Şimdi Ara

nfs hot pursuit'de Kariyer açarken mavi ekran sorunu. lütfen yardım edin hiçbir yerde bulamadım :((

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana yardım edin oyunu sorunsuz kurdum sorunsuz açıldı fakat kariyere tıklıyorum polis yada yarışçı oluyorum kadın bişeyler anlatıyor sonra mavi ekran çıkıyor lüften yardım edin. oyunu yeniden kurdum olmadı. ekran kartını güncelle derseniz google da anlatılan gibi giriyorum ama sürücü güncelleme devam edemiyor diyo. sürücünün güncel sürümü yok diyo.

2gb ram 1gb ekran kartım var ve sanırım ekran kartımda şu ; mobile intel(r) 4seriess express chipset family ;
     nfs hot pursuit'de Kariyer açarken mavi ekran sorunu. lütfen yardım edin hiçbir yerde bulamadım :((

bana lütfen yardım edin arkadaşlar çıldırmak üzereyim.

• gençler hadi bi el atın ya allahınızı seviyosanız

Orijinalden alıntı: nedvedmami

arkadaşlar bana yardım edin oyunu sorunsuz kurdum sorunsuz açıldı fakat kariyere tıklıyorum polis yada yarışçı oluyorum kadın bişeyler anlatıyor sonra mavi ekran çıkıyor lüften yardım edin. oyunu yeniden kurdum olmadı. ekran kartını güncelle derseniz google da anlatılan gibi giriyorum ama sürücü güncelleme devam edemiyor diyo. sürücünün güncel sürümü yok diyo.

2gb ram 1gb ekran kartım var ve sanırım ekran kartımda şu ; mobile intel(r) 4seriess express chipset family ;

bana lütfen yardım edin arkadaşlar çıldırmak üzereyim.

Oyun orjinal mi korsan mı ? Eğer korsansa crack değiştir.Değilse aldığın yere bir sor bakalım.

• oyun orjinal değil ama oyunun cd sinde crack dosyası yok ve crack istemeden açıldı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.