Şimdi Ara

NFS PROSTREET' BEĞENEN VAR MI??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Valla öyle gökhan...Pcde 2600 pro da bile grafikler ps3 dekinden daha iyi olunca şaştım kaldım...Ama ps3 deki demo idi.Ondanda olabilir diyorum...Yoksa 2600 pro nedir ki dirt de full hayatta açamazsın.Yerlerde sürünürsün.Demek ne yapmak gerekiyor.EA ya

evet bende de 2600 pro var bende şaştım kaldım ...orta seviyede ayarda bile oldukca iyi kalitede görüntü veriyor...ps3 full vers.oynadım aynı demodaki nin..cok boğuk aa eksikliği var...yani oynarken keyif alınmıyor..xbox 360 dakini iyi derdim..ama pc de görünce şaştım kaldım...2600 pro da hiç yabana atılmayacak kart bence...sınıfının en iyisi....cod 4 ü bile oynatıyor yaw.daha ne olsun

Yok şunu demek istedim belki demo diye 640 p yapmış olabilirler oyunu...
    Bide 2600 pro gerçekten fiyatına göre çok kaliteli bir kart...

• full vers. 640p bile oldugundan şüpheliğim okadar boğuk soluk oyunn olmaz yaw..ea resmen dalga geçiyor milletle..ps3 adını kullanarak nede olsa ps3 satar diye salla gitsin...ayıp wallahi....çok kotu ..ea hiç özen göstermemiş ..xbox 360 vers ile ps3 vers.arasında uçurum var...bide pc de görşel şölen parçalar hepsini...aslında pc ye yatırım yapmak gerek ...ama çok para....ps3 ün çıkışını beklemekten başka çaremiz yok..xbox 360 ise istenilen seviyede gidiyor hadi hayırlısı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

full vers. 640p bile oldugundan şüpheliğim okadar boğuk soluk oyunn olmaz yaw..ea resmen dalga geçiyor milletle..ps3 adını kullanarak nede olsa ps3 satar diye salla gitsin...ayıp wallahi....çok kotu ..ea hiç özen göstermemiş ..xbox 360 vers ile ps3 vers.arasında uçurum var...bide pc de görşel şölen parçalar hepsini...aslında pc ye yatırım yapmak gerek ...ama çok para....ps3 ün çıkışını beklemekten başka çaremiz yok..xbox 360 ise istenilen seviyede gidiyor hadi hayırlısı..

Bide şöyle bir şey var...GT5 gibi hayvanat grafiği gösteren ps3 bunu mu gösteremiyecek...Pro street ne yaw gt5 in yanında ...Sadece kokpitteki poligon sayısı pro streetin levelın daha fazla...

• Ben Pro Street'i PC'de oynadım. Çok kötü performans veriyor. Full detay açamıyorum.
    Ki Cod 4'ü herşey full 1280x1024 2xAA'da inanılmaz akıcı oynamış biriiym.
  • eski serileri daha iyidi arkadaslar oynadık kimse begenmedi eski seri daha iyidi....
  • prostreet i bn hiç begenmedim en iyi si most wanted
  • Önceden yayınlanan videolarıyla gaza getirip, bu kadar hayal kırıklığı yaratan bi oyun daha varmı hatırlamıyorum. A bide Katana vardı çok eskilerden, biyonik kurbağa öldürüyoduk
  • NFS nin bence en iyi oyunu UG 1 ve 2 diğerleri bir türlü o tadı veremedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Biraz garip bir durum bendeki ama anlatayım...

PC'de oynuyorum ben bu oyunu, sanırsam görüntüler dışında pek bir fark yoktur arada. Neyse... İlk kurdum biraz oynadım ama harbiden tad vermedi, o aralar GTR2 oynuyorum, MOMO direksiyon falan, sarmadı işte.

Geçen yine kurdum oynadım az, ya kontroller falan bayağı iyi, yeni araçlar açılıp güçlendikçe fark çıkıyor ortaya, gerçekçi falan. Artı ben pist yarışlarını daha çok severim. Isındım işte başta gıcık gittiğim oyuna. Büyük ihtimalle uzun bir süre oynarım. Sanırım oyun biraz emek, ilgi alaka istiyor.

Zevk meselesi, beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez. Ancak genel olarak da beğenilmediği ortada. Ne garip adamım yahu...

Hocam aynen. Ben de Xbox 360 da oynuyorum hiç kötü bir oyun değil. Bayağı eğlenceli geldi bana, demoyu oynayıp karar vermiştim indirmeyecem diye. Hadi indireyim dedim meraktan, iyi ki indirmişim. Oyun eğlenceli, hasarları güzel, yarış modları güzel, hız hissi çok güzel. Grafikler yeterli. Carbondan iyi, Most Wanteddan çoğu detayı çok daha iyi fakat Most Wanted ın havası ayrı tabii.

• quote:

Orjinalden alıntı: S@wW

prostreet i bn hiç begenmedim en iyi si most wanted

helal kardeş 'most wanted 'çiyiz
  • pro street eski nfs ler gibi değil başka bir oyun olmuş.zaten değişimde vakti gelmişti..o yuzden bize farklı geliyor..pc de full ayarda grafikler cok iyi..xbox 360 da da harika...oyunun genel olarak cevre detaylandırılması kotu olmus..o yuzden gözümüze kotu geliyor..ps3 de de cozunurluk dusurulunce hepten oynanmaz hale geliyor..

bence oyun zevkli ve guzel..ama grafikler cok daha iyi olabilirdi...

most wanted ın o gözümüzü alan güneş ışığını unutmak mümkün değil .......
  • Geçenlerde PS3'de dayanamayıp, demosunu indirip oyunu denedim. Hızlıca izlenimlerimi aktarayım isterseniz.

Demoyu 'sıfır' beklenti ile indirdim. Kurup oynamaya başladım, önce bir video geldi, izledim. Gayet hoştu ve artistikti. Ardından menü belirdi. Her zamanki nfs kalitesinde menüler vardı, göze gayet hoş geliyordu. Bu arada ben gazı almıştım tabi ve sıfır olan beklentim iyiden iyiye artmıştı. Menüyü görüp paçaları sıvamıştım.

Sonra oyuna başladım. Başlamamla birlikte çenem yere düştü. olamaz dedim, bu olamaz işte. Bu şaka olmalı, evet evet bu yere düşmüş bir NFS-1 posteri falan çıkacak kesin ve sonra 'vınnn!' diye süper grafikli bir araba üstünden geçecek oyun başlayacak diyordum içimden. Ama sonradan anladım ki meğerse EA'in amacı Porsche Unleashed' i next-gen konsollara tekrar kazandırmakmış. Arcade niyetine, mazi olsun diyerek. Sahiden o günlere döndüm, hatta bir an öyle hüzün kapladı ki bedenimi aniden jetonlu dönemler geliverdi aklıma. 8 sene öncesinin oyununu next-gen diye tabir ettiğimiz konsolumda tekrar oynayabilmenin inanılmaz zevkini tattım. Artık tam anlamıyla kemale ermiştim.

Bunları düşünürken bir de baktım ki pervasızca gaza basıyormuşum bir yandan da. Ekrandaki araba küçüldükçe küçüldü. Baya baya uzaklara gidiyor, küçüldükçe küçülüyor, aldı başını yolun sonuna kadar gidiyor araba. 'Kontrolden çıktı mı noldu lan buna?' dedim içimden. Araba nokta oluncaya kadar uzaklaştı. Afedersiniz, çük oldu resmen. Muhtemelen oyun tarihinin en iğrenç kamera açısıyla karşı karşıyaydım. Ama yine daha sonra anladım ki meğerse bu oyunda öne bakmak değil arkaya bakmakmış amaç. Zaten hak getire o kamera açısında ön de gözükmüyor. EA arkamıza bakarak oynamamızın daha heyecanlı ve olabileceğini düşünmüş ki böyle yapmış. Çok düşünceli firmadır EA... ayrıca '' Zaman kötü kolla g... öhm... Arkanı. '' mesajı da vermek istemişler. EA çok düşünceli firmadır demiştim...

Sosyal mesajı da aldıktan sonra oynamaya devam ettim. sinirlerimi bozmamakta kararlıydım ama patlak iç çamaşırından fırlar gibi birden karşıma çıkan ve ' buradan al abi virajı ' demeye çalışan mavi göstergeler artık bardağa son damlayı bırakmıştı. Daha fazla dayanamadım ve EA'in ecdadına selam yollamak suretiyle controller'ı LCD'me fırlattım. LCD büyük bir gürültüyle patladı, hemen gidip yenisini aldım ve kurdum. Bir iki el Gran Turismo 5 Prologue atarak ancak kendime gelebildim. Şu an bu mesajı düzgün bir psikoloji eşliğinde yazmıyorum. Muhtemelen bu oyunun üzerimdeki etkileri birkaç hafta daha sürecektir.

• mimarisi farklı olup ram i yetmediği için ps3 versiyonunda çözünürlüğü düşürme gibi bir çare ile bu oyunu next gen bir konsol için bu hali ile satmaya değer gören ea sports a saygı, sevgi ve salamlarımı;

bu şekilde müthiş bir çözümü buldukları için de ea teknik ekibine sonraki hayatlarında başarılar diyorum.

çözüm dediğimiz tabiki çözünürlüğü düşürmek. nasıl da bilmezsiniz bu dahiyane fikri...

ulen yüksek çözünürlüklü textureyi basıp ram e yüklenip güzel görünen oyun yapmayı ben de beceririm.... off ya of.. bir yandan seviniyorum bir ps3 fanboyu olarak xbox un çıkmasına... ak firma kara firma belli oldu...
    1.ubisoft 2.ea sports 3.konami pes ekibi...
    ben teşekkür ederim...
  • quote:

HénryTownsend Tarih 8 Aralık 2007; 1:52:38
    Geçenlerde PS3'de dayanamayıp, demosunu indirip oyunu denedim. Hızlıca izlenimlerimi aktarayım isterseniz.

Demoyu 'sıfır' beklenti ile indirdim. Kurup oynamaya başladım, önce bir video geldi, izledim. Gayet hoştu ve artistikti. Ardından menü belirdi. Her zamanki nfs kalitesinde menüler vardı, göze gayet hoş geliyordu. Bu arada ben gazı almıştım tabi ve sıfır olan beklentim iyiden iyiye artmıştı. Menüyü görüp paçaları sıvamıştım.

Sonra oyuna başladım. Başlamamla birlikte çenem yere düştü. olamaz dedim, bu olamaz işte. Bu şaka olmalı, evet evet bu yere düşmüş bir NFS-1 posteri falan çıkacak kesin ve sonra 'vınnn!' diye süper grafikli bir araba üstünden geçecek oyun başlayacak diyordum içimden. Ama sonradan anladım ki meğerse EA'in amacı Porsche Unleashed' i next-gen konsollara tekrar kazandırmakmış. Arcade niyetine, mazi olsun diyerek. Sahiden o günlere döndüm, hatta bir an öyle hüzün kapladı ki bedenimi aniden jetonlu dönemler geliverdi aklıma. 8 sene öncesinin oyununu next-gen diye tabir ettiğimiz konsolumda tekrar oynayabilmenin inanılmaz zevkini tattım. Artık tam anlamıyla kemale ermiştim.

Bunları düşünürken bir de baktım ki pervasızca gaza basıyormuşum bir yandan da. Ekrandaki araba küçüldükçe küçüldü. Baya baya uzaklara gidiyor, küçüldükçe küçülüyor, aldı başını yolun sonuna kadar gidiyor araba. 'Kontrolden çıktı mı noldu lan buna?' dedim içimden. Araba nokta oluncaya kadar uzaklaştı. Afedersiniz, çük oldu resmen. Muhtemelen oyun tarihinin en iğrenç kamera açısıyla karşı karşıyaydım. Ama yine daha sonra anladım ki meğerse bu oyunda öne bakmak değil arkaya bakmakmış amaç. Zaten hak getire o kamera açısında ön de gözükmüyor. EA arkamıza bakarak oynamamızın daha heyecanlı ve olabileceğini düşünmüş ki böyle yapmış. Çok düşünceli firmadır EA... ayrıca '' Zaman kötü kolla g... öhm... Arkanı. '' mesajı da vermek istemişler. EA çok düşünceli firmadır demiştim...

Sosyal mesajı da aldıktan sonra oynamaya devam ettim. sinirlerimi bozmamakta kararlıydım ama patlak iç çamaşırından fırlar gibi birden karşıma çıkan ve ' buradan al abi virajı ' demeye çalışan mavi göstergeler artık bardağa son damlayı bırakmıştı. Daha fazla dayanamadım ve EA'in ecdadına selam yollamak suretiyle controller'ı LCD'me fırlattım. LCD büyük bir gürültüyle patladı, hemen gidip yenisini aldım ve kurdum. Bir iki el Gran Turismo 5 Prologue atarak ancak kendime gelebildim. Şu an bu mesajı düzgün bir psikoloji eşliğinde yazmıyorum. Muhtemelen bu oyunun üzerimdeki etkileri birkaç hafta daha sürecektir.

Bu oyun hakkındaki hissiyatımı bu kadar güzel kaleme döktüğünüz için sizi tebrik ederim.

• oyunu pc de deneyin arkadaşlar okadarda kötü olmadıgını göreceksiniz...ama EA in ps3 e yaptıgı bu rezilliğe artık sony de dur demesi gerekir..sırf adı var diye satsın nede olsa ps3 diye bu kadar da yapılmaz...ps2 ile neredeyse aynı ayıp ya...EA kendine gel..... microsoft kankine yaptıgını sony ye de yap...oda ister...
  • Sormam gereken bir kaç soru var:
    1.Bu oyunda diğer oyunlardaki gibi bir kız yok mu?
    2.Audi Le Mans Quattro,Mercedes MCLAren,BMW M3 GTR ve Porsche Carerra bu oyunda yok mu?
    3.Ara sahneler neden bu kadar ezik.PS2 görüntüsü mubarek

Cevaplarsanız sevinirim...
  • oyundaki araç listesi:

-ACURA integra R
    -ACURA RSX
    -AUDI S3
    -AUDI S4
    -BMW M3
    -BMW M3 E92
    -BMW MZ4
    -CADİLLAC CTS-V
    -CHEVROLET camaro SS
    -CHEVROLET camaro SS(YENİ MODEL)
    -CHEVELLE SS
    -CHEVROLET cobalt
    -CHEVROLET corvette '67
    -CHEVROLET corvette C6
    -CHEVROLET corvette Z06
    -DODGE challenger
    -DODGE challenger '67
    -DODGE viper
    -FORD escord cosworth
    -FORD focus ST
    -FORD GT
    -FORD mustang GT
    -FORD mustang GT06
    -FORD SHELBY GT500
    -HONDA civic SL
    -HONDA civic
    -INFINITI G35
    -LAMBORGHINI murciêlago
    -LAMBORGHINI murciêlago LP640
    -LOTUS elise
    -MAZDA RX-7
    -MAZDA RX-8
    -MAZDA mazdaspeed 3
    -MİTSUBİSHİ eclipse
    -MİTSUBİSHİ lancer EVO IX
    -MİTSUBİSHİ lancer EVO PROTOTYPE(X):mitsubishi lancerın yeni modeli
    -NİSSAN 240 SX
    -NİSSAN 350Z
    -NİSSAN GTO
    -NİSSAN S15
    -NİSSAN skyline GTR
    -NİSSAN skyline GTR PROTO
    -NİSSAN sylvia
    -PAGANI zonda
    -PLYMOUTH barracuda
    -PLYMOUTH hemi cuda
    -PONTİAC GTO
    -PONTİAC GTO '67
    -PORSCHE cayman S
    -PORSCHE GT2
    -PORSCHE 997
    -SUBARU impreza WRX STi
    -TOYOTA corolla GTS
    -TOYOTA supra
    -VOLKSWAGEN GOLF GTi
    -VOLKSWAGEN GOLF GTi R32

Pro Street kızı Krystal Forscutt........

NFS PROSTREET' BEĞENEN VAR MI???

EA oyuna pek ozen gostermemiş ps3 un..normalde xbox 360 ve pc de gayet net....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 8 Aralık 2007; 4:00:28 >

• alıntıdır

NFS PRO STREET PS2
    http://secured.in/download-129401-395e9d4a.html

ŞİFRE : sadikoglu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 8 Aralık 2007; 14:43:26 >
  • eski tadı kalmadı
  • Ben o kızın olduğunu biliyorum da movielerde hiç görmedim.
    M3 GTR yok,Le mans yok
    2008sonbaharını bekleyelim bari
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.