Rageblade kötü oldu nerfden sonra. Outdated biraz rehber sanki. Dodge runeları falan da çok ideal değil yani.
Nidalee rehberinin linkini verir misin reyiz ? Rün bakıcam.
Bu sıralar beni sinir ediyor bu Nidalee.Mızrağını her attığında bilmediğim bir sebepten dolayı mızrağın üstüne üstüne yürüyorum.Aslında yanlış yere atıyor ama ben mızarağa gidiyorum.Ne iş?
quote:
Orijinalden alıntı: Firesworn
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
Rageblade kötü oldu nerfden sonra. Outdated biraz rehber sanki. Dodge runeları falan da çok ideal değil yani.
Nidalee rehberinin linkini verir misin reyiz ? Rün bakıcam.
onlarda eski, dodge falan var. Önceden cougar 10% dodge verdiği için iyi oluyordu malum.
Güzel rehber olmuş. Listeye Guardian Angel, Rod of Ages ve Mejai's Soulstealer'i eklersen sevinirim. Bunlar da Nidalee'de çok işe yarar.
quote:
Orijinalden alıntı: nereata
Bu sıralar beni sinir ediyor bu Nidalee.Mızrağını her attığında bilmediğim bir sebepten dolayı mızrağın üstüne üstüne yürüyorum.Aslında yanlış yere atıyor ama ben mızarağa gidiyorum.Ne iş?
gideceğin yeri tahmin ederek atıyor mızrağı ben de öyle atıyorum.mızrağı görünce 's' basarak kaçmayı deneyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: RæmireZ
quote:
Orijinalden alıntı: nereata
gideceğin yeri tahmin ederek atıyor mızrağı ben de öyle atıyorum.mızrağı görünce 's' basarak kaçmayı deneyebilirsin.
Ama benimki daha değişik bir şey mızrağı ben kaçarken ıskalıyor ama ben arkamı dönüp mızrağa yürüyorum.Psikolojik bir durum
Başarılı bir çalışma olmuş. Tebrikler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme