Şimdi Ara

NFS Prostreet takılma problemi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi diceksiniz yukarıda konusu varzaten niye açıyorsun diye fakat oraya sorunca araya karışıyor cevapveren olmuyor.
    bu oyunda grafikleri nekadarda kısarsam mutlaka takılmalar oluyor. benim anlamaya çalıştıgım şey sorun donanımsalmı yoksa yasılımsalmı oldugudur.
    oyunu hiç takılmadan oynayanlarda var, benim sorunumun aynısını yaşayanlarda var.
    oyun orjinalda olsa korsanda olsa aynı problemi yapabiliyor yada yapmıyor.

sadece takılma problemi olanlar yada bir önerisi olanlar yazarsa çok memnun olurum.

birde takılması olanlar sistem özelliklerini, kullandıkları sürücü sürümünü falan yazarlarsa sorunun sistemdenmi yada sürücü problemindenmi kaynaklandıgı anlaşılabilir diye düşünüyorum

sistem
    AMD Athlon 64, 2000 MHz 3200+
    Asus A8N-VM CSM
    2048 MB ddr400 (2*kingstone+2*twinmoss)
    inno3d GF 8800GT
    SB live 24bit
    400GB samgsung sataII

sürücü 169.09_forceware_winxp_32bit_english_beta

• bence senin ana sorunun işlemci gibi gozukuyor birt de beta driver kurmuşsun bence beta olmayanı bir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fermjj31 -- 29 Kasım 2007; 0:21:30 >
  • Hocam bunun işlemci veya her hangi birşeyle alakası yok bu sorun tamamen oyundan kaynaklanıyor Crysis-Cod4 gibi oyunları 1024 high dan aşağı oynatmayan sistemim bu oyuna 640 low bile takılıyor.Tamamen oyunda var bi hata hocam hele nvidia kartı olanlarda daha çok görülüyor EA dan yama beklemekten başka hiç bir çare yok zaten o kadarda güzel bi oyun değil kafaya takmayın rezalet ötesi optimize başka diyicek birşey kalmadı bence
  • yabancı forumlarda falan işlemsisi e6600 olanlardanda sorunu olanlar var. ayrıca fps olarak 35 50 arası geziniyor. sorunum 5-10 sn de bir takılması, gerisi akıcı COD4,Clive Barker's Jericho falan full açık rahat rahat oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flywer

Hocam bunun işlemci veya her hangi birşeyle alakası yok bu sorun tamamen oyundan kaynaklanıyor Crysis-Cod4 gibi oyunları 1024 high dan aşağı oynatmayan sistemim bu oyuna 640 low bile takılıyor.Tamamen oyunda var bi hata hocam hele nvidia kartı olanlarda daha çok görülüyor EA dan yama beklemekten başka hiç bir çare yok zaten o kadarda güzel bi oyun değil kafaya takmayın rezalet ötesi optimize başka diyicek birşey kalmadı bence

kesinlikle zaten oynayacagımdan değil sadece takılo gıcık oluyorum. ekran kartın be buarada ati mi nvidia mı. nvidia ise driver ne betamı? seninkide bata ise bide driver ı değiştiricem
  • arkadaşlar madem konu açılmış bende sorunumu ekliyim bari. sistemim imzamda ve ben bu sistemle carbon ve most wantedı 1280-1024 full detay acarken pro street de acamıyorum takılıyor. hadı 1024-768 yapıyım dedım performans yok. bugün arkadaşın monster laptopuna kurduk oyunu. 1 gb ram c2d 7500 işlemci ve 8600 gt ekran kartı var laptopta. 1440-800 full detay oynadık. banamısın demedi. bu ne iştir arkadaşlar ekran kartımın orijinal driverı nı denedim,olmadı son driverı da denedim işin içinden çıkamadım. yani benim 7600 gt laptopun 8600gt sinden dahamı kötü. nedir bu kafayı yiyecem.
  • Bu oyunda sanarım genel bi sorun var bendede sanki ağır cekimdeymis gibi calıstı bi anlam veremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blur Takılma Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Forza Horizon ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    NFS RUN SES SORUNU.!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bozuk bir oyun bu

Yamada çıksa sorun düzELmez gibi geliyor

• ama sistemin güzelde o işlemcin nedir öyle :)
  • 169.02_forceware_winxp_32bit_english_whql
    sürücüsünü kurdum hiçbirşey değişmedi. sürücüdende değil anlaşılan
  • EA veya Nvidia bu oyun için yama çıkarmadan düzelmez bende de aynı arkadaşlar onun için mecbur bekleyeceğiz yada oynamayacağız yapacak başka bişey yok, boşu boşuna alıcı ayarlarınızla oynamayın
  • Arkadaşlar dikkat edenler var mı bilmiyorum, oyun firmaları ve ekran kartı üreticileri kullanıcıları yoluyor. Piyasadaki en iyi oyunların %90'ından fazlası orta seviye bir ekran kartı ile bile 60 fps'in üzerinde çalışabilir. Çalışmamasının sebebi ekran kartının yetmemesi degil, oyun yapan ve kartı üreten firmanın kasıtlı olarak yavaslatması.

Ekran kartı üreticileri oyun yapımcılarını nasıl ikna ediyor bilmiyorum aslında belli, tabiki edeceği zararı tazmin ederek ikna ediyor ve oyunun orta seviye kartlarda rezil yavaslıkta calısmasını saglıyor. Uzun zamandır oyunların içindeyim, daha önce hiç şimdi oldugu kadar göstere göstere kazıklandıgımız ortam oluşmamıştı. 640x480 herşey sıfır ayarlarda daha yarıs bile baslamadan, ekranda 3 5 seyircinin eli dısında hareket eden hicbirşey yokken bile pro street 5 saniyede 1 fps gösteriyor !!!

Tek bir delil göstereyim, bf2142 oyunu kullanmakta oldugum 6-6 sürücüleri ile 50 fps verirken su andaki son sürücüyü kurdugumda 30 fps'in altına düşüyor. Ekran kartı 9600xt hicbir ayar degistirmiyorum. Neyse bu cok uzun bi konu yazacak cok sey var, daha 10'da 1'ini bile anlatamadım Size tavsiyem mecbur kalmadıkca yeni sürücü yüklemeyin, her yüklediğiniz sürücü eskiyen kartınızın kasıtlı olarak daha yavas calısmasına sebep oldurulacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bedevi2007

Tek bir delil göstereyim, bf2142 oyunu kullanmakta oldugum 6-6 sürücüleri ile 50 fps verirken su andaki son sürücüyü kurdugumda 30 fps'in altına düşüyor. Ekran kartı 9600xt hicbir ayar degistirmiyorum. Neyse bu cok uzun bi konu yazacak cok sey var, daha 10'da 1'ini bile anlatamadım Size tavsiyem mecbur kalmadıkca yeni sürücü yüklemeyin, her yüklediğiniz sürücü eskiyen kartınızın kasıtlı olarak daha yavas calısmasına sebep oldurulacaktır.

Kardeş onun sebebi de yeni çıkan driver ların sadece eski kartlar için değil yeni çıkan kartlarda da optimizasyonlu olarak çalışması bu yüzden yeni kartların özelliklerini iyi kullanabilmesi için iyileştirilirken, eski kartlar süründürülüyor sebep bu

• Arkadaşlar oyunda sorun yok. Benim hurda eax1650 silent ile 1280*1024 4xAA hepsi high ( Shadow kapalı ) kasmadan oynuyorum. Sizin PC lerde bi sorun olması lzm Bence Driver değiştirip deneyin. Bu arada harddisk'inizi temizleyin. Temizleyin derken TuneUP Utilities 2007 ile register vs bi temizlik yapın. Üstüne birde Defrag yaptığınızda sorun kalacağını sanmıyorum Sizin PC ler bende olsa oooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 29 Kasım 2007; 13:15:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Arkadaşlar oyunda sorun yok. Benim hurda eax1650 silent ile 1280*1024 4xAA hepsi high ( Shadow kapalı ) kasmadan oynuyorum. Sizin PC lerde bi sorun olması lzm Bence Driver değiştirip deneyin. Bu arada harddisk'inizi temizleyin. Temizleyin derken TuneUP Utilities 2007 ile register vs bi temizlik yapın. Üstüne birde Defrag yaptığınızda sorun kalacağını sanmıyorum Sizin PC ler bende olsa oooo

arkadasım ben amd 6000 d.core 8800gts 2 gb ram le oyunu oynayamıyorum sen neden bahsedıosun oyunun optimizasyonunda sorun war patch falanda cıkartsalar oynamıcam oyunu zaten bı b*ka benzemıoo

• Haklısın oyun bi *oka benzemiyor. Eski NFS heyecanı kalmamış. Ama Optimize konusunda bişey diyemeyeceğim. Tabi ki 1650 8800 den iyi ise bişey diyemem Şaka bi yana o sistem ile oynayamaman garip

• Oyunu ben de oynayamadım doğru dürüst ve sildim, oyunun kendi konusunda da bahsetmiştim bundan.Fakat arkadaşta denedim oyunu;
    E6300, 1GB 667, X1950 Pro (hiçbir parçada Overclock yoktu ve ekran kartı sürücüsü kendi cd'sindekiydi, yani epey eskiydi.)
    1024x768'de herşey açık, 4xAA ile genelde 35-40 FPS oynandı oyun ve en ufak bir takılma dahi yoktu.Ama @TOMEKK'te bundan daha iyi bir sistem var fakat oyunu rahat oynayamamış, ilginç bir optimizasyon sorunu var gerçekten oyunda, çözülme ihtimali de düşük gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 29 Kasım 2007; 13:35:33 >
  • Konu açmadan önce bölümde arama yapınız. Ana konudan devam ediniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_14432881/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.