sıvıyoruz.Oyun bitmezse
    ve

alırsınız.

Spellerimiz ;

Rehberimiz burada bitiyor elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım ve buraya yazdım

Buda güzel bir Nidale spear show ^^

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nidalee: Canavar Avcısı Rehberi (Resimli)

Nidalee, League of Legends'ta hem insan hem de kedi formunda savaşabilen benzersiz bir junglecıdır. Viel yönlülüğü ve güçlü baskısıyla tanınır.

Erken Oyun:

• İnsan formunda başlayın ve mızrak atma becerinizi (Q) kullanarak kampları temizleyin.
    • Tutma becerinizi (W) kullanarak rakip ormancıların görüşünü koruyun.
    • Seviye 3'te yırtıcı atlama becerinizi (E) alın ve rakip ormana baskın yapmaya başlayın.

Orta Oyun:

• Kedi formuna geçin ve güçlü hasar becerilerinizden yararlanın.
    • En güzel recallerinizi, yani "Pounce" ve "Takedown" becerilerinizi, rakip şampiyonları yakalamak ve öldürmek için kullanın.
    • Haritayı kontrol edin, ejderhaları ve baronları alın.

Geç Oyun:

• Takım savaşlarında Nidalee'nin çeşitli yeteneklerinden yararlanın.
    • İnsan formundaki mızrak atışlarınızı ve şifa becerinizi (W) kullanarak rakipleri uzak tutun.
    • Kedi formundaki güçlü hasar becerilerinizle arka saflara dalın ve düşman taşıyıcılarını avlayın.

Eşyalar:

• Nidalee için en iyi eşyalar şunlardır: Ay Işığı, Karanlık Hasat, Rabadon'un Şapkası, Zhonya'nın Kum Saati ve Void Asa'sı.

Rünler:

• Nidalee için en iyi rünler şunlardır: Fatih, Zafer, Efsane: Seri Kan, Son Duruş, Avcı: Titan ve Göz Küresi Toplayıcı.

İpuçları:

• Nidalee'nin insan formu erken oyunda daha güçlüdür, kedi formu ise geç oyunda.
    • Kedi formundaki en güzel recallerinizi rakip şampiyonları yakalamak veya duvarlardan atlamak için kullanın.
    • Nidalee'nin şifa becerisi (W) takım savaşlarında hayati önem taşır.
    • Nidalee'nin mızrak atışları (Q) görüş sağladığından haritayı kontrol etmek için kullanılabilir.

Nidalee'yi ustalaştırarak, rakip ormanda baskı kurabilir, güçlü baskınlar yapabilir ve oyunun sonlarında takım savaşlarına hükmedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Video süper +1
  • Nidale'nin asıl amacı support olduğundan ilk e fullenmeli bence.Ayriyetten şu google translate hoş durmamış en azından bir kere okuyup Türkçe'sini düzeltmeye çalış.
    Onun dışında eline sağlık.
  • Teşekkürler yorumun için. Ben biraz oyunda ön planda olsun diye bu buildi çıktım :D
  • Video süpermiş şimdi izledim.Sondaki Karthus'a baya güldüm HotShotGG'nin de böyle videoları varsa koyarsan iyi olur.
  • bu mızrak tavsiye ettiğin runelar ile 1lv de kaç vurur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 6 Kasım 2011; 21:18:56 >
  • puma formunda mana yemiyo skiller düzelt derim
  • Bu videodan sonra Nidalee almaya karar verdim
  • nidale oynamadım ama mızrağı harbi deli ediyor adamı öldürmesede süründürüyor
  • Videodaki adam eminim nerften sonra bir daha nidalee oynamamıştır.
  • acımasız bir oyrum yapıcam..

nidalee gibi hiç bir ccsi olmayan hero pro gamede tek başına hiçbirşey yapamaz anca support olur mızrağı ile kill aldı aldı oda 10 lwle kadar alamadı kill vermeyi bırak delik deşik ederler...videoda her vuruşta adam mejai kasıyor sen nereye kasıyon mejai kimle oynuyonda mejai kastırıyor..nidalee noob game hero diyorum...anca takım oyunu gerekli elinde kill vermen gerekli başta kastırman gerekli kassa bile Q tutturamassa anca healler en kötü ihtimal lich kasar bd çıkar..

-lerine ccsi olmayan sadece Q ile kill alabilir diye yazarsan iyi olur..

(herkesin düşüncesine saygı duyarım..benim düşüncem bu)..

şunuda ekliyeyim skillhot iyi olan biri 3vs3de oynasın orada ciddi derecede etkili bir hero oluyor..şuda bi gerçek early ve mid game herosu oda tam mid game değil..takımca ezmen lazım karşı tarafı yoksa...bu son 15-20 hero öncesi iyi gidiyordu belki ama son çıkan herolara karşı eski herolar bayağa bi güçsüz kaldı..

• quote:

Orijinalden alıntı: teryum7

Videodaki adam eminim nerften sonra bir daha nidalee oynamamıştır.

Spear nid oynuyor ona nerf gelmedi ki?Tam aksine buff geldi yani yanlış mı biliyorum?

@Kitty
    Dostum spear nidalee late gamede sönük kalıyor yoksa cougar ağırlıklı bir nidalee hiçte sönük kalmaz.RoA nidalee örneğin şuan durumu iyi yani,hsgg oynadı dün ezdi geçti.(pro game dediğin için söyledim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 6 Kasım 2011; 22:26:06 >
  • Rageblade kötü oldu nerfden sonra. Outdated biraz rehber sanki. Dodge runeları falan da çok ideal değil yani.
  • Çok genel konuşcam. Birçok rehberde skillerin detaylarından hiç bahsedilmiyor. Trapi nerde kullanıcağımızı falan yazsan bari. Ultisinde vurduğu damageleride yazmamışsın skillerdeki. Ayrıca neye dayanarak bir nidalee rehberi hazırlıyorsun. Forumda kaç tane nidalee rehberi oldu yani. Selimin rehberi biraz eski olsada hala en iyi nidalee rehberi. Sanada konuşuyorum ama son zamanlarda çıkan bütün rehberlere burdan gönderme yapıyorum çaktırma. Yazmış olmak için yazmayın. En azından az düzenli hazırlayın.
  • içimden geldi yaptım rehber silin ozaman konuyu baba bunda konuşucak ne var
  • Amorid proymus yanliz hotshotgg den iyi adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Amorid proymus yanliz hotshotgg den iyi adam

Videodaki adamlar bot gibi oynuyor. Hepsini izlemedim ama nidalee olan oyunda açık alanda recaller olsun speardan kaçarken sağa sola değil de spearın hizasında kaçmaları olsun. Ama adamın koşu yoluna attığı 2-3 güzel spear da yok değil.
  • o skill aciklamalari ne oyle goole translatelemi cevirdin?
  • Videodaki şahısın leveli en fazla 12dir. Zaten farkettiyseniz spearların yarısı aynı oyundan çekilmiş. Hep karşısında morde, corki var. Base çektiği yerde cv yiyip hala hareket etmiyorlar speara doğru koşuyorlar filan
  • çevirmeyi yanlış yapmışsın üstelik rageblade ve lich bane alınmaz nidalee ye . support olarakta oynanabilir çok iyi kasmış bi nidalee uzaktan atılan tek mızrakla carryi alabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.