Şimdi Ara

nick vujicic, hayatı sevmek (video'lu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle dk 2-3:40 arası beni çok etkilemiştir.
    umutsuzluğa düştüğüm zaman izlerim izlemenizi öneriyorum

edit: başlığı olabilecek yanlış anlaşılmalar için değiştirdim. yanlıs anlaşılmasın ben o adam bizden çok daha kötü halde onun zavallılığına bakıp da mutlu olalım mantığına tamamen karşıyım. o adamın zor durumunu gösterip bulunduğunuz hale sevinin demek değildi amacım.

özellikle bahsettiğim dakikalarda gerçekleşen olan çok motive edici. o sırada geçen 2 sözü paylaşayım mesela

"bazı zamanlar hayatta yere düştüğünüzde ayağa kalkmanın çok zor olduğunu hissedersiniz"
    ...
    "ayağa kalkmayı başaramasam da ayağa kalkmayı denemekten vazgeçecek miyim? hayır"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranko buskas -- 17 Ağustos 2012; 22:17:20 >

• Çok ama çok güzel bir paylaşım duygulandım gerçekten, Böyle paylaşımlar da bulunmak çok güzel.
  • Öncelikle söylediklerim yanlış anlaşılmaz ise sevinirim.

Fakat söyle bir duruma karşıyım.

"durumun kötüyse senden kötüler var"

Bu laf bana çok itici geliyor. Tabiki halimize şükretmeliyiz fakat bizden kötü durumda kişiler var diye "benim halim iyiymiş uğraşmama gerek yok" mantığıyla hareket edersen olduğumuz yerde sayıklarız.
    Her zaman halimize şükredip daha iyisi için çalışmalıyız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

Öncelikle söylediklerim yanlış anlaşılmaz ise sevinirim.

Bu laf bana çok itici geliyor. Tabiki halimize şükretmeliyiz fakat bizden kötü durumda kişiler var diye "benim halim iyiymiş uğraşmama gerek yok" mantığıyla hareket edersen olduğumuz yerde sayıklarız.

bıraz taslanacaksın ıcım el vermedı senı tek bırakmaya bende senın gıbı dusunuyorum ama sureklı sacma tartısmalara cekıldıgım ıcın soyleyemez oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

Öncelikle söylediklerim yanlış anlaşılmaz ise sevinirim.

yanlış anlamıyorum sana da katılıyorum ayrıca ben bu videoyu izliyip o adamın benden daha kötü bi halde olduğunu görüp mutlu olmuyorum.

ben bahsettiğim dakikalarda gerçekleşen olaydan etkileniyorum ne kadar umutsuz gözükse de durumumuz videodaki adamın dediği gibi "bazı zamanlar hayatta yere düştüğünüzde ayağa kalkmanın çok zor olduğunu hissedersiniz" buna rağmen adamın denemesi ve bunu başarması beni motive ediyor ayrıca söylediği bu söz "ayağa kalkmayı başaramasam da ayağa kalkmayı denemekten vazgeçecek miyim? hayır" bence inanılmaz motive edici.

ayrıca aynı kafadayız suç ve cezadan bir alıntı
    başkalarının zavallılığına bakıp kendi haline şükredenlerden tiksiniyorum.

• Mağara soğuk muydu?

Şaka bir yana beni de çok etkiledi bu adam yıllar önce.
  • Daha önce de izlemiştim cidden iyi bir ders, kolay bulunmayacak bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nick Vujicic'in amacı insanlara moral kaynağı olmak, ne olursa olsun hiç ama hiçbir zaman pes etmemek. Hayatta her zaman mutlu olmak herşeye rağmen ayakta durmayı öğrenebilmek, olmuyorsa tekrar tekrar ve tekrar denemek..

Daha çok videosunu izlerseniz sizde göreceksiniz Örneğin kendisinin video klibi;

http://www.youtube.com/watch?v=GrV_ZvwZRvw&feature=related
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.