Bildirim
NForce4 mü ,,, VIA K8T890 mı....?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben olsam Nforce4 almam.Verilen parayı hakedip haketmediği tartışılır ama şu var ki,şu anda piyasadaki anakartlar teknolojik olarak aynı.Performansları da hemen hemen eşit.Bazıları süslü bazıları değil.
Via da kendinikanıtlamış bir markadır.NForce4,ekran kartı üreticisi Nvidia şirketinin geçtiğimiz 3 yıl içinde yaptığı bir atılım.Maddii desteği büyük bir şirket.Via bu işte daha eski ve daha tecrubeli.Eski bazı modelleri vasat idi ama şu anda böyle bir sorun yok.Nforce4 ü ancak SLI modelini kullanmak istiyorsan öneririm.Öbür türlü Via K8T890 anakartı bütün ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilir.
Sen başka yerlerde de araştır.Google da "Via K8T890 review" yazıp araştır.Sonra karar ver bence.
Ayrıca MSI K8T890 modeli de var Via nın.
-
bence nforce4 ultra veya sli chipsetli bir kart al.bu da kendini kanıtlamış bir chipsettir. -
n force 4 derim ben test sonuçlarını araştır yine kendin karar ver -
teşekkür ederimde bence sli olayı biras gereksiz geliyo bana.. nası olsa 2 3 sene sonra pc yi değiştiririz.. yok yaani ne gerek war.. o zamana kadar daha neler çıkacak...onun içinde fazla para vermeyeyim diyorum... -
kesinlikle nForCe -
Via artık bitmiş bir chipset heleki şu SATA2 uyumsuzluğundan sonra.
Kesinlikle NForce
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X