Bildirim
nfs underground'un cdsiz çalışması için
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sende cdli oyna noolcak yaa... -
sende cdli oyna noolcak yaa... -
walla nette ara nocdcrack die belki cıkar bisiler -
kardeş gamecopyworld.com a gir oyunu arattır bulursun kolay gelsin -
malesef yok olsa ben yaparım :) -
ben gıcık olurum niye okusunki sürekli cd yi.. müzikleri kapattım bakmıyo o zaman ..sinematikleride sikip yapıyom eskimesin cd romum.. -
virtualdriver programı var bende cd yi ona kopyalıyorsun,program bilgisayarda CD sürücü gibi görünüyor ve CD siz oynanıyor. -
-
farstone 'dan virtual drive- istersen icqdan sana şifre de yollarım
bütün herşeyi cd'siz yapablirsin
sonra şifresiz bir demo olan alchol %80 var dvd falan da yapabiliyo
bunlar cd'ni alıp tek bi iso ya çeviriyor sonra sanal bir cd sürücü oluşturup buraya dosyayı yüklüyor -
www.megagames.com'u dene bide -
Çok uzun sene önce sorulmuş ama SON kullanıcıya erişmesi için bu cevabı yazıyorum..Serial aramak için çıktığım bugün bu mesaja rastlayınca yazayım dedim..Crack yapılmazsa CD sorar..
Buyrun Crack dosyası..[ Arayana faydam olsun ]
Winrar dan çıkarıp Program Files içindeki EA GAMES klasörü içine atılacak..Dosya değişimi sorusuna evet cevabı verilecek.. Bu arada Seriale de ulaştım..Serial olmayana bu CD key :
Need For Speed: Underground CD KEY
A7AJ-23NQ-GWA6-JNAW-SDEV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeKa5 -- 23 Mart 2017; 9:16:12 >
-
bu mesaja cevap yazdığımda askere gitmeme 2 gün varmış aradan gecen zamanda askerlik evlilik iş oocuk derken neler olmuş neler -
vay be 2003 teki konu -
teşekkür ederim 2019 dan selamlar :) büyük oyunmuş. yıllar geçse de unutulmuyor :) konunun 2003 de açılması ve askere giden arkadaş duygulandırdız :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X