Şimdi Ara

nidalee aa reset nerfünü yapan kişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım nidalee oyuncularından ettiği nefret kadar nefrete maruz kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 nidalee skini çıktı. Nidalee jungleın lateini merak ediyorum.
  • Ultisiz,sustainsiz,immobil,aoesiz Ryze'ı tasarlayan(lar)la aynı kişi(ler) olduguna eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 11 Ağustos 2016; 0:59:21 >
  • Olmesi icin 2 hatta bazi durumlarda 3-4 kere kesmeniz gereken Kled'i tasarlayanla ayni beyinin urunu olduguna eminim.
  • ritoda mantık aramayın artık. oyunu nasıl daha çok mikeriz kafasındalar şuan.
  • q suna gelen buff ıyla aşırı kaçacağı için nerflediler bence
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Sen mi Ryzdan çok çektin yoksa ben mi Shenden ?
    Kapışırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi anlamda bir nerf değil, orman dönme hızını 3 saniye mi ne düşürdü.
    Sadece biraz hantallaştırdı o kadar, neden yapıldığını anlamadığım bir nerf.

Ryze konusunda ise şahsen ben karakteri bayaa beğendim, tekil hasarı inanılmaz olmakla beraber alan hasarı da küçümsenecek değil. Ultisi kite biraz yabancı kalıyor doğru ama ulti de 2. seviyeden sonra bayaa güçlü. Oynarken ben 12lvl olmadan açmıyorum.

• ad nidalee saçmalıktı %100 winratem vardı haklı nerf puma w aa r q aa r aa q aa atıyosun ad çıktığım zaman aalar 600*700 civarı vuruyo bak o komboda 4 aa var ve bunu saniyeler içinde yapıyosun hatta adamı huntlayabilirsen q attığın zaman zaten ölüyo birde e skili aşırı as sterodiydi ya e as azaltacaklardı ki bu bir şeyi değiştirmezdi, yada aa restleri sileceklerdi
  • nidalee cok oynamazdım hextechden challenger nidalee çıkmıştı açtım sonra nerf yedi resmen BibleThump
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

ad nidalee saçmalıktı %100 winratem vardı haklı nerf puma w aa r q aa r aa q aa atıyosun ad çıktığım zaman aalar 600*700 civarı vuruyo bak o komboda 4 aa var ve bunu saniyeler içinde yapıyosun hatta adamı huntlayabilirsen q attığın zaman zaten ölüyo birde e skili aşırı as sterodiydi ya e as azaltacaklardı ki bu bir şeyi değiştirmezdi, yada aa restleri sileceklerdi

İyi de nerfün sebebi AD Nidalee'nin yükselmesi mi ki ? Ad Nidalee'yi sezon 4te nerflediler bir daha da oynanmadı zaten ad nid mainler dışında. Bildiğin şampiyon stunlı gibi atak vuramıyorsun deli oluyorum ya jungle dönmesini değiştirmemiş de delirtiyor alıştığın aa reset yapılınca şampiyonu stunlı görmek

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Ultisiz,sustainsiz,immobil,aoesiz Ryze'ı tasarlayan(lar)la aynı kişi(ler) olduguna eminim

Deme öyle yawwwwwww ultisiyle çok güzel playler yapabilirsiniz :dddddd hem minyonları da taşıyo düşünsene middeki minyonlar botta :oOOooOOOoOOoO çok opi abiiiiiiii (3000MENZİL LUL)

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

q suna gelen buff ıyla aşırı kaçacağı için nerflediler bence

Haklısın ama çok can sıkıcı bir nerf değil mi

• Elise jayce ve diger dönüşenlerde de aa reset yoksa mantıklı ama sadece nidaleede kaldırıp diğerlerinde tutuyorlarsa kimse gelip "oyunu eşit yapmaya çalışıyoruz" demesin. Güçlü jungler mı nidalee ? Sadece titanik alarak tank kasan bir reksai ağlatır takım uyumu iyiyse. Takım uyumu yoksa ikisi de çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Elise jayce ve diger dönüşenlerde de aa reset yoksa mantıklı ama sadece nidaleede kaldırıp diğerlerinde tutuyorlarsa kimse gelip "oyunu eşit yapmaya çalışıyoruz" demesin. Güçlü jungler mı nidalee ? Sadece titanik alarak tank kasan bir reksai ağlatır takım uyumu iyiyse. Takım uyumu yoksa ikisi de çöp

Elise Jayce gibi transformu olan şampiyonlardan ziyade Nidalee transformuyla daha bağlantılı bi şampiyon, elise jayce yetenek tutturduğunda diğer modda ekstra şeyler kazanmıyor ama Nidalee kazanıyor. Bu konuda mantıklı olan o şampiyonlarla karşılaştırmak ama yapmamız gereken o değil çünkü Nidalee onlarla benzer değil tamamen. Reksai de Nidalee de soloqda iyi çünkü earlyde iyiler ve mid-latede de iyiler düştükleri taraflar var ama Lee Sin kadar defoları ortaya çıkmıyor.

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    tank ryze denedin mi bi tek seraph cik bi tanede mpen ayakkabi gerisi frozen h,deadman plate falan karsiya gore tamamla ama cdr olsun mutlaka frozendan gelen %20 cdr banshee yada ruh gomlegi cikilabilir,210 ap falan oluyo bide iksir iç 280 ap gibi bisey, e-q yapinca 700-800 vuruyo cok sacma hasari var

• quote:

Orijinalden alıntı: First Pick Ryze

tank ryze denedin mi bi tek seraph cik bi tanede mpen ayakkabi gerisi frozen h,deadman plate falan karsiya gore tamamla ama cdr olsun mutlaka frozendan gelen %20 cdr banshee yada ruh gomlegi cikilabilir,210 ap falan oluyo bide iksir iç 280 ap gibi bisey, e-q yapinca 700-800 vuruyo cok sacma hasari var

Eski Ryze'ın yanında esamesi bile okunamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpools fucgurl

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

q suna gelen buff ıyla aşırı kaçacağı için nerflediler bence

Haklısın ama çok can sıkıcı bir nerf değil mi

eh işte gelen buffa bakınca bence daha iyi şuan 2 si birlikte olsaydı zaten dk 2:40 ta alırdı 2 buff ıda
  • gelen buff ile dengeler zannediyordum fakat o nerf harbiden alışık olduğumuz nidalee yi çok etkiledi. Her oyunda en az 2-3 defa mal gibi bekleyip kill kaçırdığım zamanlar oluyor.
  • İyi de gelen aa resetleme nerf'ü ap nidalee'ye gelmedi ki . Top da AD nidalee oynayan son 3-5 kişiyi tamamen bitiren bir dengelemeydi . AA resetlemenin iptali demek aa+r+aa+q olayını yapamayacağın anlamına geliyor , ap jungle oynayan nidalee için en fazla red buff'ı alıp 2 level de atacağın gank'i zorlaştırdı .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.