Şimdi Ara

NFS Carbon Save Sorunu Çözümü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
32.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni çıkan Save Editor programıyla da bu sorunu giderebilirsiniz...
    Need For Speed Carbon Save Editor v1.0
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraka

Yeni çıkan Save Editor programıyla da bu sorunu giderebilirsiniz...
    Need For Speed Carbon Save Editor v1.0

peki nsl bir anlatsaydın be kardeşim kestirip atmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Çoğu arkadaşın save sorunu olduğu için bu konuyu açmayı uygun gördüm.

Bu sorunu çözmek için, öncellikle aşağıdaki "savegame validator" adlı çok küçük boyutlu programcığı indirmeniz gerek.

http://****.com/files/4895882/nfsc_savegame_validator_GENiEBEN.rar(rapid-share)

İndirdikten sonra, dosyayı belgelerim/NFSCarbon dizinine kopyalıyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz. Aynen aşağıdaki gibi bir görüntü sizi karşılıyor. Buradan istediğiniz Alias'ı seçiyorsunuz. Mesela benim save dosyası dizini "ABJKKKKK" ama profil ismi BJKKKKK. Neyse burdan istediğiniz aliası seçip, "apply" tuşuna basıyorsunuz. İşte bu kadar

NFS Carbon Save Sorunu Çözümü

NOT : Bunu her ayrı save dosyası için yapmanız gerekiyor.

Kolay Gelsin

neler oluyor anlamadım ya bunu yüklemeden önce save im çalışıyordu ama bunu yükledim sonra sildim bir baktım save hiç çalışmıyor oyunda adını görüyor ama içi boş napcam şimdi senin yolldağın dosyayı tekrar yükledim bu seferde açılmadı error veriyor

• edit:aynı cwpdan 2 tane olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 2 Aralık 2006; 16:57:42 >
  • BJKK Binbaşım dediğin programı indirdim.dediğini yaptım ama hala olmuyo.cd key yerine ne yazacağımı bilmiyorum.Daha doğrusu hiçbişey yazamıyorum.Tuşlara bastığımda kutucuklara hiçbişey yazılmıyo.Biraz daha açık bir şekilde anlatırsanız sevinrim.Yada başka bir çözümü olan varsa lütfen yollasın.Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

BJKK Binbaşım dediğin programı indirdim.dediğini yaptım ama hala olmuyo.cd key yerine ne yazacağımı bilmiyorum.Daha doğrusu hiçbişey yazamıyorum.Tuşlara bastığımda kutucuklara hiçbişey yazılmıyo.Biraz daha açık bir şekilde anlatırsanız sevinrim.Yada başka bir çözümü olan varsa lütfen yollasın.Teşekkürler

Arkadaşlar Cd-key falan girme yok bunda, sadece istediğiniz save dosyasının ismini seçin ve apply deyin. Sonra oyuna girdiğinizde de hangi save dosyası için apply demişseniz, onu seçeceksiniz. Bu kadar basit.
  • eyvallah sağol kardeşim
  • Arkadaşların verdiği hiç birisi olmadı bende. Birde eski save dosyam kendi kendine çalışmamaya başladı buda tuhaf ama arkadaşların verdiği progrmalarla alakası yok daha önceden olan birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşların verdiği hiç birisi olmadı bende. Birde eski save dosyam kendi kendine çalışmamaya başladı buda tuhaf ama arkadaşların verdiği progrmalarla alakası yok daha önceden olan birşey.

Valla arkadaşım ne yalan söyleyeyim, 3 tane save dosyam var, hepsi de bu program ile tıkır tıkır çalışıyor. Bence diğer arkadaşların başka bir sorunu var ya da bir şeyleri yanlış yapıyorlar.
  • Format attıktan sonra carbon save dosyamı görmüyordu bu program sayesinde hallettim.Çok teşekkür ederim.
  • acaba başka link verirmisiniz rapid dışında bende java çalısmıyoda
  • Arkadaşlar çok saolun konu için baya faydası oldu
  • Oh be saolasın %46 ya gelmiştim az daha Need.For.Speed.Carbon.ALL.ACCESS.CHEAT hilesini kullanıcaktım.
  • Sağol ya
  • bende düzelttim progam hata veriyodu format attım şimdi işe yarıyor program ;)
  • COOOOOOOOOOOOOOOOOOK AMA COOOOOOOOOOOOOOOOK TESEKKURLER ARKADASIM HARIKA YAAA..BUTUN PROBLEMIMI COZDUN
  • bişey mi kaçırdım save de ne gibi bir sorun var ki bende bişe yok şu an
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

bişey mi kaçırdım save de ne gibi bir sorun var ki bende bişe yok şu an

Farkı save dosyalarını açamıyorduk ya da format atıp, oyunu yeniden yüklediğimiz zaman, yedek saldığımı save çalışmayabiliyordu.

Teşekkürleriniz için teşekkürler İyi oyunlar
  • kardeş ellerine sağlık prog. işimi acayip kolaylaştırdı..
  • Deliricam yaw ilk bastan programi actim sonra kapadim bi daha actigimda bu hata cikti yardim edin @BJKKK
     NFS Carbon Save Sorunu Çözümü

DAHA IYI GORMEK ICIN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 17 Aralık 2006; 23:49:43 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.