Şimdi Ara

NFS MW'da nasıl foto çekiliyo? ve...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bağzı arkadaşlar foto çekip foruma koyuyolar. ama ben çekemiyorum. nasıl foto çekiliyor bu mw de? bir programmı bir yamamı gerekiyor? bir tuşa mı basmam gerek? bağzı arkadaşlar print screen tuşuna basında foto çekiyor diyorlardı. ben denedim oyunda tık yoktu. bi programmı gerek? gerekse link verirmisiniz. şimididen teşekkürler. bide siber1970 ve _n20_ ye teşekkürler yama verdikleri için. şimdi oyunayeniden başladım polis arabalırım bmw m3 gtr gibi arabalarım var. oyundaki görüşlerinizide yazın.

• Print screen tuşuna bastıktan sonra Paint'i açacaksın ve sonra Düzen > Yapıştır (veya Ctrl + v). İşte çektiğin resim.
  • çok teşekkürler ya anladım sonunda. çok teşekkürler. painti açtım senin dediğini yaptım oldu. başka şeyleri yapıncada oluyomuş. çok sevindim yau
  • peki bu son soru foruma resim koymak için tıkladığımda desteklenmiyor diyor. hemde resim büyük. nasıl koyabilirim bu resmi buraya?
  • Resimi kaydederken kayıt türünü JPEG olarak değiştir.
  • Büyük resim koyamazsın.İstenilen boyuta getirmen lazım.
    Bunun içinde irfanview adlı porgramda resmi açtıktan sonra ctrl+R tuşu ile istenilen
    boyuta indirebilirsin.
  • SONUNDA YAPTIMÇOK TEŞŞEKÜRLER. İşte polis arabası. bayağı bi hızlandı modifiye edince. görünüşü pek değişmiyo ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Artist_B@B@_ -- 17 Ağustos 2006; 11:54:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • **yow** senin sistem ne abi kötü çıkmış bu araba
  • arabayı çektiğimde resime koydum küçüktü. bende büyüttüm böyle bulanık çıktı. bak senin en iyi araba yardımı topicinde biraz büyüttüm resimleri
    quote:

Orjinalden alıntı: deniz111

**yow** senin sistem ne abi kötü çıkmış bu araba

• benim msni kaydet sen at şu save bana
    benim diğer topicde yazıo msn
  • tamam ekledim ama msn'de değilsin?girsene
    quote:

Orjinalden alıntı: deniz111

benim msni kaydet sen at şu save bana
    benim diğer topicde yazıo msn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Artist_B@B@_ -- 17 Ağustos 2006; 17:39:14 >
  • ben şimdi geldim eve bi yere gittim geldim
    oke sen şuan forumda gçzüküon ama msn kapalı..
  • Banada save ini verebilir misiniz?
  • peki bağzı arkadaşların fotoları hareket ediyor ve 20 tane resim koyan arkadaşlar var. bu nasıl oluyor
  • peki senin sistemin nedir bu kadar çok kırık var yada optionsa girmedin mi hiç

bence sen bi optionsa gir bi kurcala
  • resmi büyüttüm ondan öyle bulanık gözüktü. bak bu resmi çok büyütmedim(kenarlarından biraz uzattım ama)
    peki benim soruma cevap yok heralde
    quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

peki senin sistemin nedir bu kadar çok kırık var yada optionsa girmedin mi hiç

bence sen bi optionsa gir bi kurcala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Artist_B@B@_ -- 22 Ağustos 2006; 8:38:20 >

• quote:

Print screen tuşuna bastıktan sonra Paint'i açacaksın ve sonra Düzen > Yapıştır (veya Ctrl + v). İşte çektiğin resim.

• wooow güzel araba
  • nasıl alınıyo bu arabalar yawww?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.