Midnight Club fena tokatladı bu oyunu. Resmen tarihe gömdü tırt NFS' yi Son oyun Criterion' a devredildi. Biz s.çtık, siz sıvayın dediler
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
Orjinalden alıntı: nicklas_
Beter olsunlar
Niye bela okudun ki adamlara?
1 kuruş para vermeden haklarını yiyerek oyunlarını oynuyorsunuz, bi de utanmadan laf atıyorsunuz.
Aynı oyunları ısıtıp ısıtıp önümüze daha berbat bir şekilde koyulunca utanılmıyor ama
Black Box çalışanları ya dağılır yada başka firma alır
quote:
Orjinalden alıntı: Pro-Gamer
Black Box çalışanları ya dağılır yada başka firma alır
EA Black Box çalışanları Burnaby'deki bir EA stüdyosuna taşınıyormuş.
quote:
quote:
Beter olsunlar
1 kuruş para vermeden haklarını yiyerek oyunlarını oynuyorsunuz, bi de utanmadan laf atıyorsunuz.
şimdi ben yazacaktım aynısını...
sanki adamlara hakkın geçmiş gibi birde arkalarından sövüyor...hoş çoğumuz aynı şeyi yapıyoruz ama hiç olmassa üstüne bi de adamlara sövmüyoruz...
1000 calısan ıcın kotu bır durum
hiç bir zaman sevmediğim bir firma oldu eagames, (iyilerdi haklarını yemeyelim ama ben sevmedim) undercoverın sıradanlığının açıklıyor bu da
quote:
Beter olsunlar
quote:
quote:
Beter olsunlar
Para verip almış olsalar, toplanıp işyerlerini filan basarlar herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: RCox
quote:
quote:
Beter olsunlar
Para verip almış olsalar, toplanıp işyerlerini filan basarlar herhalde.
quote:
quote:
quote:
Beter olsunlar
Aynı oyunları ısıtıp ısıtıp önümüze daha berbat bir şekilde koyulunca utanılmıyor ama
Abicim sen bu adamların oyununu para ile almıyosan eleştirmeye de hakkın yok...Eğer verdiğin parayı rezil ettilerse ağzına geleni say sesimi çıkarmam ama torrentten ordan burdan indirip ağız yüz eğip de firmalara laf saymayın.
Amele pazarından kamyona adam toplanarak yazılmıyor o oyunlar...
yazık olmuş ....
Zevle oynardım ama son zamanlarda eski oyunlarıyla yeni çıkardığı oyunlar arasında bi fark göremedim ben onun için kapatılması iyi olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme