Şimdi Ara

NFS CARBON DIRECTX PROBLEMİ (RESİM EKLEDİM)(HALLOLDU) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
20.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya Autorun.cfg içerisindeki DirectXVersion=0 bölümünü sildim tekrar denedim yine aynı hata çıktı yaw beyler bu nasıl düzelecek lütfen bir bilgi...
  • abi bende de driftleri açmıyor ya
  • yok abi herşeyi denedim tüm interneti taradın denilenlerin hepsini yaptım güncellemeleri yaptım hala aynı hata ben bu EA nında carbonunda bunu yapanlarında taaa ağzına zıçayım..lanet olsun ya dumur oldum ...
  • abi biri cıksın acıklasın su konuyu ya nasıl bi lanet seydir deli etti beni 2 gündür yardım edinn helpppppppppp...............
  • Evet arkadaşlar bendeki sorunda sizinki gibi ama oyunda değilde daha oyunu kurmadan carbon dvd sini takıyom kurma işlemini başlatıyom direk mavi ekran ve reset atıyo çok canımı sıktı bu olay bende format attım ama nafile benden size tavsiye sakın format atmayın hiçbir alakası yok denenmiştir vede lütfen şu olayı çözen bizede anlatsın napcaz yaw şimdik
  • DİRECTX SORUNU OLANLAR KESİN ÇÖZÜMÜ VERİYORUM ARKADAŞLAR

ilk önce güvenli kipte bilgisayarınızı açıyorsunuz nfs carbon dosyası içindeki directx setup dosyasını açarak güvenli kipte yüklüyorsunuz daha sonrada normal oyunun kurulumunu yapıyosunuz(güvenli kipte)

hadi kolay gelsin arkadaşlar iyi oyunlar
  • Ne yazıkki kesin çözüm falan değil bunları denedik dostum october olanınıda yükledim içinden çıkan directx i de yükledim autorun.cfg dosyasınıda editledim güvenli kip tede baktım bütün olasılıkları denedim indirdiğim release RAZOR911 85 part 3.96 gb lık rzr-nfsc.iso dosyası ama yine aynı hata aynı hata bu directx in allah belasını versin ne diyeyim oyun günlerdir makinada yatıyor hala kuramadık herkez oyunu bitirdi belki millet hevesini alıp bitirdikten sonra bir fikir verecek zamanları kalırda yazarlar...
  • ARKADAŞLAR BEN ÇÖZÜMÜ BULDUM EN SONUNDA ELHAMDULİLLAH PC ME BİLE FORMAT ATTIM AMA HEP AYNI ŞEY OLUYODU MAVİ EKRAN VE RESET ATIYODU PC AMA MEĞER SORUN ATİ GÜNCELLEMESİYMİŞ ATİ EKRAN KARTI OLANLAR Catalyst PROGRAMINI UPDATE ETSİNLER SON VERSİYONA OZAMAN DÜZELİR BENDE DÜZELDİ

ALINTI:

Ati kartlar için problemi çözmenin yoluwww.guru3d.com dan catalyst 6.10 u indir.Dikkat! son driverlar değil.Atinin kartının programını catalysti indir.Yeni catalyst çıktı kullanırsan problem çözülüyo.Bana da olmuştu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENES911 -- 8 Kasım 2006; 18:10:22 >

• eee peki nvidia karta sahip olanlar ne yapacak ?
  • arkadaslar oyunu hard diske kopyalayıp directx dosyasını sildiginiz zaman setup sorunsuz calısıo ama suan yasadıgım bi sorun var yardımcı olursanız sevinirim nfs.exe sorunu yasıorum oyunu hiç açmadan hata verip kapanıo yardım ederseniz cok makbule geçer :)
  • ya bendede directx hatası verio oyunu kopyalııp silmey denemedim akşam eve gidince denicem ama kesin çözüm olurmu saatlerim değerli olmassa ugrasmıım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockcorn

YARDIM EDİN YAW BİZE ATİ RADEON X1300 var bende amd64 3500 1 gb ram yani acması lazım arkadaslar yukledi 212 ram 128 lık akran kartı wardı onalrda delircem yaw

dostum aynı kart bende de var ve bende sorun yaşıyodum ati catalyst 6.10 u indirdim sorunu çözdüm....
    bi dene istersen....

@ENES911 arkadaşıma da tavsiyesi için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luimwElrohir -- 9 Kasım 2006; 11:38:08 >

• catalyst 6.10 u indirdim akşam eve gidince denicem bakiim bu olmadı dosyları h.diske kopyalııp directx dosyasını slip öle denicem oda olmassa ben bu oyunu ypan firmayıda oyunu yazanlarıda bilgisayarıda diip kafayı yiyebilirim
  • Directx hatası varsa eğer format atın.Aynı sorun bende de oldu.Gittim yeni directx indirdim.Sonra tekrar denedim.Oyunu pc'ye kopyalayıp directx dosyasını silip denedim.Bu seferde oyuna girerken reset attı.2-3 defa denedim.Sonra diğer oyunlarda gıcıklık yaratmaya başladı.Bende format attım.
  • quote:

AutoRun.exe sağ klik Özellikler > Uyumluluk > Bu Programı Aşağıdaki için Uyumluluk Modunda Çalıştır > Windows 2000 Uygula Tamam

Kurulumu yeniden yapın sorun ortadan kalkacaktır

Sevgilerimle...

Arkadaşlar, B o o arkadaşımızın verdiği çözümü neden denemediniz??? Denedinizde sonuçmu alamadınız anlamadım. X1900XTX kullanıyorum. Catalyst 6.9 kullanıyorum.

Kusura bakmayın, oyunu daha bugün aldım biraz geriden geldim galiba ama

Aynı sorun bendede oldu, şükür fazla uuraşmadan b o o kardeşimin yazdığını denedim ve çalıştırdım. Şuan setupluyo %59 da. Umarım resetleme falan olmaz... Bu problemi yaşayan çokmuş. Bilgisayar satan bi arkadaşa yeni sattığı makinaların hepsi geri gelmiş bunnarda sorun var diye... hehe nedeenn?? Çünkü garrbonu açamamışlar, yada resetlere boğulmuşlar...

Allah tamamına erdirirse haber veririm buradan.

Thanks!

• Arkadaşlar B o o nun yöntemi işe yaradı bende. Ne güvenli mod'a, ne formata ne de hdd ye kopyalamaya gerek kalmadı. Kurdum çatır çatırda oynadım gece boyunca... Kitlenmede olmadı. Ah bide ilk meydan okumayı geçsem...

Tavsiye ederim. Deneyin

Teşekkürler Boo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

valla mavi ekran ramle ilgili bi sorunda çıkıyor fakat başka oyunlarda problem yoksa sanirim makineyle alakalı bir durum.öncelikle driver güncellemesi yapmanı öneririm.

ta başında söyledik mavi ekran veren arkadaşlara güncellemeleri hiç bir zaman ihmal etmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: B-o-o

AutoRun.exe sağ klik Özellikler > Uyumluluk > Bu Programı Aşağıdaki için Uyumluluk Modunda Çalıştır > Windows 2000 Uygula Tamam

Kurulumu yeniden yapın sorun ortadan kalkacaktır

Sevgilerimle...

bende uyguladım bunu ama benim sorunu çozmedi
  • ati catalyst 6.10 u indiriyorum işala çözülür.
  • benim için tek çare format sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.