Bildirim
nfs rivals bir görev hk. yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir arabana Pursuit Tech'ten Turbo'yu ekleyip serbest dolaşımda gördüğün ilk kişiye vurman gerekiyor. Tabi bunu Turbo açıkken yapmalısın. -
çook teşekkür ederim :) -
bir sorum daha olacak acaba turbo nasil aktif ediliyor -
tamam buldum -
quote:
Orijinalden alıntı: MekaTRonikEmre
tamam buldum
bende o görevlerdeyim?nasıl çözdünüz hocam?yardımcı olurmusunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: DeviL's
quote:
tamam buldum
bende o görevlerdeyim?nasıl çözdünüz hocam?yardımcı olurmusunuz
Yukarıda yazmıştım, herhangi bir arabanıza Pursuit Tech'ten ''Turbo'' sistemini ekleyin. Oyundayken gördüğünüz herhangi bir rakip yada polise Turbo AÇIKKEN çarpmanız gerekiyor.
Turboyu nasıl aktif ederim ? sorusuna da yanıt: Pursuit Tech'ten Turbo sistemini eklerken Slot 1 yada Slot 2'ye ekliyorsunuz. Slot 1 ve Slot 2'yi aktif etme tuşu yazının hemen altında yazıyor.
Ben oyundaki tuş kombinasyonlarını değiştirdim. Hatırladığım kadarıyla varsayılan tuş kombinasyonu;
A tuşu - Slot 1
D tuşu - Slot 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 12 Şubat 2014; 0:06:24 >
-
çok teşekkürler hocam bilgilendirme için -
quote:
Orijinalden alıntı: Core.
quote:
Orijinalden alıntı: DeviL's
quote:
tamam buldum
bende o görevlerdeyim?nasıl çözdünüz hocam?yardımcı olurmusunuz
Yukarıda yazmıştım, herhangi bir arabanıza Pursuit Tech'ten ''Turbo'' sistemini ekleyin. Oyundayken gördüğünüz herhangi bir rakip yada polise Turbo AÇIKKEN çarpmanız gerekiyor.
Turboyu nasıl aktif ederim ? sorusuna da yanıt: Pursuit Tech'ten Turbo sistemini eklerken Slot 1 yada Slot 2'ye ekliyorsunuz. Slot 1 ve Slot 2'yi aktif etme tuşu yazının hemen altında yazıyor.
Ben oyundaki tuş kombinasyonlarını değiştirdim. Hatırladığım kadarıyla varsayılan tuş kombinasyonu;
A tuşu - Slot 1
D tuşu - Slot 2
Ben de yazmıyor . Turboyu nasıl aktive edecegim yardımcı olur musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Takıldığın yerde indir trainer devam et kasmaya gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X