Şimdi Ara

NFS: Hot Pursuit Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
29.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

sadece 66 araç var diye küçümsediğiniz araçlar keşke 1000 araç var iddiasıyla gelen oyundada olsaydı sayın inceleme yapan kişi

aynen katılıyorum...birde diyor ki kokpit yokmuş.bilmiyorum kaç kişi kullanıyordur kokpitten yarış yapmayı da ben kullanamıyorum zor oluyor çünkü ve büyük bir çoğunluğun kullandığını da sanmıyorum neymiş kokpit yokmuş büyük bir eksikmiş.bakbakbak.

Size katılmıyorum. Kokpitten yarışlar çok zevkli olabiliyor. Hele Dirt2'de. Önceden bende sizin gibi düşünüyordum. Sonra Dirt2 oynarken bilmeden kokpit kamerasına geçirdim. Su birikintisine girdim ve camlar hep su çamur oldu. Sonra sileceklerin çalışıp bir kaç sefere temizlemesi çok hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: agolasmet

1995 yılında çıkan ilk oyunu mu oynadın yoksa sonraki oyunları mı?...Bence oynamadığın halde oynadığını iddia ediyorsun...Yeni nesil oyuncular bazı oyunlar hakkında hiçbir fikre sahip olmadıkları halde maaşallah gelişigüzel ezbere konuşuyorlar...Sizleri de mazur görmek ve kabullenmek lazım tabiii...Saygılarımla

İlk Hot Pursuit oyunları çok daha iyidi diyorum hala saçma bir şeyler zırvalıyorsun. Ağzında bir "yeni nesil oyuncusu" sakız misali geveliyorsun. Sözün özü; ne GT ile ne de diğer başka bir oyun ile karşılaştırmadım ve bu oyunu beğenmedim.

Orijinalden alıntı: Melikşah55

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

sadece 66 araç var diye küçümsediğiniz araçlar keşke 1000 araç var iddiasıyla gelen oyundada olsaydı sayın inceleme yapan kişi

aynen katılıyorum...birde diyor ki kokpit yokmuş.bilmiyorum kaç kişi kullanıyordur kokpitten yarış yapmayı da ben kullanamıyorum zor oluyor çünkü ve büyük bir çoğunluğun kullandığını da sanmıyorum neymiş kokpit yokmuş büyük bir eksikmiş.bakbakbak.

Size katılmıyorum. Kokpitten yarışlar çok zevkli olabiliyor. Hele Dirt2'de. Önceden bende sizin gibi düşünüyordum. Sonra Dirt2 oynarken bilmeden kokpit kamerasına geçirdim. Su birikintisine girdim ve camlar hep su çamur oldu. Sonra sileceklerin çalışıp bir kaç sefere temizlemesi çok hoşuma gitti.

atladığın nokta şu dostum,shift olsun dirt olsun sim esintileri olan daha çok gerçekçilik üzerine kurulu oyunlar ama bu oyun tamamen aksiyon,o kaza sahnelerinde kendini kokpitin içinde düşünsene,o kazaları kokpite yansıtmak nerdeyse imkansız,ya kokpit olmayacaktı yada o bol aksiyonlu kazalar

• ayrıca o hızlı aksiyonda kokpitten aracı kontrol etmekte imkansız olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 5 Aralık 2010; 16:30:53 >
  • oyundaki yarışların çoğunu oynadım araçların da tamamı açıldı polisler hariç yanlız süreye karşı yarış kısımları insanı sinir edebiliyor hani en iyi süre yapıp altın rozet alayım gibisinden.ben bazı yarışlarda altın alamadım ama sanırım bu oyunda ilk 3 te bitirdikten sonra yarışlar açılıyor.oyunu %100 bitiren arkadaş varsa nasıl bitirdiğini söylesin merak ettim
  • 66 araç vardiye küçümsememiş sadece bu nesilde bencede biraz az ama 66 araç gerçekten çok iyi seçilmiş ona diyecek laf yok kokpit olmaması kötü olmuş çünkü kokpit ten oynamak isteyen çok oyuncu olucaktır yine böle arcade bir oyun için büyük bie eksi değil tebi ki güzel inceleme teşekkürler
  • O zaman oynamazsın xerizas böylece beğenmediğin bir oyunla da uğraşmamış olursun...Sen daha Need for Speed'in anlamını bilmeden konuşuyor üstüne üstlük önceki Hot Pursuit oyunları diye zırvalıyor ve bir de terbiyesizlik yapıyorsun..Bence sen önceki Hot Pursuitlere devam et bir de unutmadan terbiyeni bozma başın ağrımasın...

Orijinalden alıntı: agolasmet

O zaman oynamazsın xerizas böylece beğenmediğin bir oyunla da uğraşmamış olursun...Sen daha Need for Speed'in anlamını bilmeden konuşuyor üstüne üstlük önceki Hot Pursuit oyunları diye zırvalıyor ve bir de terbiyesizlik yapıyorsun..Bence sen önceki Hot Pursuitlere devam et bir de unutmadan terbiyeni bozma başın ağrımasın...

Tamam, sensin. Ben diğer Hot Pursuit'leri oynamaya gidiyorum.

Need for Speed serisini Carbon oyunundan sonra bıraktım en azından "araba simülasyonu" adına bi' vites değişme olayı falan vardı... ancak hot pursuit bana araba yarışından çok aksiyon oyunu havası verdi ne viteş değişme var ne virajlar dönüş mönüş gerçekçi.. araba yarışı dediğin sadece ok tuşları-space ile mi olur ha bi de şu tuzak atma olayları(split second gibi bişe).. araba detaylamaları müzikler falan güzel ama araba yarışı oyunu olarak görmüyorum bu oyunu. Shift ne güzeldi arabanın içi aynalar maynalar (oynamadım) kontrollerinin de biraz daha zor olduğunu düşnüyorum çünkü öyle olması gerekir. Neyse belki needforspeed serisi bir aksiyon oyunu araba yarış oyunlarıyla yarışamaz, yarışmayı bırak yakınından bile geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SynTaX7 -- 5 Aralık 2010; 19:30:10 >
  • Herkesin görüşü kendine ben ilk çıktığından beri tüm serisini oynadım güzelleride var beğenmediklerimde var , yeni çıkan hot pursuit hoşuma gitti çokta güzel, bazı kişilerin hoşuna gitmemiş olabilir orası zevk meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 5 Aralık 2010; 21:20:21 >
  • Motor sesi denilmiş ancak oyunda motor sesleri neredeyse duyulmuyor, oyuna biraz torpil geçilmiş sanırım...

Oyunda çok eksiklikler var oynayanlar bilir. Grafikler ve seslere verilen puanlar tam yerinde olmuş bence bu oyun daha fazla puanı haketmiyor. İnceleme güzel olmuş tekrar elinize sağlık
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • nfs hot pursuit'te 2 kişi oynanmıyor mu?
  • Oyunda vites değiştirmene izin bile vermiyor, haydi onu geçtim otomatik vites diye verdiği şey yokuşlarda araba bayıldığı halde vites düşürmüyor,eskiden otomatik viteste de olsa kendimiz değiştirebilirdik.. onun dışında kazadan sonra bir süratle devam etmesi,ve ya araba kaldırmaya izin vermemesi hep böyle 100 km/h 'dan başlaması ile ben bu oyunu beğenmedim... need for speed'te oynamadığım birtek nfs world var.. bu oyunu görünce onu da eksiklik olarak saymıyorum.. kokpite gelince,bu oyun biraz daha arcade kalıyor o yüzden kokpit ile oynamak oldukça zor olabilirdi ama yine de olmalıydı.. Bir kaç arkadaş da demiş bana göre de en iyi oyunları nfs'nin nfs4 ve nfs5tir. Ve ben nfs'den daha iyi grafikler beklerdim çünkü bu güne kadar nfs çıktığında full grafik bile açamazdık, ve çıktğından kaç sene sonrasında bile gayet güzel grafikli falan diyebilirdik.. bence bu oyuna bu puanlar fazla bile gayet de şişirme bir inceleme olmuş.. ama sanırım incelemeyi yapan kişi de level 5ten öteye geçmemiştir

Edit: dönüşlerin inanılmaz kolaylığını unutmuşum,bu oyun yapılırken multisi hedeflenerek yapılmış bariz bir şekilde. kim kime önce spike atacak, kim daha doğru yerde turbo kullanacak gibi bir durum,kariyer modunu beğenmedim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 6 Aralık 2010; 20:06:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Bu oyun tutar güzel oyun en azından shiftten güzel.

Shift ile kıyaslamak yanlış olur. Çünkü shiftte pistlerde yasalara uygun şekilde yarış yapıyosun ama hp de aksiyon var. polislerden kaçıyorsun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.