Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
176.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk sayfalarda cevabı olmalı ya da ilacı değiştir
  • oyunun hiç bir ilacını kullanmadım
  • ya arkadaşlar ya bu grafik ayarlarından 31 yaptığımda oyunu oynayabilecek grafiği görüyorum o zamanda dediğim gibi fps den dolayı oynayamıyorum ilaç milaç hikaye nvidia laptoplar içinde yeni driver yapmadı yüklesek neyse ya kaldırız oynamayız olur biter bende gride devam ama shiftte gerçekten hoş olmuş sevdim ama benimkisi platonik o beni hiç sevmedi bakalım ilerleyen günlerde yeni aspirinler vede driverlar gelirse yükler deneriz
  • Önceki sayflarda bi arkadaş ses probleminden bahsetmiş. Yarışlara girerken birden tiz bir ses geliyor cızırtı falan, ardından oyundaki tüm sesler gidiyor. Oyunu ses olmadan oynuyorum kaç gündür ve çok gıcık bi durum motorun sesini duymadan oynuyorum :)
    Bikaç tane farklı crack denedim ama sorun çözülmedi.

Yabancı forumların birinde bu sorunla ilgili şöyle bişe yazılmış:

Problem #8. Need for speed Shift Stuttering audio / cracking audio / no sound problem
    Solution : Turn down/off Directsound Acceleration.

Directsound Acceleration hakkında bilgisi olan veya bu sorunumu nasıl çözeceğimi bilen biri varsa yardım ederse sevinirim.

Bu arada sistem gereksinimlerini inceledim tümünü hayli hayli karşılıyorum oyunu full de oynuyorum zaten takılma falan olmadan.Yalnız şu dikkatimi çekti:

Sound: DirectX 9.0c compatible - Ses kartım Creative Sound Blaster Live 24-bit 7.1 acaba driverini güncellesem sorunum düzelir mi netten baktım da bulamadım driverini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ichor -- 15 Ekim 2009; 18:54:29 >

• Ekran ayarlarını degiştirdikten sonra oyunda arızayla karsılasan arkadaslar bende de buna benzer bir sorun vardı ve soyle cozdum.belgelerim-nfs shift-config exe yi silin oyunu acın yarısa girin standart ayarlara donmeli ve oyundan atmamalı sonra otomatik olarak yeni bir config exe oluşmuş oluyor.oyundan cıkıp config exeyi acın yazıların oldugu kısma sag tus tıklayıp kaynagı goruntule ye tıklayın.cıkan yerden istediginiz ayarları yazılımsal olarak yapıyorsunuz.ornegin 1280 1024 yazan yerleri sırasıyla yapmak istediginiz ekran ayarlarıyla degiştirin.ornegin vsyncyi kapatmak istiyorsanız vsyncyi bulun yanında 1 yazıyordur onu silip 0 yapın...

Not:Standart config dosyasıyla oyun acılmıyorsa en bas sayfadaki config dosyasını indirin belgelerimdeki yerine atın hiç oyunu acmadan yukarıdaki sekilde ayarları yapın...

Ayrıca sistemi saglam olup ekran kartı ati olan arkadaslar yukarıda yazdıgım sekilde kaynagı goruntule olayını yaptıktan sonra en alt taraflarda effect details die bir sey var onun degeri 2 bu degeri 1 yaparak bi deneyebilirlermi belki fps de bir artıs olabilir.Benim sistemim yetersiz oldugu için ufak bir hızlanma yasıyorum o yuzden bide saglam bir sistemde acaba ne olur onu merak ediyorum..

• ya arkadaşlar güzel güzel oynadığım oyunu oynayamaz oldum kaldırıyorum yüklüyorum her türlü ilaç deniyorum olmuyor shift yazısı olan loadingten sonra hiç bi şey yok aradada dillere kadar geçip orda takılıyo meret oynamıyacam bu gidişle ya bu oyunu böle oyunun ben
  • bende hala atıor yarışın yarısında yaptım o olayı nasıl duzeltırız yav
  • arkadaşlar oyunu ilk çıktığında yüklemiştim bi ay oldu gibi ALİCAN ve ÖVRENCİ arkadaşların problemini bende yaşıyorum" atı x1650 pro ekran kartım var 1 gb ram çift çekirdek" oyunu on kez kur sil yaptım crckı değiştim catalyst 9,3 yükledim ama yok yok yok başlangıçtaki shift yazısı bitiyor ve kapkara bir ekran çıkıyor bi arada tam oyuna girecekken öyle kalıyordu yine malum zifiri karanlık.. bi yardım edin bi el atın nolur ...şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lassanadiarra -- 19 Ekim 2009; 21:39:51 >

• nfs shift oyunun indirdim torrent ten ama içinde setup dosyası yok. oyunu nasıl kurucam bir yardım edebilir misiniz arkadaşlar ?
    Teşekkürler...
  • arkadaşlar oyun harika,ati hd 3850 ile sorunsuz oynuyorum,bir ara exe sorunu veriyordu,bugün girdim sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lassanadiarra

arkadaşlar oyunu ilk çıktığında yüklemiştim bi ay oldu gibi ALİCAN ve ÖVRENCİ arkadaşların problemini bende yaşıyorum" atı x1650 pro ekran kartım var 1 gb ram çift çekirdek" oyunu on kez kur sil yaptım crckı değiştim catalyst 9,3 yükledim ama yok yok yok başlangıçtaki shift yazısı bitiyor ve kapkara bir ekran çıkıyor bi arada tam oyuna girecekken öyle kalıyordu yine malum zifiri karanlık.. bi yardım edin bi el atın nolur ...şimdiden sağolun

1 - PhysX_9.09.0814_SystemSoftware ve agustos directx kurulu değilse kur, reset at saatin yanındaki antivirüs hariç bütün programları kapat, oyunu aç.
    Physic :http://de.download.nvidia.com/Windows/other/9.09.0814_PhysX_WHQL/PhysX_9.09.0814_SystemSoftware.exe
    Agust09 directx:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=04ac064b-00d1-474e-b7b1-442d8712d553

2-Aynını yaparsa yaparsa oyunun simgesine sağ tıkla özelliklere gir, uyumluluk tabına geç windows98/Me uyumlu çalıştır olarak ayarla, görsel temaları devre dışı bırak seç tamam bas. Oyunu çalıştır bu yöntemde çalışma ihtimali daha yüksek ama tek çekirdek kullandıgından fps cok kötü oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: upsurt

nfs shift oyunun indirdim torrent ten ama içinde setup dosyası yok. oyunu nasıl kurucam bir yardım edebilir misiniz arkadaşlar ?
    Teşekkürler...

.iso uzantılı bir dosya çıktıysa daemon tools diye google'dan araştır 10 dakka bilgi topladıktan sonra ne yapacağını çözersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 20 Ekim 2009; 13:06:15 >

• [simage]http://img291.imageshack.us/i/shifthata.jpg/[img/]

resimdeki gibi bir sorunum var ilk başlarda yoktu bugun yapmaya başladı her zaman deil ama arada çıkıyo nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz

http://img291.imageshack.us/img291/1299/shifthata.jpg

foto koymayı başaramadım sanırım... msnden de atabilirim fotoyu yardım edebilcek arkadaşlara ... ama ben kısaca söyliyim sorunumu ekranda mor ve pembe renklerde bişey çıkıyo sadece arabayı görebiliyorum yolu göremiyorum ama esc ye basınca yada 1-2 saniye bekliyince geçiyo nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uMuT_35_90 -- 20 Ekim 2009; 22:55:17 >

• Windows 7 64bit ile aşağıdaki hatayı alıyorum beyler, sorunun çözümünü bilen var mı?

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.)
  • BEDEVİ2007 dostum yardımcı olmaya çalıştığın için çok sağol AMA!! lanet olsun EA sana ,olmuyor kardeşim olmuyooooorrr ne forumlar ne konular gezdim neler yaptım tek sorun atı ye özel bi problem oluşu başka bişey kalmadı gerçekten şu oyuna verdiğim enerjiyi farklı sahalarda kullansam çok farklı bir hayatım olabilirdi söylediklerini yaptım uyumluluk mevzusu olunca acaip ağır nalet bişey oluyo directx,physic,catalyst yükledim son sürüm olarak ama olmuyo olmicak da bu bnm kaderim oldu artık alınyazım bnde artık isyan etmiyorum koyverdim kendimi.....

• quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Windows 7 64bit ile aşağıdaki hatayı alıyorum beyler, sorunun çözümünü bilen var mı?

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.)

1.1 yaması var kurarsanız belki sorun düzelir
  • 1.1 kurmuştum ancak tekrar deneyeceğim, teşekkür ederim.
  • Oyun b.sayarların çoğunda sorunsuz çalışmıyor zaten, patch bekliyoruz ama bu kadar acil ciddi problemler varken çok uzun süre bekletmeleri tuhaf ve ticari açıdan büyük hata.
  • arkadaşlar saolun yani çok yardımcı oldunuz... oyunu sildim tekrar yükledim ama olmadı artık kendi başıma uğraşcam sorunu bulursam nedenini yazarım buraya....
  • Hiç bir sorunum yoktu... Ta ki, 5 dakka öncesine kadar...

Garip bir şekilde araba aniden son süratine çıkıyor, birden son hıza dayıyor, bi gıdım hızlanmıyor, NoS işe yaramıyor..

Vallahi anlamadım... 10 dakka önce normaldi Motorumu dağıttık acaba bizim Nissanın
  • Bendede motion blur u kapattığım zaman exe hatası veriyor...en azından low yapmak gerek...e onuda yaptımmı sistem iyice kasılıyor...Bu kadar kasıntı oyun yapılmazki kardeşim...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.