Windows 7 Ultimate 64 bit DirectX August.2009 Nvidia 191.03 ekran kartı sürücüsü
Yukardaki programları yükledim; windows xp sp3 kullanırken aynı donanım ve sürücüyle kitlenen oyun şu anda kitlenme sorunu neredeyse hiç olmadan çalışıyor. Ekran kartı 8800gt işlemci amd am2 3.0 ghz fps 50 civarında takılma donma grafik hataları yok, şimdilik iyi gidiyor.
arkadaşlar mutlaka internetinizi kesin oyundan önce çünkü EA firması serial denetlemesi yapıyormuş oyundan atma bununlada alakalı olabilir şahsen ben böyle oynuyorum vede 3 gündür sıkıntısız oynuyorum bi deneyin
teşekkürler çabaların için
vista da bu sorunu çözmenin yolu yokmu. thumbs.db dosyasına gereksinim duyuyor. acil yardım beklemedeyim. oyun kurulum ortasında bekliyor..acilll
ben ayarlardan birşeyi farkettim , gölge ayarını low a çektiğinizde diğer ayarlar ne olursa olsun oyunu baştan başlattıktan sonraki yarışta kesin atıyor. Gölge medium ya da high da atma sorunu olmuyor ama bu seferde bazen gökyüzü siyah olma durumu var. win 7 de uyumluluk modu win98-winme yapınca oyun ilk ekranda takılıyor bende..
Çok sağlam yama şart bu oyuna.
arkadaşım bahsettiğin hata bendede oluyordu farketmiyo herhangi bi grafikte oynama yaptığmda oyundan atıyordu yada kasma düzelmiyordu aksine artıyordu yukarda yazdıklarıma bakarsan heralde bikaç arkadaşta işe yaramış oşekil bi dene oyundan kesinlikle atmıyor ayrıca oyuna grdikten sonrda ayar yapabilirsin çöz<ünürlük hariç ama gölge motion blur vs.. herhangi bi aksilk yok zannedersem bu akşam bitiriyorum oyunu :D
arkadaşlar ben oyuna girince böyle windows penceresiyle acılıyor oyun ve ekrana sığmıyor. 1/4 ü sığıyor ekrana. sorun nedir anlamadım. patch i yükledim. ekran kartım gf8800gt
Arkadaşlar herkeste bi sorun var oyun bi türlü düzene girmiş değil bilmiyorum yukarıdaki yazıları okuyan varmı ben sorunsuz bi şekilde oynuyorum amacım sizlere yardımcı olmak. bu akşam ati kullanan bi arkadaşıma gittim ve oyunu kurdum orjinal ayarlarıyla yani kurulum tamamlandktan sonraki oyunun sizin pcnize göre sunmuş olduğu ayarlarla oynadık hiç bi değişim yapmadan ve oyun gerçektende harika çalışıyor önceki sayfalarda birsürü ati kullanıcısının sorunlarını okudum ama şaştım kaldım duruma hemn bende oyunu sildim ve kendi ayarlarıyla oynamaya başladım zaten bi sorun yoktu ama bi deneyi dedim gerçektende 1920*1080 fullHD oynuyorum oyunu vede en ufak bi kasma yok biliyorum kafanız karışcak ama bi deneyin
WinXp Pro Nvidia Geforce 191.03Beta yüklü sistemde bahsettiğim gibi arkadaşın sistemi aynı sadece ekran kartı ati ikimizde sorunsuz oynuyorz hepinize Allah sabır versin sorunsuz oynayanlarada kolay gelsin :D
Kardeşim OPTIONS/GRAPHICS'den Windowed Off yap sen de bulabilirdin cevabı buraya yazana kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: 2e3a arkadaşlar ben oyuna girince böyle windows penceresiyle acılıyor oyun ve ekrana sığmıyor. 1/4 ü sığıyor ekrana. sorun nedir anlamadım. patch i yükledim. ekran kartım gf8800gt
Arkadaş xp'de ne yaptıysam ilk yarıştan sonra kitlenme sorununu çözememiştim bütün grafik detay ayarlarını denedim neredeyse sonunda sorun vsync off yapmıştım oymuş. Ondan olamaz diye hiç dokunmamıştım ON yaptım kitlenme diye birşey kalmadı. Bütün grafik detayları HIGH vsync ON şu anda boşuna uğramışım günlerce.
bende ki sorun daha farklı bişe. oyuna başladığında elini gazdan çektiğin anda hata veriyor :D ama gazı bırakmazsan hata vermeden devam ediyor. bu sefer de duramayıp sağa sola çarpıyosun. bunun bir çözümü var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez
arkadaşlar ben oyunu kurarken hata alıyorum. support/ea help/thumbs.db. dosyasının eksik olduğunu söylüyor.yardımcı olursanız sevinirim.
Oyunun bozuktur..
quote:
Orijinalden alıntı: sedkorn
quote:
Orijinalden alıntı: by_the_king
quote:
Orijinalden alıntı: sedkorn
Ya ben oyunu klavyeyle oynayabiliyorm. Ayrıca Logitec Momo Direksiyonum Var ama direksiyonu bağlayıp oyunu açtığımda baştaki "Shift" yazızında kalıyor, geçemiyorum.
Varmı acaba bnzer sorunu olan?
En son 5.04 ve önceki driver ile de aynı sıkıntı var.
Sadece Direksiyon takıncamı oluyor??
Patchı dene..
Evet sadece direksiyonu takınca oluyor. 5.04 driverini yükleyince diğer oyunlarıda oynayamadım kilitleniyordu logitech programı.
4.60 driverinda diğer oyunlarda sıkıntı yok ama shift yine aynı, kilitleniyor ilk girişte. Patch denemedim ama lan ve mause sıkıntısı için deniyordu yama, buna çözüm olur mu ki?
İşletim sistemin Windows 7 32 bit bu arada.
Sen bi patch ı dene bakalım..
quote:
Orijinalden alıntı: 2e3a
arkadaşlar ben oyuna girince böyle windows penceresiyle acılıyor oyun ve ekrana sığmıyor. 1/4 ü sığıyor ekrana. sorun nedir anlamadım. patch i yükledim. ekran kartım gf8800gt
Optionsa gel..Windowed var onu off yapacaksın..
Meraba Arkadaşlar!
Şimdi..Sizler için Atı nin son sürümü 9.9'u upload etiim..
gördüğüm kadarıyla herkes bir sorunla karşılaşıyor... bendeki sorunda şu; rar dosyalarını tek tek açıp yüklerken en son part olan 8in bitmesine çok yakın setup.exe hatası veriyor...ama oyunu yüklediğim yerden setup yapıyorum yükleme yapıyor,crack yapıyorum o da ok ama oyunu açmak istediğimde bir sorunla karşılaşıldığını ve kapatılması gerektiği cevabı veriyor... oyunu yükledikten sonra exe hatasımı acaba diyip sizin başta verdiğiniz linkten indirdim ama belgelerimde oyun namına bişey yüklenmemiş, sadece program filesta electronic arts dosyasyı yüklü... DVD aldığımı yere götürdüm,onlarda denedi ve aynı sorun yine karşımıza çıktı,hatta başka DVD den tekrar yüklemeyi denedik en baştan yine aynı problemi verdi...ama aldığım cevap şu; ben dahil herkes yükledi ve oynuyoruz,dvd lerde problem çıkmadı çünkü geri getiren olmadı.... googledan yazıyorum setup.exe haatsı diye SHIFT oyununda bununla karşılaşan yok herhalde ki bişey çıkmıyor....
sistem; 2,00GB ram, 2.10GHz işlemci, geforce8400m gs ekran kartı....ama ben bu ekran kartıyla sorunsuz undercover oynuyorum....
yardımcı olabilenlere şimdiden teşekkürler.....
linklerde sorunmu var dostum boyle hata veriyo tire işaretinide sildim bu arada
Error You want to download the following file: http://r apidshare.com/files/281766049/graphicsconfig.xml | 1 KB
quote:
Orijinalden alıntı: ozi_54
linklerde sorunmu var dostum boyle hata veriyo tire işaretinide sildim bu arada
Error You want to download the following file: http://r apidshare.com/files/281766049/graphicsconfig.xml | 1 KB
oyunun içindeki grafik ayarlarında windowed mode var sende ON konumundadır onu OFF yap oyunu tekrar kapatıp aç düzelecek...
bu arada direksiyon ile ilgili sorunu olan arkadaşlar,
Logitech G25 setini kullanıyorum ve logitech'ten en son sürümünü yükleyin sorununuz düzelecektir...
Arkadaşlar bu oyunda yarışın başını atlayamıyor muyuz herhangi bir tuşa basarak? Yarışı yeniden başlatmam gerekiyor ve orayı sürekli izlemek sinirlerimi bozuyor yabancı sitelerde konsol versiyonunda atlanıyormuş diye duydum pc de neden atlanmıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
arkadaşlar oyunu açıp oynadım fakat en düşük özelliklerle de en yüksek özelliklerlede kasıyor.Birde tam ekran oynayamıyorum.Çıkıp girdim ekran ufaldı bir dahada büyütemedim.Graphic i oynadım o zaman oyun açılmadı.
Ekran kartı hd4850
Bir kere malesef şimdilik ati kart sahipleri kasarak oynamaya mecbur ea şerefsizi patch çıkarana kadar. Tam ekran olayına gelirsek grafik ayarlarında windowed seçeneği var onu kapat