Şimdi Ara

Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
19.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler)
     Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler)
     Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler)

Yine bir mod konusu, yine ben

Evet arkadaşlar NFS Shift için harika grafik ve simulasyon sürüş modları buldum ve ana konuya yazıp arada kaynamaması için ayrı olarak sadece modlarla ilgili olan bu konuyu açıyorum.

NFS Shift'i mod eklemeye uygun hale getirmek için unpacker adlı programcığa ihtiyacığımız var. Modları eklemeden önce bu programcıkla dosyaları unpack etmemiz gerekiyor.

Unpacker indir:http://hotfile.com/dl/54165049/ae2d869/Shift-Unpack.rar.html

İndirdiğiniz rar dosyasının içindekileri shift'in ana klasörüne çıkartıp *.bat dosyasını çalıştırın. Bir kaç dakika bekleyin, işlem bittiğinde yazacaktır zaten. Sonra kapatabilirsiniz. Daha sonra oyunun masaüstündeki simgesine sağ tklayın, özellikler diyin ve hedef yolunda yazan satırın sonuna bir boşluk bırakarak -loose komutunu ekleyin (örnek: "D:/Program Files/Need For Speed Shift/Shift.exe" -loose) ve tamam deyip çıkın. Hepsi bu kadar.

Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler)

Şimdi gelelim modlara...

Öncelikle sürüşü çok etkileyen ve geliştiren, simulasyona çok yakın, belki de tamamen simulasyon diyebileceğimiz modlarla başlıyorum.

1- Gran Turismo Mod (ne kadar GT serisini hiç beğenmesem de, Forza Motorsport'un altından girip üstünden çıktığını düşünsem de, NFS'ye çok iyi uyarlamışlar. Zaten sürüş GT'den çok forza'ya benzemiş bence ki açıklamasında da yazıyor. Forza Motorsport Mod diyorum ben buna o yüzden )
    2- Sharp Mod 5.01
    3- Simulation SK Mod
    4- Real Mod 2.0

Hangisini deneyelim derseniz, hepsi birbirinden farklı ve bana sorarsanız Gran Turismo Mod açık ara çok çok daha kaliteli. (aşağıya video ekledim, video GT Mod'undan)

İndirme linkleri:

Gran Turismo Mod

http://rapidshare.com/files/345025464/GT-MOD.rar

Sharp Mod 5

http://www.simracingworld.com/dl/shift/tyres.zip

Simulation SK Mod

http://www.people.zeelandnet.nl/sebastiansk/NFSSIMSKV27.rar

Real Mod 2.0b

http://www.racedepartment.com/downloads/need-for-speed-shift-mods-70/real-mod-2-0b-1736/ (Üyelik istiyor)

--------------------

Grafik Modları:

Oyun için çok sağlam grafik modları var. LOD seviyesini yükseltme, ışıklandırmayla ilgili modlar, yüksek çözünürlüklü araç yüzeyleri (Harika bir yama), Güneş modu gibi.

İndirme linkleri:

http://www.pcgameshardware.com/aid,702083/Need-for-Speed-Shift-Better-graphics-with-texture-mods-LOD-tweaks-and-HDR-Rendering/Practice/

Burada aşağıda 3 modun linkleri mavi şekilde verilmiş.İstediklerinizi indirebilirsiniz. Bence hepsini indirin ve oyuna ekleyin. Harika modlar.

(Kurulumlar içinde yazıyor bu arada. sorusu olanlar olursa yazarım. modların dosyaları genelde unpack ettiğiniz vehicles klasörüne atılıyor)

---------

Aşağıda da baştan aşağı modlanmış bir NFS Shift'ten aldığım SS'ler ve Video:

Video:

ekleme:

Biraz önce Real Mod 2.0b ile GT Mod karışımı yaptım dosyalarda. En iyi sonucu böyle aldım. Bu kurulum için Real Mod 2.0b deki tüm dosyaları gerekli yerlere kopyalayın ve üzerine de GT Mod dosyalarını kopyalayın.

Yeni SS'ler grafik modunu görmeniz için,

video yeni sürüş moduyla:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Temmuz 2010; 16:44:12 >

• Video eklendi
  • gran turismo mod baya ilginçmiş
  • EVet sürüşü çok kaliteli yapıyor. Orijinal halinde arabalar çok saçma kayıyordu ve gerçekçi değildi. Bu modla simulasyon kategorisine girebilir bu oyun tam olarak.

Fakat sanırım bi sorun var ya da ben beceremiyorum, GT mod ile araç saçma şekilde kaymadığı için virajlara biraz daha yavaş girmemiz gerekiyor. Rakip araçlarda böyle bir durum olmadığından daha hızlı giriyorlar sanki ve geçmek daha zor oluyor.

Ben alışamadığım için yapamıyor olabilirim. Alışınca daha iyi olur sanırım. Simulasyon benzeri olduğu için GT mod ile sürüşe tam alışamadım.

Bu arada videoda tüm yardımlar kapalı zorluk Hard'da.
  • Burda da güzel modlar var.
    http://www.nogripracing.com
  • Yok ya bu forumda mod nedir bilen, ilgi duyan, modların oyunları ne kadar kaliteli hale getirdiğini bilenlerin sayısı çok az. Oyunu açabildiyse gerisi önemli değil insanlar için.
  • Bu modları bı kac ay once buyuk bı hevesle denemıstım ama kuramamıstım.Burda kurulumu turkce olarak acıkladıgın ıcın tekrar deneyecegım ama once nfsyi kurmam lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koskoca şirketler inanılmaz işci gücü ile bir arabanın fiziğini yapmak için milyon dolarlar harcarlar.Bir kişi bir mod yapar o milyonluk şirket yapımından daha iyi olur.Gerçekten ilginç..
  • Grafikler gerçekten çok iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Bu modları bı kac ay once buyuk bı hevesle denemıstım ama kuramamıstım.Burda kurulumu turkce olarak acıkladıgın ıcın tekrar deneyecegım ama once nfsyi kurmam lazım

Kurulum pek zor değil. Unpack ettikten sonra tek yapacağınız şey modları indirip gerekli yerlere kopyala yapıştır yapmak. modun içindeki readme dosyalarıda genelde yazar. Yazmayan olursa buradan yardımcı olurum. Yarış oyunu severlerin kaçırmaması gereken bir oyun oluyor NFS bu modla bence. Forza'dan sonra ilaç gibi geldi bu.

@Ygal, gördüğüm en iyisi oluyor modlarla. Bir de ENBSeries ile bir kaç tweak işlemi yapıp grafikleri daha da geliştirmeyi deneyeceğim.

http://i45.tinypic.com/51a5x2.jpg

şu oyun içi ss gerçekten farksız görünüyor öndeki arabanın renk tonları ışıklandırma vs. pürüzsüz bir görüntü oluyor iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Haziran 2010; 18:10:41 >

• Tamam dostum saol.Enb seriesi halledersen burada paylasmayı unutma
  • ENBSeries denedim ama en güzel hali modlu şekilde enbseries uygulamadan oluyor. zaten oyunda bir çok efekt olduğu için ve modlarla bunlar daha da güzelleştiği için enb'ye gerek kalmamış artık.

oyun bağımlılık yaptı bu arada 2 gündür başka oyun açamaz oldum. 1.5 senedir forza 2 nin suyunu çıkarmış biri olarak NFS bu modlarla dehşet oluyor diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Haziran 2010; 3:09:45 >
  • hadı bakalım benı de heveslendırdın baya.en kısa surede yukleyeyım su oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Koskoca şirketler inanılmaz işci gücü ile bir arabanın fiziğini yapmak için milyon dolarlar harcarlar.Bir kişi bir mod yapar o milyonluk şirket yapımından daha iyi olur.Gerçekten ilginç..

Çünkü milyonluk şirketler gelirlerini korumak uğruna ve oyuncu kitlesini geniş tutmak adına oyunları basite indirgeyip kolayştırabilirler veya tam tersini de yaparlar. Akıl akıldan her zaman üstündür. En basitinden counter-strike da bir moddur ama bugün daha hala dünyanın her yerinde serverları ağzına kadar tıka basa doluysa bu onun göstergesidir.
  • Yeni bir mod buldum ve çok hoşuma gitti. Factory Colours Mod

Bu mod araç yüzeylerini fabrika çıkışı olarak varsayılan hale getiriyor. Yani numaralı şekilli yüzeyli araçlarla yarışmak istemeyip araçların orijinal görünümünde yarışmak istiyorsanız (Forza Motorsport 2-3 'de olduğu gibi (tabii sonradan araç sınıfı değiştikçe reklamlı numaralı şekilli yüzeyli araçlar geliyor)) bu modu deneyin.

http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=27656

Modu indirmek için üye olmalısınız.
  • Biraz önce Real Mod 2.0b ile GT Mod karışımı yaptım dosyalarda. En iyi sonucu böyle aldım. Bu kurulum için Real Mod 2.0b deki tüm dosyaları gerekli yerlere kopyalayın ve üzerine de GT Mod dosyalarını kopyalayın.

Yeni SS'ler grafik modunu görmeniz için,

video yeni sürüş moduyla:

• Hocam oyun zorlaştı. Hadi bize göre oyun sim haline geldi ancak rakipler kafalarına göre yine saldırıyorlar. Driftsel dönüşler yine gerçekleşiyor. Biz illaki sim gibi (ps2 gt4 ü suyunu çıkarmıştım bende ) oynuyoruz ancak rakipler bu sefer en zor seviyede cidden geçilmez derecede iyi sürüyorlar. virajlarda çok geçiliyorum düzgün olarak defans yapamazsam. Zevkli oldu ama bayaa oyunu zorlaştırdı.
  • Evet hocam başta beni de çok zorladı. İmkansız gibi geldi 1. olmak ama bu modla oynamaya alışıp virajlara iyi girdikten sonra 1. bitirebiliyorsun yarışı. sürüş bayağı farkediyor, alışmak lazım çok zorluyor. Ama gerçekçiliğe çok yaklaşıyor katlanın bir süre alıştıkça zevki artar. Ben de hard'da oynuyorum yardımlar kapalı manuel viteste. Bazı etapları bitirmek 1 saati buluyor ama bitiriyorum. Oyunun ömrü de uzadı bu şekilde, sabırlı olmak sim.in en önemli kuralı

Forza'yı GT'yi de 2 günde öğrenmiyorduk sonuçta

bu arada real mod un içindeki ai klasörünü kullanabilirsin. oyunun orijinal halinde rakipler çok agresif ve çok kaza yaptırtıyorlar. bunu düzeltiyor daha temiz yarış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Haziran 2010; 23:11:07 >

• elinize sağlık. grafiksel olarak mod var mı ? şöyle gerçeğe bir adım yakın olan türden.
  • Yukarıda linklerini vermiş olduğum HD Skins Grafik modu 500 mb civarı
    LOD Tweak Mod
    Shader HDR Mod (çok güzel bir mod ışıklandırmayla ilgili)

bunlar görselliği uç noktaya taşıyacak olan modlar. yukarıdaki ss'ler de bu modlarla birlikte alındı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.