Şimdi Ara

NFSU3 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nfs serisinin 1 inden ug2 ye kadar hepsini bitirdim.eski seriye bence donulmez.cunki artik tum dunyada modiye tutkusu muthis bir sekilde yayginlasti.ea de insanlarin isteklerine gore oyun ccıkariyor.

hasar muhabbeti bencede olmaz.cunki zaten genelde 200km nin ustunde oynuyorsun.o zaman sadece bir kere carpma hakkın olur.250-300km ile enzoyla carpsan bile meftah.....

ayrica enzoyu bile modifiye ettiniz ya hll olsun.yakinda formula 1 arabasina sanayi tipi egsoz takarsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 5 Ocak 2005, 1:32:22 >
  • niye ?
    enzoya sanayi tipi egzozmu takmışlar?
    sanayi tipi egzoz nedir?
    sanayi tipi tüple bir akrabalığı varmıdır?

siz hala modifiye kavramını
    egzoz değiştirmek yada araca nos takmakdan ibaret görüyorsunuz diimi nediyim artık yazık

• bence spor araba yerine eski hurdaları modifiye etsek daha iyi serçe,.....TABİİKİ ŞAKAYDI
  • quote:

Orjinalden çalıntı: Merthayat

Arkadaşlar nfsu3 çıkacakmış duydunuz mu doğru mu?

Valla ben duymadım ama yeni oyun dergisi almıştım ona bi bakayım ya acaba varmı.
  • Yok ama Hitman:Blood Money çıkacakmış.Kesin bir çıkış tarihi yok.
  • gözden kaçırdığınız küçük bir nokta var teknoloji ne kadar gelişirse insanların istekleride her yönde artıyor.Şu bir gerçek oyunlar için en önemli parça olan ekran kartı teknojisinin nasıl bir süreç içinde olduğunu biliyoruz bu kadar hızlı gelişen bir platforma doğal olarak diğer koların gerek işlemciler olsun gerek anakartlara ya da oyun tasarımcıları ayak uyduramadı.Doğru eskiden saatlerce nfs 2 oynadığımı hatırlarım benimde ilk oynumdu ama bir gerçek var tek oynumdu.Piyasada kaçtane oyun vardı bunudun yedi sekiz yıl önce.
  • bencde nfsu3 u bıraz zor cıkarırlar hele hele bu ekran kartlarına gene hıc sanmam yanı dogrusu
  • merakal beklıyoruzz
  • bence nfs de polis mutlaka olması lazım. polis takılıcak peşine vs. vs. eski bi kaç oyuunda vardı çok iyiydi bence.
  • dogru soyluyorsun katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

bence nfs de polis mutlaka olması lazım. polis takılıcak peşine vs. vs. eski bi kaç oyuunda vardı çok iyiydi bence.
  • Bence de NFS4 + NFSU2 karışımı bişey daha keyifli olabilir ve tabiki polis amcalarla beraber
  • acaba EA sports yetkilileri bu yazdıklarımızı görüyormudur?Merak ediyorum

Oyunda polisin olması da güzel olur çünkü Hızlı ve Öfkelide sürekli polis war ama bu oyunda yok
  • NFSU1 = Güzeldi

NFSU2 = Hüsrana uğradık

NFSU3 = Berbat olacak herhalde!
  • Naaptınız abicim siz yaa underground gibisi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

hasar muhabbeti bencede olmaz.cunki zaten genelde 200km nin ustunde oynuyorsun.o zaman sadece bir kere carpma hakkın olur.250-300km ile enzoyla carpsan bile meftah.....

ben mustangle oynuyorum arabayla olumu8ne giriom viraja carparak araba genis ve agar taklida atmio hep yarislari bole kazaniorum.. hasatli olsa yavaslama falan olucak oyunun zevki artcak... ne anladim ben 300km hizla carparak viraj almadan.. + şehir içi modifiye bir araba 320ye kadar cikiosun trafigi altust ediosun bisi olmuo polisde olmsi lazim oyunda hizli ve ofkelide nasil polis olayı varsa nfs dede olmasi lazim.. electronicarts hizli ve ofkeliye ozenip bu oyunu cikariosa poliside koymasi sart.. cunki polis=%200 adrenalin demek.. +kokpit olayi ve modifiye edilebilir bi iç mekan momo direksiyon vs gibii.. eger bunu karsilamayacaklarsa nfs2 nfs3 serilerine geri donsunler.. lamborghni diablo ile hem yarisip hem polisden kacmak bence daha zevkli varmi bana katilan...??

• nfs bence biraz arcade den simulasyon tarzına da yönelmeli
  • nfsu3 mayısta çıkabilir.benden söylemesi bu öneriyi bir forumda okudum ve bu kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

nfsu3 mayısta çıkabilir.benden söylemesi bu öneriyi bir forumda okudum ve bu kesin.

Her duyduğuna kesin gözüyle bakma hatta inanma.
  • ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

niye ?
    enzoya sanayi tipi egzozmu takmışlar?
    sanayi tipi egzoz nedir?
    sanayi tipi tüple bir akrabalığı varmıdır?

siz hala modifiye kavramını
    egzoz değiştirmek yada araca nos takmakdan ibaret görüyorsunuz diimi nediyim artık yazık

dogru ya siz enzonun kaputunu acip motorunda degisiklik yapip hava filitresini degistrip turbo veya supercharger takarsiniz.camlarada film cekip arkaya canisi yazarsiniz.

enzoyu modifiye etceklermiss

bırakın enzoyu daha ona gore cok daha basit arabalari bile dunya uzerinde bir kac sirket modifiyte edebiliyo.mesela almanyada hanmann var.benimde bahsettigim dogru duzgun modifiye.yoksa hava filitresi , komple egsoz kiti ,ve nos fln onlari bizim sanayideki ahmet abi bile yapar...neysede esas bence sacma olan:

206 ile evo8 veya skyline gibi arbalar nasil kapisabilir.orasi cok sacma.veya golf bunlar skyline evo gibi arabalirin yaninda oyuncak araba gibi.nasil bunlar yarisabilir.simdi sakin internette gordum adam golfu 900hp yapmis demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 5 Ocak 2005, 23:57:59 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.