Şimdi Ara

NFS Shift 2 için Reloaded uyumlu patch bulmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NFS Shift 2 için Reloaded uyumlu update lazım. Oyunumun sürümüne nereden bakabilirim? Bakındım ama bulamadım hangi sürümde diye. En son update'i kaç bu oyunun?

    Ayrıca bu oyunu satın almak istiyorum ama origin satıştan kaldırmış. Durmaplay'de satışta var ama çok pahalı. Uyguna nereden satın alabilirim? NFS Run'ı da satın almak istiyorum.




  • Ryzen 3lü giriş seviyesi laptobumda oyun satın almıyorum.Sadece böyle eski oyunları indirip oynuyorum.Benim de aklıma shift serisi düştü her iki oyunu da indirip denedim.Grafik ve içerik olarak neredeyse ikisi de aynı oyun.Ama shift 2 düşük ayarlarda bile oynanmayacak kadar kasarken shift 1 1080p 8xaa ve herşey olabilecek en üst seviyede çok akıcı çalışıyor.Ölçmedim ama stabil 50 fps vardır.Yani shift 1 öneririm.Ama ilk çıkan reloaded değil onda çok sorun var.Ağaçlar falan durduk yere kayboluyordu.Nfs shift 1.02 repack olarak indirin.Hiçbir sorunu yok.Grid serisi, forza serisi,project cars serisi, yeni nfs'ler hepsini oynadım.Bence Shift 1 hepsinden daha gerçekçi ve kaliteli.Oyunda çarpma hissi inanılmaz.Resmen korkuyorsun çarpacağım diye.


    Nfs run'ın da şöyle bir sorunu var sağa sola dönüş tuşlarını ok tuşlarına atayamıyorsunuz.Atıyorsunuz da kapatıp açınca eski haline dönüyor.Hiçbir çözümü yok.





  • Shift 2 unleashed limited edition repack Mr Dj olarak torrent indirdim bir siteden. Bu yüksek ihtimalle en son sürüm.

  • Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt

    Shift 2 için en son 1.2 var sanırım.

    Shift 1'i de 2'yi de denedim. Shift 1 düşük sistemlerde bile yağ gibi akıyor.

    Yalnız bu seride (Ve çoğu diğer NFS oyununda da) sürüş konusu çok sıkıntılı. Grafikler muhteşem, bugün bile sırıtmıyor. Işık efektleri çok güzel, atmosfer, modellemeler, her şey çok güzel. Üstelik sürüşü ödüllendiren sistem (Overtake yaptın 50 puan, virajı muntazam döndün 100 puan) de çok güzel fakat aracı yönlendirmede bir tuhaflık var ben de bunu çözemedim. Sanki ETS 2'de TIR sürüyormuşum gibi hantal tepkiler veriyor araç. Tier 1 araçlarda ya da geniş pistlerde çok sorun olmuyor da, biraz hızlı araçlarla ya da dar pistlerde kıvrak hareketler gerektiğinde mümkün değil arabayı zapt edemiyorum. Böyle direksiyon komutunu anında ve bastığım kadar değil de, biraz gecikmeli biraz da yumuşatılmış olarak uyguluyor gibi. Ne yaptıysam, nasıl ayarlar denediysem çözemedim. İşin garibi klavyede de aynı, f710'da da aynı, g27'de de aynı. Mesela GRID kurdum onda arabaya elim ayağım gibi hakim olabiliyorum, iğne deliğinden gözüm kapalı geçiriyorum. Ben de 2014'den kalma i7'li bir laptop kullanıyorum, günümüzün giriş seviyesi laptoplarına denk zannımca. Ben çözümü Codemasters oyunlarında buldum. DIRT 3, GRID, GRID 2 falan oynayacağım bu aralar.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.