Şimdi Ara

NFS: Hot Pursuit Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
29.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili BSC ekibi neden bu harika oyunu Erdinç Bey incelemedi ve birde bu oyuna neden bu kadar düşük puanlar verildi..Siz gerçekten bu oyunları oynuyor musunuz yoksa ezbere kafanıza göre puanlar mı veriyorsunuz...Son zamanlarda özellikle bazı oyunlarda ezbere düşük puan verme geleneğini Call of Duty-Black Ops, Fifa 11 ve son olarak da bu oyunda görüyorum...Lütfen adamakıllı bir şekilde bu oyunları ya da hiç incelemeyip rezil olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

turbo dediğiniz nitro olmayacak mı?
    ,

benim de dikkatimi cekti. oyunda turbo ve nitro farklı seyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agolasmet

Sevgili BSC ekibi neden bu harika oyunu Erdinç Bey incelemedi ve birde bu oyuna neden bu kadar düşük puanlar verildi..Siz gerçekten bu oyunları oynuyor musunuz yoksa ezbere kafanıza göre puanlar mı veriyorsunuz...Son zamanlarda özellikle bazı oyunlarda ezbere düşük puan verme geleneğini Call of Duty-Black Ops, Fifa 11 ve son olarak da bu oyunda görüyorum...Lütfen adamakıllı bir şekilde bu oyunları ya da hiç incelemeyip rezil olmayın.

Oyun kötü ise kötü puan verilir, illaki verilen puanların senin kafandakilerle aynı olması gerekmiyor.
  • oyunun yarısını oynadım çok güzel oyun.yanlız benim merak ettiğim bişey var oyunda yarışları illaki birinci mi bitirmek lazım yeni yarışlar açmak için yoksa ilk 3 te bitirilirse yetiyor mu?
  • Oyunda xbox butonu var diye oyunun konsolda oynadığını kesin olarak bilemezsiniz, pc için xbox gamepadleri var onlarla oynanıncada butonlar xbox butonuna dönüşüyor, bide pu pu anı beğenmeyenlere yuh diyorum, çok diyeni anlarımda az diyenlerin oynadığı oyunla benim oynadığım aynı acaba ???
  • oyunun yarısından fazlasını bitirmiş birisi olarak yazıyorum ki inceleme yeterli değil ve üstünkörü olmuş
  • bence oyun çocuklar için...hiçbir özelliği yok...ne most wanted kadar hikayesi iyi (ki most wanted 1 dvd iken,bu oyun2 dvd ama genede tırt) , ne de pro street ya da shift kadar modifiye imkanı geniş...bana göre oyunun puanı grafik 9.0 da sabit olmasıyla beraber 7.5-8.0 arası olmalıydı....yaa GRID bile daha iyi bundan en azından drift'e drift diyebiliyorduk.
  • turbo değil o nitro :))
  • oyunun ilk bölümleri sıkıcı gelince kapadım bi dahda açmadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzaN034

Sonda çalan müziği bilen var mı ?

30 Seconds to Mars-Edge of the Earth
    İnceleme çok güzel olmuş bu arad. Elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Repercussion -- 5 Aralık 2010; 9:24:36 >
  • çok güzel bir inceleme yapmışsınız ama çok geç gelen bir inceleme.
  • Xerias sen Need for Speed oyunlarının ne demek olduğunu bilseydin zaten bu şekilde yorum yapmazdın...Need for Speed'i Need for Speed yapan Hot Pursuit, High Stakes, Porshe oyunlarıdır...Sonradan çıkan birbirinin benzeri Undergroundlar, Most Wanted vs oyunlar değildir...Need for Speed oyunlarının hepsini de oynayan biri olarak benim bu oyuna puanım 10 üzerinden 9.5 puandır...Need for Speed oyunlarının ne demek olduğunu bilen arkadaşlar bana hak verecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: agolasmet

Xerias sen Need for Speed oyunlarının ne demek olduğunu bilseydin zaten bu şekilde yorum yapmazdın...Need for Speed'i Need for Speed yapan Hot Pursuit, High Stakes, Porshe oyunlarıdır...Sonradan çıkan birbirinin benzeri Undergroundlar, Most Wanted vs oyunlar değildir...Need for Speed oyunlarının hepsini de oynayan biri olarak benim bu oyuna puanım 10 üzerinden 9.5 puandır...Need for Speed oyunlarının ne demek olduğunu bilen arkadaşlar bana hak verecektir...

İlk çıkan Hot Pursuit bundan çok çok daha iyidi. Bütün Need for Speed oyunlarını oynadım zaten ama benim dediğim bu oyun için geçerliydi, ki bu oyunun aldığı puan bile fazla bence.
  • demosunu oynadım beğenmedim shift daha iyi gibiydi
  • Turbo ile nitro aynı şey değildir sevgili oyunu inceleyen editör...

Onun dışında inceleme güzel, puanlar tam yerinde. Ne eksik ne de abartı...
  • bu çocuk oyunu lafıda yeni türedi,heralde çöp demeye kendileri bile cesaret edemediğinde böyle bir tanım uydurdu bazıları,ne amaçla uydurdular bilmiyorum ama fazla olgun olmayan kişiler olduğu açık,çünkü gerçekten büyük biri böyle bir laf etme gereksinimi duymaz,ki çoğunluğunun mostwanted ve modifiye taraftarlığı yapması yeni nesil oyuncular olduğunu işaret ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 5 Aralık 2010; 14:08:36 >
  • gelmiş geçmiş en iyi araba yarışı nfs porsche'dir.ve bu çooook abartılan gt5'in grafiklerini de gördük nfs hp'nin eline su dökemez.
  • 1995 yılında çıkan ilk oyunu mu oynadın yoksa sonraki oyunları mı?...Bence oynamadığın halde oynadığını iddia ediyorsun...Yeni nesil oyuncular bazı oyunlar hakkında hiçbir fikre sahip olmadıkları halde maaşallah gelişigüzel ezbere konuşuyorlar...Sizleri de mazur görmek ve kabullenmek lazım tabiii...Saygılarımla
  • sadece 66 araç var diye küçümsediğiniz araçlar keşke 1000 araç var iddiasıyla gelen oyundada olsaydı sayın inceleme yapan kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

sadece 66 araç var diye küçümsediğiniz araçlar keşke 1000 araç var iddiasıyla gelen oyundada olsaydı sayın inceleme yapan kişi

aynen katılıyorum...birde diyor ki kokpit yokmuş.bilmiyorum kaç kişi kullanıyordur kokpitten yarış yapmayı da ben kullanamıyorum zor oluyor çünkü ve büyük bir çoğunluğun kullandığını da sanmıyorum neymiş kokpit yokmuş büyük bir eksikmiş.bakbakbak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.