Şimdi Ara

NFS Hot Pursuit - Camera Hack

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     NFS Hot Pursuit - Camera Hack

NFS Hot Pursuit ın ilk programlarıda geldi. Camera Hack sayesinde Hot Pursuit ı kokpitde oynamanın zevkini tadacaksınız.

İndirmek için tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdesign55 -- 25 Kasım 2010; 16:01:29 >

• Paylaşım için teşekkürler.

Hocam sen nfstr de admindin değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: numan75

Paylaşım için teşekkürler.

Hocam sen nfstr de admindin değil mi?

Evet.
  • Vay işte bu çok güzel olmuş ama oyun sinirime gitmeye başladı çok mu zor ne? Zorluk derecesi (easy-medium-hard-vs) ayarlanmıyo sanırım? Görevleri yapamayınca çok sinirleniyorum...
  • Ben oyunu yükleyince birkaç bölüm yapar,hemen 100/100 save dosyasını bulmaya çalışırım(her oyunu öyle yapıyorum).
  • Nasıl kuracagız ve kokpitte oynamak için ne yapacagız?
  • Nasıl kurulacağını bilmiyorum ama, kokpit kamerası normal kamera açısı değiştirirken yapılabilir(C tuşuyla. ekran arabaya yakın-uzak,ön kaporta kamerası)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground save game editor
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk önce içinden çıkanları oyunun ana dosyasına atmanız gerekiyor.Daha sonra oyunuz açıp oynarken klavyenin sağ tarafında bulunan * tuşuyla yeni kamera çeşitlerini açabiliyorsunuz.kapatmak için yanındaki / tuşuna basmanız yeterli

Ayrıca oyunda F1 tuşuna basarsanız, kamera yamasıyla bir çok ayarın nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

Ben denedim fps yi aşırı düşürüyor , ayrıca araçların kokpitleri kötü olduğunu için kullanma gereği duymadım.
  • Denemişdim araç kokpitlerinde detay yok ve kötü görünüyor.Merak ediyorsanız deneyin kaldırmak içinde Oyun klasörün içinde ki Kamera hack dosyalarını silmeniz yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 25 Kasım 2010; 23:46:55 >
  • arkadaşlar bi yardım edin bunu yapıyorum .oyunun yüklü klasöre atıyorum oyuna girerken oyundan atıyor..... yardımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Vay işte bu çok güzel olmuş ama oyun sinirime gitmeye başladı çok mu zor ne? Zorluk derecesi (easy-medium-hard-vs) ayarlanmıyo sanırım? Görevleri yapamayınca çok sinirleniyorum...

bence gayet kolay. varya oyun tam OYUN yani. oynanabilirlik olarak çok zevkli. drift yapmak falan tam klavye için kolay zevkli ve ideal. shif falan iyice konsol gerçekçiliği vardı klavyede oynanmıyordu bunu çok iyi yapmışlar çok güzel bence. bide seneryo falan yok eski tip yapmşlar çok açık ve net olmuş grafiklerde harika bence tam kıvamında olamsı gereken bi nfs oyun olmuş.

• kokpitten bir ss koyar mısınız?
  • arkadaşlar bende hotpursuit kurdum açamıyorum ama bana acil yardım edebilecek bir arkadaş arıyorum :) adım adım yardım edebilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan89

arkadaşlar bende hotpursuit kurdum açamıyorum ama bana acil yardım edebilecek bir arkadaş arıyorum :) adım adım yardım edebilecek

ne tür bi sorununuz var. herhangi bi uyarı alıyormusunuz
  • normal şekilde kurulumu tamamlıyorum W7 işletim sistemim bu arada NFS11.exe tıklıyorum açarken dx3d_49.dll kitaplıkta bulunamadı die bir hata veriyor, bende netten indirdim aynı isimli dll dosyasını gittim c:\windows\system32 root'a kopyaladım ama hala çalışmıyor 2 sefer kurdum pc ye şimdi kaldırdım başka bir siteden indirmeye çalışıyorum bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.