Şimdi Ara

NFS The Run hakikaten 2 saat (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hidolgoo

2 saat oyun nasıl olur hepsi online oyun için mi bu 15gb nasıl olur

Alıntıları Göster
    Oyun 2 saat ama SP yi bitirdikten sonra Challenge kısmı var ordada birsürü yarışlar ve yarışları kazandıkça açılacak olan yeni arabalar seriler vs var yani oyun sanılandan daha çok şey barındırıyor içinde.Orayıda deneyin derim.

Oyunun bana göre + ve - leri gayet bol.Oyuna ne iyi diyebilirim nede kötü.Nacizane tespitlerimi paylaşayım sizlerle.

+ Aksiyon bol,koşuşturmaca,kaçma kovalama olayı hiç bitmiyor.Aralardaki flasbackler videolar güzel.
    + Yarıştığımız yerler mekanlar çok güzel.Bazen yarışa değilde etrafıma bakakalıyorum tabii sonunda kaza kaçınılmaz oluyor.
    + Grafikler çok güzel,Karlı dağların ardında yükselen güneşin ışıkları arabanızı sürerken ekranınızda parlıyor önünüzü göremiyorsunuz gerçek hayattaki gibi.
    + Dağdan çığ düşüp çığdan kurtulmaya çalıştığımız bölüme hayran kaldım,las vegasdan çıkıp çölden ayrılırken işte bu bebeğim diye çığlık attım.Düşünün okadar kaptırıyorsunuz kendinizi.
    + Çok geniş bir garajı var nerdeyse aklınıza gelicek tüm lüks arabalar mevcut.

-Yarışa giriyosunuz,yarış başlıyor başlarda zor,sona doğru inanılmaz kolay hale geliyor önünüzdekiler acayip yavaşlıyor adeta sizin 1.gelmeniz için.Bu işi anlamadım açıklayabilcek ?
    -Otomatik viteste bazen adam gibi vites değiştirmiyor motor 3-5sn böğürüyor taktaktak diye.
    -Bazı keskin virajlarda bilgisayar size yardım ediyor virajı almanız için,araba kendisi dönüyor.Ulan ben sürmüyormuyum arabayı ?
    -Yarış yerinden çıkıp reset atması olayını yapamamışlar,yolun kenarından 5 cm dışarı taşınca yeniden başlıyorsunuz yarışa,ama bazı yerlerde okadar değil.Tutturamamışlar ayarını.
    -Ok tuşlarını gaz fren yapamıyorsun.Kabul etmiyor.Numpadi ayarlamak zorunda kaldım!
    -Rakibim 3 kez ard ardına full nitro kullandı ,ne ara nitrosu doluyor bu adamın ben daha 1 kez kullanıp 2.nin dolmasını beklerken.Torpil var!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

2 saat filan değil. 4-5 saati buldu the run modunun bitmesi.
    Ayrıyeten challenge series modu var ki o da the run modundan daha uzun.
    Challenge series de the run ile alakası yok değişik yol şekilleri var..

Kardeş oyunda kariyer modu varmı ? yani sokaklarda serbestçe dolaşabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashr00t

quote:

Kardeş oyunda kariyer modu varmı ? yani sokaklarda serbestçe dolaşabiliyormuyuz ?

Hayır hocam malesef serbestçe dolaşamıyorsunuz. Kariyer modu yok da the run modu var hikaye şeklinde ilerlediğimiz..
  • quote:

quote:

quote:

Hayır hocam malesef serbestçe dolaşamıyorsunuz. Kariyer modu yok da the run modu var hikaye şeklinde ilerlediğimiz..

Saolasın kardeşim. Carbondan beridir kariyer modu bekliyorum şu Nfs'den.. Ayıp ama yaa

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saolasın kardeşim. Carbondan beridir kariyer modu bekliyorum şu Nfs'den.. Ayıp ama yaa

Bu oyunun da challenge modu güzel olmuş. Değişik görevler var ve pek tekrar etmiyor.
    Oyunun the run ve challenge modu bitti ama bazı araçlar hala kapalı. Bir kısmı online yarış istiyor, bir kısmında da limited edition uyarısı geliyor.
    Ama the run modunda limited edition uyarısı aldığım murcielago'yu challenge modunda bir yarışta oynuyoruz ona sevindim biraz
    Bir de Lamborghi'nin elemento diye bir modelini ilk defa bu oyunda gördüm..

• 2 saat 10 dk da bitirdim. Normal zorlukta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

2 saat 10 dk da bitirdim. Normal zorlukta.
    Hocam the run menüsünde süreyi yazıyor ama sadece yarış esnasında geçen süre.
    Ona bakılırsa benimki 2 saat bile değildi en son..
    Ama 4-5 saati buldu gerçek zamanla.
  • quote:

Hocam the run menüsünde süreyi yazıyor ama sadece yarış esnasında geçen süre.
    Ona bakılırsa benimki 2 saat bile değildi en son..
    Ama 4-5 saati buldu gerçek zamanla.

Alıntıları Göster
    ben 2saat gerçek süreyle daha oyunun yarısına bile gelmedim. Oyunu bir saat oynayıp çıkıyorum zaten. Oyun manyağı biri değilim. Zevkini alıp çık sonra ertesi gün geri gir. Bir kerede oturup bitirmenin bi manası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 19 Kasım 2011; 12:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gg-

ben 2saat gerçek süreyle daha oyunun yarısına bile gelmedim. Oyunu bir saat oynayıp çıkıyorum zaten. Oyun manyağı biri değilim. Zevkini alıp çık sonra ertesi gün geri gir. Bir kerede oturup bitirmenin bi manası yok

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=H183JpcwXjU

Evet Arkadaşlar Bu İlk Başlangıcı Nasıl Atlıyoruz Şimdi Laptopu Daha Dun Aldım bugun Bu Oyun Yuzunden Enter Tusunu kıracam nerdeyse: D

• quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

http://www.youtube.com/watch?v=H183JpcwXjU

Evet Arkadaşlar Bu İlk Başlangıcı Nasıl Atlıyoruz Şimdi Laptopu Daha Dun Aldım bugun Bu Oyun Yuzunden Enter Tusunu kıracam nerdeyse: D

Alıntıları Göster
    2 saat oyun için mi o kadar çalışmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: BİLEKGİBİ

2 saat oyun için mi o kadar çalışmışlar

Alıntıları Göster
    Madem 2 saat yapıcan hiç yapma daha iyi çoğu oyunun demosu 2 saatten fazla sürüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakmazman

Madem 2 saat yapıcan hiç yapma daha iyi çoğu oyunun demosu 2 saatten fazla sürüyo

Alıntıları Göster
    oyunu dün öğlen kurdum aralıklarla akşama kadar oynadım sonra bugun saat 5 de felan oynamaya başladım yine aralıklarla oynadım yarım saat önce felan bitti gerçekten çok kısa oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

oyunu dün öğlen kurdum aralıklarla akşama kadar oynadım sonra bugun saat 5 de felan oynamaya başladım yine aralıklarla oynadım yarım saat önce felan bitti gerçekten çok kısa oyun

Alıntıları Göster
    Kim Ne Derse Desin En İyisi Need For Speed Underground 2.

• quote:

Orijinalden alıntı: Art is a Bang

Alıntıları Göster
    bu run da oynarken arabayı değişemiyoruz mu? aynı arabayla mı giidyoruz sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

bu run da oynarken arabayı değişemiyoruz mu? aynı arabayla mı giidyoruz sürekli.

benzin istasyonlari var ekranin solunda yaklasinca uyari veriyor.orda degistirebilirsin
  • aynı gün yükleyip aynı gün sileceğim tek oyun olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaKe_DeAtH33

al ciğerimi ye koçum benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioshook

Bu mesaj silindi.
    oyunun başında duvarlar arasında Porche içinden çıkamıyorum. hangi tuşa basarsam basayım.olmuyor. halbuki klavye aktif ve bas dediği tuşlara basıyorum yine olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

aynen hacılar bi de most wanted var o da hıc fena deıldı yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancii05

quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

aynen hacılar bi de most wanted var o da hıc fena deıldı yahu...

Alıntıları Göster
    yeni bir açıklama gelmiş en az 12 saat sürüyor die

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.