Şimdi Ara

Nicer Dicer Plus meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz gibi birçok site Nicer Dicer Plus olduğunu iddia ettikleri ürünleri satıyorlar. Ancak durumda 2 gariplik var:

1/Fiyatlar arasında dağlar kadar fark var. Hani 70 ile 100 TL arasındaki fark anlaşılabilir ama biri 20 TL derken biri 110 TL demesi garip bir durum.

2/Ürünü kullananların bir kısmı "müthiş bir ürün" derken, bir kısmı aldıklarına bin pişman olmuşlar. İnternetteki kullanıcı yorumları arasında büyük bir zıtlık var.

Şimdi ürün reklamlarda Genius Nicer Dicer Plus olarak geçiyor. Ürünün orijinal olduğundan emin olmak için bir kere kutuda Genius yazması şart. Onun dışında fatura gönderen her siteye güvenebilir miyim?

Ben ucuzagetirdik.com'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu site güvenilir mi?

http://www.ucuzagetirdik.com/genius-nicer-dicer-plus-pratik-dograyici-urun-detay-146

• Flood yapmak istemezdim ama konu hakkında fikri olan yok mu?
  • Geçen sene 20 tl ye nicer dicer aldık ama soğan doğarken bıçakları kırıldı. Geçen hafta yine aldık bu seferde yine bıçakları döküldü ve temizleme düğmesi kırıldı. İade ile ugrasmadik ve çöpe attık. Pahalı olanları nasıldır bilemem ama deneyebilecegimi sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vaillant Pro mu Plus mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.