Şimdi Ara

nfc çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 7 plus var. Bankalara online hesap acabilmek icin nfc istiyorlar. yeni çipli kartımı telefonun arkasına koyuyorum. tanımıyor arkadaslar. 7 plusta yokmu nfc..yada bi ayarı mı var

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone NFC Çalışmıyor: Sorunun Giderilmesi

NFC, iPhone'larda kablosuz ödemeler, veri aktarımı ve diğer temassız işlemler için kullanılan kullanışlı bir özelliktir. Ancak bazen NFC özelliği düzgün çalışmayabilir.

iPhone NFC Çalışmadığında Yapılacaklar

• NFC'nin etkinleştirildiğinden emin olun: Ayarlar > Genel > NFC'ye giderek NFC'nin açık olduğundan emin olun.
    • Uygunsuz kasa veya ekran koruyucuyu çıkarın: Kalın kasalar veya metal ekran koruyucular NFC sinyallerini engelleyebilir.
    • iPhone'unuzu yeniden başlatın: Bu, küçük yazılım sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Son iOS sürümüne güncelleyin: Apple, NFC ile ilgili sorunları gideren yazılım güncellemeleri yayınlayabilir.
    • SIM kartınızı yeniden takın: Bazı kullanıcılar SIM kartlarını yeniden takmanın NFC'yi düzelttiğini bildirmiştir.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

• Bu modellerde NFC anteni, kamera modülünün yanında yer alır. Anten hasar görmüşse NFC çalışmayabilir.
    • iPhone'u düşürdüyseniz veya darbeye maruz bıraktıysanız, antenin hasar görme riski vardır.

iPhone 8 Plus ve Sonrası

• Bu modellerde NFC anteni, arka kapakta kablosuz şarj bobininin altındadır.
    • Arka kapağın hasar görmesi NFC'yi etkileyebilir.

Diğer Öneriler

• Apple Destek ile iletişime geçin: Sorun devam ederse Apple Destek ile iletişime geçin.
    • Cihazınızı onartın: NFC anteni hasar görmüşse, cihazınızı onarmak için Apple Store'a veya yetkili bir servis sağlayıcısına götürmeniz gerekebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sevemem1985 S kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında iPhone 7, NFC destekliyor ancak NFC Reading için bir uygulama gibi şeyler gerekiyordu tam hatırlamıyorum ama biraz araştırıp yazarım.

nfc çalışmıyor

Hocam iPhone'unuz bunu malesef kendi kendine okuyamayacak bunun için üçüncü parti bir uygulamaya ihtiyacınız olacak ve bunlar nasıl çalışıyor tam bilmiyorum. Yani banka uygulamasına nasıl okutucaksınız hiçbir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 2 Haziran 2021; 21:36:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben bugün yenilenen kartımın ulaşmaması sonucu müşteri hizmetlerini aradım. iPhone ile olmayacağını bilmediğim için önce boşa çabaladım. Sonra android telefonda da 10 defa kimliğin arka tarafını okurturken sorun çıktı. Tripot mu gerekiyor bilemedim.

• internet hesabınızı nfc tanımlıyorsunuz cep telefonunuz kart gıbı oluyor.. kartı telefona tanımlama yok...

cep telefonu kart gıbı kullanmak ıcında onlıne bankacılık acık olacak ve ınternet baglantısı olacak...garantıde boyle idi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözüldü[SORU] NFC Smart Tag
    12 yıl önce açıldı
    Mikrofon Çalışmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.