Şimdi Ara

nfs 2 106 ve corsa yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu 106 gtı ve corsa nın olduğu yamayı nerden bulabilirim birde half lıfe 2 kac cd acaba

• saol
  • birde arkadaslar bu patch nasil kurulucagini bir arkadasimiz anlat1rsa cok sevinirim.
    patch indirdim ama bir turlu yapamad1m
  • quote:

Orjinalden alıntı: power animal

http://ftp1.gamesweb.com/m4j4hgbl/eu_usa_mod.zip

linkde bir sorun var galiba..
  • al abi sağlamı:
    NFS U2-corsa&106 mod
    yapamazsan pm veya e-mail at(ozan420@yahoo.com)
  • abii yukledikte bunu nereye kopyalyacagız yardımcı olursan sevinirim ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler yalnız bu yama ile araçlara modifiye yapılamıomuş, kabak gibi default haliyle oynamak zorunda olduunuz için bi işe yaramaz bu...Başka araba da seçemiosun...
  • kobeoz abi ozikan a pm at yardım eder
  • http://nfs5.gamesweb.com/nfs8_tools.php?lang=eng

Arkadaslar bu adreste "USA <-> EU Mod (Honda, Peugeot 106, Opel Corsa)" diye karsınıza çıkacak,burdan çekin."kabak gibi default haliyle oynamak zorunda" değilsiniz.Arabalar gayet güzel modifiye oluyor.Bu zipli dosyayı açın ve dosyaları save klasörüne yapıştırın.Daha sonra sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.Tek sıkıntı şu,diyelim 106 adlı save dosyasıyla oyuna başladınız(Bu arabaları kendi save'li dosyalarınıza yükleyemezsiniz).Oyuna sıfırdan direk fabrika çıkışı bir 106 ile başlıyorsunuz,istediğiniz gibi modifiye edebilirsiniz,başka arabalarda seçebilirsiniz.Sadece Corsa'yı seçemezsiniz.Corsa save'inde de 106'yı seçemiyorsunuz.Diğer hepsi aynı,modifiye,başka araba alabilme...İstek halinde modifiyeli 106 resimleri yollayabilirim

• abi save at demısınde atıyorum olmuyo bu yukledıgım dosyada ıkı klasor var eu ve usa eu nun ıçınde car ve saves var digerinde aynı sekılde ne yapcam anlamadım kafayı yemek uzereyım bana acık olarak yapılacak butun ıslaemlerı yazarsan sewınırım adım adım yaz be abı pls
  • bak kardeşim bu "cars" yazan klasörü oyunu yüklediğin dosyanın içinde yine "cars" adında bir klasör var,oraya kopyala-yapıştır yapacaksın.Daha sonra "saves" yazanıda oyunun save klasörüne kopyalayacaksın.Ben kendi uzantımı yazıyorum.Save dosyaları burda oluyor.Klasör olarak buraya kopyala yapıştır yapıyosun.
    C:\Documents and Settings\Tylor Durden\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

trikotaj@hotmail.com MSN'den ulaşabilirsin
  • abii cok saaol en sonunda basardım eywallah
  • saol kardeş bana da çok yardımcı oldun
  • noluyo yaw link wermek yasak bilader (ozikan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre384

noluyo yaw link wermek yasak bilader (ozikan)

lan git yasak değil hem yasak olsaydı Negative block ederdi
  • Kolay gelsin arkadaslar,106'yı tavsiye ederim
  • arkadslar ben oyunu bıtırdım gızlı yarıslarda dahıl olmak uzere ama badykıts caraer de acılmıyor qick de acılıyor ne yapmamız gerekiyor bana yardımcı olurmusun bıde aranızda tony hawk under..2 oynayan varmı
  • dostlar oldu çok güzel
    peki honda type-r olan yama yokmu
  • Varsa yolla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.