Şimdi Ara

NFSU3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nfsu3 çıkacakmış duydunuz mu doğru mu?

• Bence artık nfs'nin eski versiyonlarına bir dönüş yapması lazım ya da içinde yine undergraund modu olan ancak nfs4'deki gibi süper yarış arabalarını modifiye edebileceğimiz hem yasal yarışlar olan hemde yasal olmayan yarışlar yapabileceğimiz bir oyun yapılması gerekiyor. Son olarak NFS'nin fizik modellemelerinin artık gelişmesi ve hasar modellemeleri üzerinde çalışması farz oldu. Böyle bir yapım ile yine ilerki zamanlarda karşılaşırsak bu nfs'nin hazin bir sonu haline gelir. Artık nfs 6 istiyoruz bence. Yani bir undergraund değil. Bu arada kesinlikle Undergraund'a lafım yok. Ama birde eski nfskleri hatırlayın mesela 5 ya da 4 yoksa 2'mi desem????
  • hele bi bismillah de ben daha underground 2 yi oynayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radical_Dreamer

Bence artık nfs'nin eski versiyonlarına bir dönüş yapması lazım ya da içinde yine undergraund modu olan ancak nfs4'deki gibi süper yarış arabalarını modifiye edebileceğimiz hem yasal yarışlar olan hemde yasal olmayan yarışlar yapabileceğimiz bir oyun yapılması gerekiyor. Son olarak NFS'nin fizik modellemelerinin artık gelişmesi ve hasar modellemeleri üzerinde çalışması farz oldu. Böyle bir yapım ile yine ilerki zamanlarda karşılaşırsak bu nfs'nin hazin bir sonu haline gelir. Artık nfs 6 istiyoruz bence. Yani bir undergraund değil. Bu arada kesinlikle Undergraund'a lafım yok. Ama birde eski nfskleri hatırlayın mesela 5 ya da 4 yoksa 2'mi desem????
    quote:

Orjinalden alıntı: MEN@MEN

Bence artık nfs'nin eski versiyonlarına bir dönüş yapması lazım ya da içinde yine undergraund modu olan ancak nfs4'deki gibi süper yarış arabalarını modifiye edebileceğimiz hem yasal yarışlar olan hemde yasal olmayan yarışlar yapabileceğimiz bir oyun yapılması gerekiyor. Son olarak NFS'nin fizik modellemelerinin artık gelişmesi ve hasar modellemeleri üzerinde çalışması farz oldu. Böyle bir yapım ile yine ilerki zamanlarda karşılaşırsak bu nfs'nin hazin bir sonu haline gelir. Artık nfs 6 istiyoruz bence. Yani bir undergraund değil. Bu arada kesinlikle Undergraund'a lafım yok. Ama birde eski nfskleri hatırlayın mesela 5 ya da 4 yoksa 2'mi desem????

Dostum iyi güzel ama nfsu2 dede bu dediklerin var..
    Senin dediklerin o kadar gerçekçi gelmiyor bana ama hasar modellemeleri doğru onun olması lazım...
    süper yarış arabalarını modifiye edebileceğimiz hem yasal yarışlar olan hemde yasal olmayan yarışlar yapabiliyorsun zatenn..

• quote:

Orijinalden alıntı: Merthayat

quote:

Orjinalden alıntı: MEN@MEN

Dostum iyi güzel ama nfsu2 dede bu dediklerin var..
    Senin dediklerin o kadar gerçekçi gelmiyor bana ama hasar modellemeleri doğru onun olması lazım...
    süper yarış arabalarını modifiye edebileceğimiz hem yasal yarışlar olan hemde yasal olmayan yarışlar yapabiliyorsun zatenn..

Alıntıları Göster
    Ben süper yarış arabası diyorum dikkat edersen. Yada spor araba desem aslında daha doğru olacak. Ferrari, Porshe, Lanborgini, McLaren.............Aski nfs oyunlarında bunlar vaardı. Hatta nfs 4'de ferrari'yi upgrate edebiliyorduk azda olsa. Açıkcası ben biraz eski nfs'leri özledim galiba. Ama bence bunların yeni versiyonun yapılması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Radical_Dreamer

Ben süper yarış arabası diyorum dikkat edersen. Yada spor araba desem aslında daha doğru olacak. Ferrari, Porshe, Lanborgini, McLaren.............Aski nfs oyunlarında bunlar vaardı. Hatta nfs 4'de ferrari'yi upgrate edebiliyorduk azda olsa. Açıkcası ben biraz eski nfs'leri özledim galiba. Ama bence bunların yeni versiyonun yapılması lazım.

Alıntıları Göster
    hasar modellemesi çok hoş olur ancak 400km'ye çıkan bi aracın hasarını tahmin edemiyorum batarız valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

hasar modellemesi çok hoş olur ancak 400km'ye çıkan bi aracın hasarını tahmin edemiyorum batarız valla

Alıntıları Göster
    Yoksa çoğunuz Hot Pursuit 3 mü bekliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sims medieval
    5 ay önce açıldı
    MOHAA Allied Assault Hamachi ağı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Yoksa çoğunuz Hot Pursuit 3 mü bekliyor...

Alıntıları Göster
    nfs
    porschedan sonra bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nitrogliserin

nfs
    porschedan sonra bitti

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

nfs
    porschedan sonra bitti

biraz mantıklı ol ya underground serisini hiç mi begenmedin be adam

• quote:

nfs
    porschedan sonra bitti

Alıntıları Göster
    quote:

nfs
    porschedan sonra bitti

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: fifo

quote:

nfs
    porschedan sonra bitti

+1

Alıntıları Göster
    underground çok güzeldi ama bitti. yeni bir oyun yakın zamanda yapmazlar sanırım ama yenisi her zaman bir öncekini açık ara solladı. sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah 3 yakın zamanda çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kardaze

underground çok güzeldi ama bitti. yeni bir oyun yakın zamanda yapmazlar sanırım ama yenisi her zaman bir öncekini açık ara solladı. sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah 3 yakın zamanda çıkar.

Alıntıları Göster
    Burnout3 ü Pcye çıkarsınlar yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

aynen katılıyorum sırf bu oyun bile ps2 sattırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

nfs
    porschedan sonra bitti

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

quote:

nfs
    porschedan sonra bitti

be adam tabirin hoşuma gitmedi.

benim 97 senesinde ilk pc'me kavuştum ve alır almaz gidip nfs2 SE'yi aldım.
    o mclarenla ilk gaza basışım o müzikler o kokpitden sürüşün verdiği zevkide bir daha alamadım.intellidesignımla yunan tepelerinden boş vitesle aşağı inmek falan filan.arkadalşımla pioneer yazıp otobüslerle arabaları ezmek....
    nfs 3-4-5 (porsche) dada aynı zevkleri aldım.
    oyun çıktığı zaman burdaki oyun satan yere herkes hucum ederdi.oyunu alıp evde kurup oynamak için kudururdum..

ha noldu nfs hot pursuit 2 çıktı bir baktık sürüş porschedaki gibi diil.
    kokpit olayını kaldırmışlar vs vs.
    underground 1 çıktı ii güzel 2f2f zevkini oyunda aldık.
    underground 2 çıktı
    oo ii kocaman şehir gez dolaş.
    ama hep AYNI!!!!
    sıkıcı sıkılıyorum hep aynı hep aynı.%70de kusucaktım ve kusmadanda sildim.
    direksiyonla oynuyorum birde daha eğlenceli olacak güya.
    valla bu noslu moslu oyunlar içinde midnight club 'ı tek geçerim.
    nfs elemanlarıda parayı buldu sapıttı.

ya bunlarda hiçmi akıl yok
    NFS2'yi sen al
    günümüz grafikleriyle yeniden tasarla pistleri
    yeniden modelle arabaları.
    f50 yerine enzo falan koy.
    kokpitde koy.
    4 ve 5deki gibi aracın performansını arttırabilcek modifikasyonlar aç.
    enzoya hidrolik takmama gerek yok çünkü gereksiz.

BAK EŞŞEK GİBİ SATMAZMI!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

quote:

nfs
    porschedan sonra bitti

be adam tabirin hoşuma gitmedi.

benim 97 senesinde ilk pc'me kavuştum ve alır almaz gidip nfs2 SE'yi aldım.
    o mclarenla ilk gaza basışım o müzikler o kokpitden sürüşün verdiği zevkide bir daha alamadım.intellidesignımla yunan tepelerinden boş vitesle aşağı inmek falan filan.arkadalşımla pioneer yazıp otobüslerle arabaları ezmek....
    nfs 3-4-5 (porsche) dada aynı zevkleri aldım.
    oyun çıktığı zaman burdaki oyun satan yere herkes hucum ederdi.oyunu alıp evde kurup oynamak için kudururdum..

ha noldu nfs hot pursuit 2 çıktı bir baktık sürüş porschedaki gibi diil.
    kokpit olayını kaldırmışlar vs vs.
    underground 1 çıktı ii güzel 2f2f zevkini oyunda aldık.
    underground 2 çıktı
    oo ii kocaman şehir gez dolaş.
    ama hep AYNI!!!!
    sıkıcı sıkılıyorum hep aynı hep aynı.%70de kusucaktım ve kusmadanda sildim.
    direksiyonla oynuyorum birde daha eğlenceli olacak güya.
    valla bu noslu moslu oyunlar içinde midnight club 'ı tek geçerim.
    nfs elemanlarıda parayı buldu sapıttı.

ya bunlarda hiçmi akıl yok
    NFS2'yi sen al
    günümüz grafikleriyle yeniden tasarla pistleri
    yeniden modelle arabaları.
    f50 yerine enzo falan koy.
    kokpitde koy.
    4 ve 5deki gibi aracın performansını arttırabilcek modifikasyonlar aç.
    enzoya hidrolik takmama gerek yok çünkü gereksiz.

BAK EŞŞEK GİBİ SATMAZMI!!!

Alıntıları Göster
    nfs herzaman kendi dalinin tartişilmaz 1 numarasi.. ama electronicarts buna güvenerek her çıkarttıgı yeni oyunda biçok şey katio ama biçok şeyde kaldirio.. nfs deyince benim aklima ilk gelen şeyler kokpit , sıcak takip , polisler tuzaklar barikatlar helikopterler ayni zamanda yariş yuksek adrenalin.. ama electronicarts sicak takip cikarsa hasar modelleme kaldirio , onu koysa polis olmuo kokpit olmuo yane kesin bir açık bırakıolar.. nfs undergound yaparak kendi tarzini deişdirdi.. hee herkez beğendi bende deliler gibi oynadim ama onceki seriler gibi senelerrce sıkılmadan oynancak bir oyun deil.. tamam modfiye şehir mehir ama bizaman sonra kusasi gelio adamin adrenalin yok.. nfs2se , nfs3hotpursit , nfs4 sadece şunu söyleyin bu i nfslerimi daha uzun süre oynadiniz daha çok zevk aldiniz yoksa underground'mu yorum sizin ben başka bişi solemiom..

• Arkadaşlar öncelikle Ferrari Porsche gibi arabaları McLarenF1 gibi arabaları mercedes CLK tarzı arabaları modifiye etmek ne kadar mantıklı bu konuda hayretler içerisinde kaldım bu arabalar zaten teknoloji harikaları herhalde bir gün bir ferrari fenzo yu modifiye edicem desem(ki keşke desem diyorum ama)ferrari şirketi beni anında bulur ve tepeme biner.Böle arabaların motoruna dokunulmaz bu konu çok açık bu tamamen gerçekçilik dışı birşey olur.
    Ama şu varki gerçekten hasar olmasını isterdim o zamanda şöle bir sorun var 350km ile giden bir arabayı bariyere çarptığınızda o arabadaki hasar ne olur siz tahmin edin underground serisinde hasar olursa biraz oyun saçmalar bence
    Bende artık underground serisinden bıktım artık NFS6 çıkmalı o konuda herkese katılıyorum.Eskiden NFS2SE ve NFS3 vardı hayatımda encok zevk aldığım oyunlardı(multi açıdan) single konusundada porsche dan aldığım zevki nfsu serisinde yakalayamadım ama herşeyin ilki güzeldir bence ve NFSU1 ayrı bir tatdı ama artk underground olayı bitmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: choko

Arkadaşlar öncelikle Ferrari Porsche gibi arabaları McLarenF1 gibi arabaları mercedes CLK tarzı arabaları modifiye etmek ne kadar mantıklı bu konuda hayretler içerisinde kaldım bu arabalar zaten teknoloji harikaları herhalde bir gün bir ferrari fenzo yu modifiye edicem desem(ki keşke desem diyorum ama)ferrari şirketi beni anında bulur ve tepeme biner.Böle arabaların motoruna dokunulmaz bu konu çok açık bu tamamen gerçekçilik dışı birşey olur.
    Ama şu varki gerçekten hasar olmasını isterdim o zamanda şöle bir sorun var 350km ile giden bir arabayı bariyere çarptığınızda o arabadaki hasar ne olur siz tahmin edin underground serisinde hasar olursa biraz oyun saçmalar bence
    Bende artık underground serisinden bıktım artık NFS6 çıkmalı o konuda herkese katılıyorum.Eskiden NFS2SE ve NFS3 vardı hayatımda encok zevk aldığım oyunlardı(multi açıdan) single konusundada porsche dan aldığım zevki nfsu serisinde yakalayamadım ama herşeyin ilki güzeldir bence ve NFSU1 ayrı bir tatdı ama artk underground olayı bitmeli
    sen nfs 4 ve porsche'u oynamadın sanırım?

ayrıca atıp tutmayalım
    ferrari enzoya yapacağın modifikasyona karışmaz 1
    2.si modifiye olmayacak şeyde yoktur bu da 2

sen çok basit olarak egzoz ve hava filtresi değişmiş bir modena'nın fabrika çıkışından nasıl farklı olduğunu bir incele istersen

• quote:

sen nfs 4 ve porsche'u oynamadın sanırım?

ayrıca atıp tutmayalım
    ferrari enzoya yapacağın modifikasyona karışmaz 1
    2.si modifiye olmayacak şeyde yoktur bu da 2

sen çok basit olarak egzoz ve hava filtresi değişmiş bir modena'nın fabrika çıkışından nasıl farklı olduğunu bir incele istersen

Alıntıları Göster
    beyler benim tek istediğim şu %69 dan sonrasını nasıl geçecem kafayı yiyecem bi yardım pls
    Bu arada NFS U3 çıkarsa içinde hasar olmasını isterdim çünkü böyle bi zevki çıkmıyor araba 350 km/h hızla ilerlerken güm bi arabaya çarpınca aynen kalması saçma YETKİLİLERE DUYURULUR

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazySoul

beyler benim tek istediğim şu %69 dan sonrasını nasıl geçecem kafayı yiyecem bi yardım pls
    Bu arada NFS U3 çıkarsa içinde hasar olmasını isterdim çünkü böyle bi zevki çıkmıyor araba 350 km/h hızla ilerlerken güm bi arabaya çarpınca aynen kalması saçma YETKİLİLERE DUYURULUR

Alıntıları Göster
    br öneri....

yeni Nfs lerde biraz daha gerçekçilik için konulu olmalı....

Gerçek hayatta böyle arabaları bulmak & kullamak zor olduğundan şöle bir "60 saniye" konulu bir oyun yapabilirler.. Hot Pursuit soslu güzel bir oynu işte...

Hırsız ,polis iyi kapışma olur.... Check pointlerin olduğu iyi bir oyun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozz_MSE

br öneri....

yeni Nfs lerde biraz daha gerçekçilik için konulu olmalı....

Gerçek hayatta böyle arabaları bulmak & kullamak zor olduğundan şöle bir "60 saniye" konulu bir oyun yapabilirler.. Hot Pursuit soslu güzel bir oynu işte...

Hırsız ,polis iyi kapışma olur.... Check pointlerin olduğu iyi bir oyun...

Alıntıları Göster
    valla bi kere hasar olucak artık görevler biraz daha fazla olsa bence daha ii olucak oyun kısa
    ayrıca daha fazla araba olması lazım mesela s2000 falan kesinlikle olmalı daha bunun gibi bi sürü araba
    var s2000 olan sürümü de var oyunun ama burda yok ayrıca modifiyede çok çeşit var ama düzgün
    parçalar olmalı bazıları çok dandik ahh ahh hala nfs 2 se unutmuyorum ne günlerdi o zamanlar hele 386 daki
    nfs 1

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.