Şimdi Ara

NFS CARBON DIRECTX PROBLEMİ (RESİM EKLEDİM)(HALLOLDU) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
20.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel bişey mi bari gerçi güzel bişeye benziyo ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: B-o-o

AutoRun.exe sağ klik Özellikler > Uyumluluk > Bu Programı Aşağıdaki için Uyumluluk Modunda Çalıştır > Windows 2000 Uygula Tamam

Kurulumu yeniden yapın sorun ortadan kalkacaktır

Sevgilerimle...

bu oldu dostum sağol
  • nfs carbon yüklerken direcxt hatası alan arkadaşlar...çözümü basit...cd/dvd den oyunu harddiskinizin herhangi bir bölümüne kopyalayın...daha sonra kopyaladığınız bölümden directx dosyasını silin ve kurulumu tekrardan deneyin...soruununuz halledilmiştir...iyi eğlenceler...
  • arkadaslar bu oyundayken zırt bırt hata verip kapanıyor bunun bir çözümü yokmu
    512 ram
    7600gt
    c2d6300
    p5b bunda da sorun cıkarsa yuh

birde monitor blur -visual treatment mıdır nedir onlar pasif bi aktif edemedim gitti bunun çözümü yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fade to Black

http://download.microsoft.com/download/8/c/9/8c968ecc-8402-49f3-aacb-dc4c5d230a9a/directx_dec2006_redist.exe

ben bunu kurup kurtuldum directx hatasından.

bunu çekiyorum hala directX 0 hatasını verirse başka çözümü yokmu?

Format atamam ona göre cvp yazarsanız sevinirim
  • bu kurulmuş haldekilerdeki hatayı düzeltiyor ama kurulurken olan hatayı düzeltir mi bilmiyorum.oyunun kurulu halini bi arkadaşından falan bulabilirsen olabilir.yanlız oyun 5.3Gb falan yer kaplıyor cdye çekmek zor olur.
  • gidin bi internet cafeye ağ dan alın oyunu en güzeli..ben öyle yapıyorum
  • Yaa arkadaşlar bilmiyorum ne kadar yardım cı olabilirim ama bende ekran kartı olarak MS ATİ X1300PRO var Carbon Herşey normal olarak yükledim gerçi partlarda sorun çıktı cd yi kopyaladım pc ye öle çıkarttım rar'ın içinden dosyalarını ben şahsen cd nin içindeki direcx yerine anakartımın ve ekran kartımın cd sinde olan sanırım direcx 9.c evet bunu yükledim. tabi sorun çözülmedi oyunu kurup crack yapıyorum fakat direk res atıyor pc. Ekran kartını geri vermeye kadar gitti ancak burda sizlerin yazılarınızı okuya okuya bişiler örendim sağolun ;) daha sonra ati catalyst control warmış sanırım onu kurmam gerektiğini örendim ama onun da sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için Microsoft .NET Framework 2.0 kurulu olması gerekiyormuş. önce Microsoft .NET Framework 2.0 indirip kurun (bu arada daha önce çalıştıramadığım bazı oyunları Microsoft .NET Framework 2.0 sayesinde çalıştırdım) ;) daha sonra Ati Control Catalyst kurdum arkadaşlarımızdan biri sayesinde :D
    brEath23
    quote:

dostum aynı kart bende de var ve bende sorun yaşıyodum ati catalyst 6.10 u indirdim sorunu çözdüm....
    bi dene istersen....

@ENES911 arkadaşıma da tavsiyesi için teşekkür ederim...

quote:

Orjinalden alıntı: B-o-o

AutoRun.exe sağ klik Özellikler > Uyumluluk > Bu Programı Aşağıdaki için Uyumluluk Modunda Çalıştır > Windows 2000 Uygula Tamam

Kurulumu yeniden yapın sorun ortadan kalkacaktır

Sevgilerimle...

Bu arada B-o-o nun dediğini de uyguladım fakat AutoRun.exe yi deiştirdikten sonra bir türlü çalıştıramadım çalışmadı.

Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi 2.0

ATI Catalyst 6.10

Bu iki programın kurulumunu yaptıktan sonra pc ye res atın daha sonra oyunu kurun crack ve çalıştırın sorunum bu şekilde halloldu ;) Yanlız ikinci bölümü nasıl geçiyorus? :D

• Byler benimde Aynı Direct X sorunum var bil. daha yeni almıştım ilk Carbonu yükledim hiç bi hata almadan oynadım sonra call of duty 1 deki direct x sürümünü yükledim oyunu yine oynuodum oyunu sildiğimde bir daha kuramadım güvenli modda yüklemeyi denedim olmuo sağğ tıklayıp 2000 e uyumlu yaptım olmadı son çare olarak direct x klasöründe son update ler var onları system32 klasörüne atsam bi sorun yaşarmıyım bilgisayarımda.Şu anda heralde direct x9c yüklü ve açılmıo ekran kartım 512 nvidia 7600 1gb ram 2.4 ghz İntel Dual Core işlemci .
  • Beylr Ben sorunu en Sonuda çözdüm Bgn directx klasörünü bil. atıp inceledim herşey normaldi içindeki ayların yazdığı rarlar yüklenmesi gereken yamalardı yamaları klasöre çıkartırken bi baktım yamalarda hata var arşiv bozuk bende zaten yüklenmıodu isterseniz sizde benim yağtığım gibi yağım bozuk olan rarları silin bunu bulmak için tüm rarları ayrı klasöre taşıyın sonra sağ tıklayım ayrı klasöre çıkart deyin orda bozuk olan rarlar yazar.Sonra o rarları silin vede öle kurun directx'i.

Dvd yi hdd ye kopyalayıp bozuk rarları silip tekrar cd ye çekerseniz belki sorun düzelir çünkü orda sitesinden güncelleyin dememesi lazım.Denerseniz sonucunu söleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FavianMK -- 30 Ocak 2007; 18:42:30 >
  • kısaca söyliyim oyunun içindeki direcdix i kopyala c:de windowsa at sonra kesinlikle olur olmassa format at
  • b o o çok sağol yaa dediğini yaptım nba live 2007 de işe yaradı şu an yükleniyo inşallah oynayabilirm!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sagopa99

Carbon cd sinin içindeki directx klasör ünü bulun ve içindeki sıkıştırılmış bütün dosyaları C:/Windows/system32 klasör üne açın ve bilgisayarı baştan başlatın ve oyunu yüklemeye başlayın kolay gelsin

Not: Bu yöntem Ati 9550 ekran kartında denenmiştir ve başarılı bir cevap alındı

Kolay gelsin

dİRECT X SORUNU OLANLAR , bU KESİNLİKLE İŞE YARIYORR
  • Carbon cd sinin içindeki directx klasör ünü bulun ve içindeki sıkıştırılmış bütün dosyaları C:/Windows/system32 klasör üne açın ve bilgisayarı baştan başlatın ve oyunu yüklemeye başlayın kolay gelsin.

Partları çıkarırken hata veriyor :)
    Sanırım Direct X partları bozuk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.