Şimdi Ara

Nezle oldum salya sümük dolaşıyorum İşe yarayan bi önerisi olan varsa yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dediğim gibi nezle oldum salya sümük dolaşıyorum.Burnum akıyor,gözüm yaşarıyor ama halsizlik yok.İşe yarayan bir önerisi olan varsa söylesin.Doktora gittim.

Dalga geçmezseniz sevinirim ama yinede keyfinize kalmış.

•  Nezle oldum salya sümük dolaşıyorum İşe yarayan bi önerisi olan varsa yardım!

Corsal fiyatı 3 tl . Gayet iyi bir ilaç ben memnunum ama sen doktorun verdiği ilacı iç tabi ki.
    Geçmiş olsun

Endikasyonları:
    Corsal kapsül gripal enfeksiyonlar, nezle ve soğuk algınlığının profilaksisi ve semptomatik tedavisinde endikedir.

Kullanım şekli ve dozu:
    3-4x1 kapsül/gün dozda yemeklerden sonra kullanılır.Günde 4 kapsülden fazla kullanılmaz.

• Corsal verdi içiyorum.Ama hiç yktan biraz hafifletmesini bekliyordum o da olmadı.

Bir üye şöyle birşey paylaşmıştı işe yararmı bilmiyorum

"nezle veya grip olan kişi evela elini ve yüzünü yıkar ağazını burnunu yıkar abdestteki gibi ağazından ve burnundan su çkarır mazmaza ve istinşak yapar
    sonra kurulanır ve bir bardak sirke alır eline
    evela ağazını onunla bütün ağazını kapsayacak şekilde çalkalar ve suyu atar
    sonra bir kere daha bardaktan bir miktar alarak bu sefer boğazına gargara yapar
    sonra bu sirkeyide ağazından atar yutmaz
    sonra burnuna abdestteki gibi sirkeyi alıp alıp çıkarır 3 kere
    sonra yarım çay bardağı sirke içer
    sonrada elini ağazını burnunu iyice yıkar kurular
    işte bi iznillah hastalığı geçmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Play Hard -- 7 Ekim 2010; 16:22:33 >
  • Dinleneceksin bide sabredeceksin maalesef başka türlü geçmiyor bu gribal hastalıklar.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

Corsal verdi içiyorum.Ama hiç yktan biraz hafifletmesini bekliyordum o da olmadı.

Bir üye şöyle birşey paylaşmıştı işe yararmı bilmiyorum

"nezle veya grip olan kişi evela elini ve yüzünü yıkar ağazını burnunu yıkar abdestteki gibi ağazından ve burnundan su çkarır mazmaza ve istinşak yapar
    sonra kurulanır ve bir bardak sirke alır eline
    evela ağazını onunla bütün ağazını kapsayacak şekilde çalkalar ve suyu atar
    sonra bir kere daha bardaktan bir miktar alarak bu sefer boğazına gargara yapar
    sonra bu sirkeyide ağazından atar yutmaz
    sonra burnuna abdestteki gibi sirkeyi alıp alıp çıkarır 3 kere
    sonra yarım çay bardağı sirke içer
    sonrada elini ağazını burnunu iyice yıkar kurular
    işte bi iznillah hastalığı geçmiştir

sirkeli su faranjit hastalığında baya etkili bana doktor önermişti. boğazında bir problem varsa çok faydası oluyor.

• Burnu açmak için süper bir sprey

5 günden fazla kullanmamalısınız yalnız

Bende grip oldum theraflu forte içiyorum birde bu spreyi yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Burnu açmak için süper bir sprey

5 günden fazla kullanmamalısınız yalnız

Bende grip oldum theraflu forte içiyorum birde bu spreyi yapıyorum

aynı spreyden varda benim burnumun kapanmsı daha iyi musluk gibi akıp duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen bende ole ya
  • konuyu hortlatayım...

soguk algınlıgının en çekilmez tarafı ılk 1 ve 2 gün su gibi akan sıvı bunun için iki yöntem var;

taylol iç bende akıntıyı durduruyor sizde de işe yarayabilir.
    bugu septil al eczaneden sıcak suya bir kapak ekle kafanın üstüne yazma bez tarzı bıseyle cadır yap o buharı ıcıne cek 2-3 saat rahat nefes alırsın burnunda birşey kalmaz.

sıcak banyo yap yat asagı dinlen. dinlenmeden tam geçmiyor meret. birde yemek için madanı bekleme meyveni sebzenı ye hastayım diye koyverme :DDD

Nezle oldum salya sümük dolaşıyorum İşe yarayan bi önerisi olan varsa yardım! Nezle oldum salya sümük dolaşıyorum İşe yarayan bi önerisi olan varsa yardım!

• Threaflu süperdir. Teraflu diye okunuyor yanlış yazmış olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.