Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
176.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sorunu çözdüm megerse win 7 versyonundan kaynaklanıyormuş bu Türkçe isolu versyonu kaldırdım zukonanın olan versyonu kurdum şimdi çatur çutur oynatıyor atilerle alakalı degil sanırım çünkü ayni şekilde abimin bilgisayarında çalıştı.

Sistem imzamdaki gibi his hd 4850 ekran kartı 50-60 fps veriyor full grafik ve çok akıcı yanlız grid deki gibi kontrol berbat. Kontrol ayarlarını nasıl düzelte bilirim.
  • Arkadaşlar imzamdaki laptop ile herşey full ayarda hiç sorunsuz oynuyorum .... windows 7 64 bit kurulu sistemimde. patch de kurulu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcan00

Ben sorunu çözdüm megerse win 7 versyonundan kaynaklanıyormuş bu Türkçe isolu versyonu kaldırdım zukonanın olan versyonu kurdum şimdi çatur çutur oynatıyor atilerle alakalı degil sanırım çünkü ayni şekilde abimin bilgisayarında çalıştı.

Sistem imzamdaki gibi his hd 4850 ekran kartı 50-60 fps veriyor full grafik ve çok akıcı yanlız grid deki gibi kontrol berbat. Kontrol ayarlarını nasıl düzelte bilirim.

Arkadaşım sorun atiden..En çok atı den kaynaklanıyor..İşletim Sistemiyle Alakası yok.(Belki Seninkinde bi problem vardı)..Vistalardada,xplerdede aynı sorun..ATIlerde var..Zaten Patch ATI için olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

arkadaşlar benim sorunum biraz ilginç...

ne exe hatası var nede benzer bişey, sadece bazen oynarken ekran grileşiyor ve oyundan çıkıyorum yani yarıştan çıkıp başka bir yarışa giriyorum herşey normal...

herhangi bir patch yada başka bir ayar falan yapmadım, nasıl aşabilirim bu sorunu? şu ana kadar 2 kere yaptı...

Ekran Kartında bi problem olabilir..Daha önce kimse bu sorunla karşılaşmadı..
  • Ohooooo, bu oyuna patch gelene kadar... En iyisi oyunu silmek zaten kontrollerede alışamadım crap crap crap
  • Beyler ben bu oyunu indirdim daeomon tools ile de yükledim, sanal sürücüyü görüyor ama tıkladığımda lütfen orjinal dvd yi takın diyor. Crack yaptım bu sefer de tıklayınca windows, need for speed çalışmasını durdurdu diyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen bi çözüm bulalım.
    İlk sayfada dostum demiş kullanıcıların içindeki NFS SHIFT içine graphicsconfig dosyasını diye ama ben de o dosya yok ne yapayım??
  • arkadaslar sizde de oldumu bilmiyorum ama ben oyuna girmeye calistigimda NFS shift yazan yukleme ekrani geliyor 3 saniyeligine ve sonra masaustune atiyor. hicbir hata raporu falan yok. var mi bu sorunla ilgili bilgisi olan?

Not: Ekran kartim Geforce 9800gts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 11 Ekim 2009; 1:21:14 >
  • Bu oyun tam bir Hayal kırıklığı. Anlaşılan Underground 1 ve 2 ye devam edecez.. Beş para etmez bir oyun. Çalıştırmak mucize. Ati ekran kartlarında adam gibi çalışmıyor. Sanki nvidia kullanmak zorundayım. Zaten bu dirext hep başa bela olmuştur. OpenGL neden kullanmazlar anlamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATSPLAT -- 11 Ekim 2009; 17:49:40 >
  • Merhaba arkadaşlar oyuna tıkladığımda hemen loading ekranı geliyor yükleme çubuğu doluyor ve siyah ekranda öylece kalıyor... Çözümü varmıdır ben ne yaptıysam olmadı... Format atmam gerekti formattan sonra yükledim oyunu yine aynı.. Farklı ilaçlar denedim physx i bile kaldırıp kurdum ati kart kullanmama rağmen..
  • Herkese selam.

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual
    Core Processor 5600+
    2.81 GHz 2,00 GB RAM
    ATI RADEON HD 3850 256 MB 256 BIT

Need For Speed: SHIFT'i bilgisayarıma kurdum. İlk çalıştırdığımda normal ilk yarışı oynuyordum.Ancak bir süre sonra takıldı. 2. sefer girdiğimde ise loading doldu ve siyah ekran kaldı dahada düzelmedi. Bunun sorunu ne olabilir. Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden herkese Teşekkürler...
  • tavsiye üzerine bu oyunu yeni yüklüyorum, inşallah ben aksilikle karşılaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Ben sorunu çözdüm megerse win 7 versyonundan kaynaklanıyormuş bu Türkçe isolu versyonu kaldırdım zukonanın olan versyonu kurdum şimdi çatur çutur oynatıyor atilerle alakalı degil sanırım çünkü ayni şekilde abimin bilgisayarında çalıştı.

kontrol berbat diye kontrole laf atma.Ben beceremiyorum de.200-300 le viraja girmeye alışınca böle oluyor.Bende aynen senin gibi dedim.Grid de başta yolda duramadım ama şu an çok güzel oynuyorum.Shift te de çok zorlanmadım gibi(Ati için patch gelirse kesin konuşucam).Kontrolleri options dan düzeltebilirsin.

Kontroller berbat diye kontrollere laf atmakmı saçma olmuş bu neyse. Şimdiye kadar çıkan tüm nfs oyunlarını oynadım hiç birinde kontrol ayarı yapmadan çok rahat oynaya biliyordum bu shift hariç tabi çünkü kontroller dedigim gibi berbat. kontrolleri iyi olan oyunlar da bile 200 ile girersen savrulursun bu oyunla alakası yok bunun.

quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

Arkadaşım sorun atiden..En çok atı den kaynaklanıyor..İşletim Sistemiyle Alakası yok.(Belki Seninkinde bi problem vardı)..Vistalardada,xplerdede aynı sorun..ATIlerde var..Zaten Patch ATI için olacak..

Olabilir tabiki ben yinede faydası olur diye yazayım dedim.

• Ya arkadaşlar benim sorunumda şu.

Oyunda hiç bir sorun yok ilk yarşlarımı oynadım son ayarda hiç bi problem yok career'e geldim arabamı aldım.

Career'i tıklıyorum yaışı seçiyorum basıyorum OK tşuna sonra map yüklenmeye başlıyor.İşte sorun burda başlıyo !

Bilgisayar takılmıyor yada atmıyor oyundan beni.Ama 20 dk'da map'i yükleyemiyor nedense ilk yarşlar saniyeler içinde açldı işlemci iş yapmıyor o yuvarlak dönerken.

Bunun nedeni ne olabilir sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembu1991 -- 12 Ekim 2009; 22:01:15 >
  • kart 4850

yarış başlayacağı anda oyundan atıyor

nerde kaldı bu yama

kırk yılın başı sistem kurduk, kısmetse yarın crossfire yapacağım, sen gel şu olana bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 12 Ekim 2009; 23:13:40 >

• Arkadaşlar 6. sayfanın snundaki soruma cevap alamadım lütfen bir çözüm bulun :S
  • benim de kamera sorunum var .
    kokpit ve tps mi desem işte dışarı alınca kamerayı adam ya tavana ya yere bakıyo ama diğer kameralarda sorun yok .
    çözümü varsa esirgemeyin dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

benim de kamera sorunum var .
    kokpit ve tps mi desem işte dışarı alınca kamerayı adam ya tavana ya yere bakıyo ama diğer kameralarda sorun yok .
    çözümü varsa esirgemeyin dostlar

Bu tür kamera kayma durumları %99 PC ye takılı bir gamepad le diğerinin ya da klavyenin ya da mouse'un çakışmasıyla oluyor. Oyunların bazılarında karşılaşıyorum ve gamepadi ya da direksiyonu çıkarınca durum çözülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

kart 4850

yarış başlayacağı anda oyundan atıyor

nerde kaldı bu yama

kırk yılın başı sistem kurduk, kısmetse yarın crossfire yapacağım, sen gel şu olana bak.

nvidia toplasaydın keşke laptopta go7600 ile rahat açılıyo
  • arkadaşlar bendede acer 5520 g var ilk başta o siyah ekran sorunuyla bende karşılaştım uyumluluktan win98 me ile onu çözdüm garip bi olay sonra oyuna girdim hiç ayar kurcalamadan oyuna başladım bu seferde bi arbanın ışığı gözüküyo bide ayna görüntüsü onuda tüm ayarları en sona çekerek hallettim ama halletim derken oynuyorum diyemiyeceğim ayarları açınca görüntü düzeldi fps yerle bir düşük ayarda arabayı pistide nasıl göreceğiz bi yardım ederseniz sevinirim sorun şu ilaç denilen mikroptanmı yoksa
  • Bilgisayarımın özellikleri
    3.2 çift çekirdek işlemci Ati randion x1650 pro ekran kartı 2048 ram ve windows xp

oyunu kurdum oyuna giriyorum başlatıyorum oyun başlamadan önceki vidyoyu izliyorum sonra oyun başlıyor arabayı sürmeye başlıyorum çok gidemeden bilgisayar oyundan çıkıyor ve hata raporu gönder gönderme ekranı çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim bir yardım gelirse sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.