Şimdi Ara

MSI B450M-A Pro Max mı, Gigabyte B450M S2H mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakart konusunda başlıkta da belirttiğim gibi MSI B450M-A Pro Max ile Gigabyte B450M S2H arasında kaldım. Fiyat olarak şu an ikisi de aynı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

• https://i.redd.it/2iwdy5wrrly31.png

B450m S2H 4 fazli VRM e sahip, ufakta olsa VRM sogutma blogu ile geliyor. Yayginlik ve kullanim acisindan da B450m A PRO dan daha onde. S2H tercih edipte performans sorunu yasayan olmadi ki bu forumda da en cok onerilen, tercih edilen B450 anakart konumunda. Ben onlarca kisiye onerdim bu forumda, cok alan oldu. Daha 1 kisinin konusunu gormedim sorun yasayan.
  • s2h

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim. Paylaştığınız görselde MSI B450M-A Pro Max değerlendirilmemiş; - ile gösterilmiş.
    Anladığım kadarıyla B450M S2H hakkında bilgi sahibisiniz. Onun hakkında da bir soru sormak istiyorum. Sitesinde ram için "Support for DDR4 3600(O.C.)/3466(O.C.)/2933/2667/2400/2133 MHz memory modules" şeklinde bir ibare var. Burada 3200Mhz için bir şey belirtmemiş. Bendeki ram 3200 mhz; acaba oc ile mi bu değeri alabilirim yoksa oc olmadan da bu değere izin verir mi?
  • 2guyS kullanıcısına yanıt
    BIOS'u actiginizda RAM frekansini manuel secmeniz gerekecek. 3200 Mhz RAM'i de kullanabilirsiniz tabii ki. Tum anakartlar icin gecerli bu durum.

Evet degerlendirilmemis ama kullanilan VRM'ler dusuk kalitede, baska bir incelemede gormustum. B450 A Pro da kullanilanlar ile alakasi yok. Ismi sayesinde kandiriyolar tuketiciyi o yuzden alinmasi taraftari degilim. B450m S2H neyse o, ideal bir butce dostu anakart. Her kullaniciya stabil deneyim sagliyor. Kendim kullanmiyorum, yine de bu kadar oneriyorum bi arastirayim sorunlu bir kart mi diye baktigimda yerli-yabanci sorunla karsilasan pek kimseyi bulamadim. Hep olumlu yorumlar var internet genelinde.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Cevabınız ve alakanız için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
  • 2guyS kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Baska yorumlara onerilere de bakin tabii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.