Şimdi Ara

Nfs Shift 2 FPS Değerleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nfs Shift 2 Unleashed Fps sonuçlarınızı yazar mısınız arkadaşlar?Konuyu açma sebebim genel olarak hangi sistem bileşenleriyle nasıl sonuçlar elde ettiğinizdir.Ben sistemime göre biraz düşük sonuç elde ettiğime inanıyorum.

Şu şekilde yazarsanız çok iyi olur,

Sistem Bileşenleri-Ekran kartı kullanılan Driver Sürümü / Grafik ayarları(1920x1080 full ayarlar olursa çok iyi olur) / Min-Average-Max Fps sonuçları

Örnek olarak ben başlamak istiyorum öncelikle.

Core 2 Quad Q8300 2.50@3.35 ghz , 4gb DDR2 800 mhz ram , 1GB HD5850 GPU (Stock) - Ati CCC 11.8 Driver / 1920x1080 tüm ayarlar High / 17(Özellikle 15 kişilik ve gece yarışında)-35-70

Evet sizlerinde mesajlarını bekliyorum.Yanlız birde bir soru sorayım.Acaba oyunun özellikle Ati kartlarına ait her hangi bir patch yayınlandı mı?Mesela shift 1'i 15-16 fps ile full detay oynarken(Yine sistemim bu şekilde idi) Shift 1 için Ati Patch'ini yükledikten sonra Sabit 60 Fps(Vysnc açık iken) ve ortalama 75-100 arası Fps(Vysnc kapalı iken) alıyordum.Ancak bu oyuna ait her hangi bir patch nette bulamadım.

Evet sizlerdende Pc konfigurasyonunuza göre sonuçlarınızı merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 24 Eylül 2011; 21:47:13 >

•  Nfs Shift 2 FPS Değerleri

Bu ayarlarda 62-65 FPS alıyorum.Ama arkadaşlardan oyunun optimize sorunu olduğunu duydum ve bir update'i mevcut şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Nfs Shift 2 FPS Değerleri

Bu ayarlarda 62-65 FPS alıyorum.Ama arkadaşlardan oyunun optimize sorunu olduğunu duydum ve bir update'i mevcut şu an.

Yanlız yukarıda söylediğim gibi yazarsanız ben dahil olmak üzere diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz.Ortalama 60 civarı fps'yi hangi sistemle(Özellikle ekran kartı ve sürücü)elde ettiniz acaba?
  • HD 6970M 2GB
    i7 2820QM 3.4GHz 8MB
    16 GB DDR3
  • Başka arkadaşlardanda yorumlarını bekliyoruz oyun hakkında.Hiç cevap gelmediğine göre ya oyunu oynamadınız , ya da hepinizin sistemlerinde kasmalar oluyor
  • Kasma var yauuuu hd5730 var bende laptop mediumda zor oynuyorum 25-30 fps arası gidip geliyor arada 20 ye düşüyor bende haliylen çarpıyorum özetlen gıcık oluyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: witcher91

Kasma var yauuuu hd5730 var bende laptop mediumda zor oynuyorum 25-30 fps arası gidip geliyor arada 20 ye düşüyor bende haliylen çarpıyorum özetlen gıcık oluyorum :D

ben 17 fps ile oynuorum sen şükret ona :):)::)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 fps düştü (çözüldü)
    7 yıl önce açıldı
    Warzone 2 Fps Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Patch neden çıkarılmadı anlamış değilim.Shift 1 de yukarıdada söylediğim gibi 15-25 civarı olan fps patch ile sabit 60 olmuştu bende.Ancak Shift 2 için tek bir patch çıkarıldı , oda direksiyon yumuşaklığı,fizik ve hasar parçacığıyla ilgili bir patch'di.Kısacası performans anlamında bir yenilik duyurulmadı nedense
  • Shift 2 işlemciye fazla abanıyor, e5400 @3.7ghz GT240 @ c.650 m.4200 s.1675 ile her ayarda 15-20 fps alırken şimdi ise 1280x720 4x aa herşey high, phenom 2 1090t @3.77ghz ve aynı ekran kartı ile 30'u görmüyorum. Ortalama 40 fps gibi. İyi bir ekran kartı olsa 60'dan düşmez herhalde.
    Aynı şey ilk oyun için geçerli değil, 2 çekirdek ortalama bir işlemci ile 50-60 fps yakalanabiliyor.
  • İşlemci 4 çekirdek quad core'da demekki yavaş yavaş cache yetmemeye başladı.Gerçi senin ekran kartın GT240 sonuçta ati değil atilerle kıyaslamak istiyorum ben aslında.Çünkü bu ÇAKAL firma yine physx koydu oyuna sanırım 1.ci oyundaki gibi.O yüzden patch gelmesini ısrarla bekliyorum
  • Bnde yarişi seçiyorum tak atiyor masaüstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

İşlemci 4 çekirdek quad core'da demekki yavaş yavaş cache yetmemeye başladı.Gerçi senin ekran kartın GT240 sonuçta ati değil atilerle kıyaslamak istiyorum ben aslında.Çünkü bu ÇAKAL firma yine physx koydu oyuna sanırım 1.ci oyundaki gibi.O yüzden patch gelmesini ısrarla bekliyorum

Haklısın, ati kartlarla kıyaslamak daha doğru olur.
    Fakat oyunun ati kartlarda performans sorunu yoksa 5850 ile 50 den aşağı görmemen gerekirdi. Bir cpu darboğazı da olabilir.
    Yakın zamanda 6950 alacağım o zaman ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 29 Eylül 2011; 14:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

quote:

İşlemci 4 çekirdek quad core'da demekki yavaş yavaş cache yetmemeye başladı.Gerçi senin ekran kartın GT240 sonuçta ati değil atilerle kıyaslamak istiyorum ben aslında.Çünkü bu ÇAKAL firma yine physx koydu oyuna sanırım 1.ci oyundaki gibi.O yüzden patch gelmesini ısrarla bekliyorum

Haklısın, ati kartlarla kıyaslamak daha doğru olur.
    Fakat oyunun ati kartlarda performans sorunu yoksa 5850 ile 50 den aşağı görmemen gerekirdi. Bir cpu darboğazı da olabilir.
    Yakın zamanda 6950 alacağım o zaman ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirim.

Anladım hocam , incelemenizi en kısa zamanda bekliyorum.

Bu arada işlemcim 3.4 de olduğu için darboğaz problemi yok.Rakiplerime oranla 3dmark 11 p ve x skoru + 3d mark vantage p ve x skoru(Gpu normalde 725 ancak benimki fabrika çıkışı o/c li halde 765 mhz olduğu için)rakiplerime göre 500 civarı puan daha yüksek alıyorum.Yani darboğaz problemim yok.

Yukarıda söylediğim gibi 15-25 arası oynarken shift 1'i , ATİ PATCH(Bu şekilde yayınlandı)ile sabit 60 fps ile oynamaya başladım(Ayarlar 1920x1080 full+full ve daha 59 görmedim 15 kişide bile).Kısacası bu oyunda yine physx falan aktif herhalde.Zaten yolda bi garip çamur ve taşlar tıkırtı ediyor cama falan fırlıyor ya onlarda muhtemelen physx'dir diye düşünüyorum ben.Umarım kısa zamanda yeni bir patch gelir

• HD 6950 ile oyundan aldığım kareleri paylaşayım. Resimlerde sol üst köşede fps değerleri mevcut. Gece gündüz farkına ve yarışan araba sayısına göre aradaki farkı inceleyebilirsiniz. Bu arada görüntü ayarları üsteki mesajda olan resmin aynısı olarak ayarlanmıştır.

Nfs Shift 2 FPS Değerleri Nfs Shift 2 FPS Değerleri

• quote:

Orijinalden alıntı: piquet

HD 6950 ile oyundan aldığım kareleri paylaşayım. Resimlerde sol üst köşede fps değerleri mevcut. Gece gündüz farkına ve yarışan araba sayısına göre aradaki farkı inceleyebilirsiniz. Bu arada görüntü ayarları üsteki mesajda olan resmin aynısı olarak ayarlanmıştır.

İşte ortalama aynı değerlere sahibiz dostum.Akşam ben 17-20 fps alıyorum sen ekran kartından(işlemcinde iyiyse benden) 10 fps falan yüksek alıyorsun.Ama yine yeterli değil hadi benim 5850'yi geçelim burda bahsettiğimiz kart hd6950.Bence buda tezgah'a geliyoruz gibime geliyor hala bu oyun aslında Nvidia kart aldırtmak için uğraşılmış bir komplo bence.Patch şart

• Dirt 3 de Ati yandashı sanırsam biz de ona abanırız boyna ne yapalım argedesh
  • @piquet;

İşlemci nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

HD 6970M 2GB
    i7 2820QM 3.4GHz 8MB
    16 GB DDR3

0_o
  • quote:

Merhaba,

Nfs Shift 2 Unleashed Fps sonuçlarınızı yazar mısınız arkadaşlar?Konuyu açma sebebim genel olarak hangi sistem bileşenleriyle nasıl sonuçlar elde ettiğinizdir.Ben sistemime göre biraz düşük sonuç elde ettiğime inanıyorum.

Sistem Bileşenleri-Ekran kartı kullanılan Driver Sürümü / Grafik ayarları(1920x1080 full ayarlar olursa çok iyi olur) / Min-Average-Max Fps sonuçları

Core 2 Quad Q8300 2.50@3.35 ghz , 4gb DDR2 800 mhz ram , 1GB HD5850 GPU (Stock) - Ati CCC 11.8 Driver / 1920x1080 tüm ayarlar High / 17(Özellikle 15 kişilik ve gece yarışında)-35-70

Evet sizlerinde mesajlarını bekliyorum.Yanlız birde bir soru sorayım.Acaba oyunun özellikle Ati kartlarına ait her hangi bir patch yayınlandı mı?Mesela shift 1'i 15-16 fps ile full detay oynarken(Yine sistemim bu şekilde idi) Shift 1 için Ati Patch'ini yükledikten sonra Sabit 60 Fps(Vysnc açık iken) ve ortalama 75-100 arası Fps(Vysnc kapalı iken) alıyordum.Ancak bu oyuna ait her hangi bir patch nette bulamadım.

merhaba ben _---lionel---_ diğer üyeliğim ban yemiş 1 haftalığına onun için burdan yazıyorum ekran kartı yollayacaktın bana gtx 470 fanı kırık ne zaman yollayabilirsin lütfen cevap yazarken bu yazımı alıntı ederek yazarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: ---s0Numara---

quote:

Merhaba,

merhaba ben _---lionel---_ diğer üyeliğim ban yemiş 1 haftalığına onun için burdan yazıyorum ekran kartı yollayacaktın bana gtx 470 fanı kırık ne zaman yollayabilirsin lütfen cevap yazarken bu yazımı alıntı ederek yazarmısın

Merhaba,

Ekran kartımı maddi durumu iyi olmayan bir arkadaşımın isteği üzerine ona vermiş bulunmaktayım.Mesajı geç yazdığım için kusura bakmayın.

Teşekkürler,

emrebo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.