şöyle senin gibi ayda 1 mesaj atanlara çok hayret ediyorum 1 ay boyun ca 1 kez mi giriyosun yoksa yorum mu yapmuyosunuz siz
quote:Orijinalden alıntı: Klozet şöyle senin gibi ayda 1 mesaj atanlara çok hayret ediyorum 1 ay boyun ca 1 kez mi giriyosun yoksa yorum mu yapmuyosunuz siz değil mi..o id ye sahip olmak isteyen o kadar çok kullanıcı var ki
quote:Orijinalden alıntı: oguzhanisci beyler izliyorum ya sadece yorum yapmıom.. süküt altın ya yoksa her gün burdayım ''İlgileri: PC-FOOTBALL-BASKETBALL-İDDAA..vs.vs.'' Seninle beraber pc oynayıp dışarı çıkıp futbol ve basket oynadıktan sonra koşa koşa iddaa bayine gitmek istiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: M®t quote:Orijinalden alıntı: oguzhanisci beyler izliyorum ya sadece yorum yapmıom.. süküt altın ya yoksa her gün burdayım ''İlgileri: PC-FOOTBALL-BASKETBALL-İDDAA..vs.vs.'' Seninle beraber pc oynayıp dışarı çıkıp futbol ve basket oynadıktan sonra koşa koşa iddaa bayine gitmek istiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: _Right_ Post sayın süpermiş. forumda birisinin mesaj sayısını 32 yapmışlalrdı adam imzasında abi nolru mesaj sayımı silin diyodu aklıma geldi
quote:Orijinalden alıntı: Takao quote:Orijinalden alıntı: _Right_ Post sayın süpermiş. forumda birisinin mesaj sayısını 32 yapmışlalrdı adam imzasında abi nolru mesaj sayımı silin diyodu aklıma geldi Aylut'tu sanırsam.
quote:Orijinalden alıntı: pucca. quote:Orijinalden alıntı: _Right_ Post sayın süpermiş. seninki de süper 9+4+0=13 ters çevir Oha
quote:Orijinalden alıntı: pucca. quote:Orijinalden alıntı: _Right_ Post sayın süpermiş. seninki de süper 9+4+0=13 ters çevir Harbiden oha.Resmen Bahçeli'nin işine döndü :D
quote:Orijinalden alıntı: MuhamméT quote:Orijinalden alıntı: pucca. quote:Orijinalden alıntı: _Right_ Post sayın süpermiş. seninki de süper 9+4+0=13 ters çevir Harbiden oha.Resmen Bahçeli'nin işine döndü :D Hayır harbiden hep bunumu düşünüyor.Nerden nasıl 31 rakamını çıkartırım diye.