Şimdi Ara

Neymiş Sneijder 6 ay oynamamış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düne kadar sneijder kalitesinde bir adam çıkıp maç almalı diyordum yok 6 ay oynamamış, seneye görün siz diyenlere ne oldu? Adam çıktı 90 dakika takır takır oynadı topunu. Kaçırdığı golden sonra atacağı o kadar içime doğmuştu ki anında cevap verdi çok klas bir goldü. Bundan sonra 90 dakika sahada görmeliyiz. Hamit'i ne kadar sevsek de oyunu durdurduğu bir gerçek. Artık ligde şampiyon olma zamanı.

• Tam sinirlendim snijdere sovuyordum gol atti :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta hiç bir zaman olmuşa çare aramadım , ihtimallere kucak açmadım. Yok Sneijder karşı karşıya kaçırmış , Drogba 1 adım geride olsaymış , penaltı çalınsaymış bunlara takılmadım. Bunlar olayın diğer yüzleri. Bugün takımımla bir kez daha gurur duydum. 3-0 yenilseydik yine duyardım. Çünkü taraftarlık skor taraftarlığıyla olmaz. Velhasıl 3 golümüzde jeneriklik. Bu turnuva gol atsın bizi kurtarsın diye alınan adamlar gollerini hemde muhteşem şekilde attılar asistlerini yaptılar ama yetmedi genelde zaten yetmez de. Bu gece mutlu uyuyacağız. Şimdi onlar düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Düne kadar sneijder kalitesinde bir adam çıkıp maç almalı diyordum yok 6 ay oynamamış, seneye görün siz diyenlere ne oldu? Adam çıktı 90 dakika takır takır oynadı topunu. Kaçırdığı golden sonra atacağı o kadar içime doğmuştu ki anında cevap verdi çok klas bir goldü. Bundan sonra 90 dakika sahada görmeliyiz. Hamit'i ne kadar sevsek de oyunu durdurduğu bir gerçek. Artık ligde şampiyon olma zamanı.

şınayder gibi adam böyle maçlarda saha da olmalı zaten ilk maçta fatih hoca o hatayı yaparak 2. yarıda maçı reale bıraktı hakemde destek verdi...
  • 1 maç iyi oynadi diye adami göklere çikardiniz. Aferim size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

1 maç iyi oynadi diye adami göklere çikardiniz. Aferim size.

/>
  • quote:

1 maç kötü oynadı diye yerin dibine sokmayı biliyordunuz ama ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

Tam sinirlendim snijdere sovuyordum gol atti :)))

ben hala sövüyom o atamadiği için adamın malaklığı tuttu orda.amrabat kanada geçince iyi oynamaya başladı oda amrabatı 2 kişi anca tutar şınaydır mutlaka ortada oynamalı kanatta daha hızlısı olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Hayatta hiç bir zaman olmuşa çare aramadım , ihtimallere kucak açmadım. Yok Sneijder karşı karşıya kaçırmış , Drogba 1 adım geride olsaymış , penaltı çalınsaymış bunlara takılmadım. Bunlar olayın diğer yüzleri. Bugün takımımla bir kez daha gurur duydum. 3-0 yenilseydik yine duyardım. Çünkü taraftarlık skor taraftarlığıyla olmaz. Velhasıl 3 golümüzde jeneriklik. Bu turnuva gol atsın bizi kurtarsın diye alınan adamlar gollerini hemde muhteşem şekilde attılar asistlerini yaptılar ama yetmedi genelde zaten yetmez de. Bu gece mutlu uyuyacağız. Şimdi onlar düşünsün.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solert

quote:

Nerden biliyorsun öyle yaptigimi. +fenerbahçeliyim nokta.

• 10 maçta bi maç oynadi drogba her maç oynuyor .

hakkı nı verelim bu maç hırslıydı şınaydır inşallah en az 2 maçın birinde böle hırslı olur .
  • Hamit hakkında söylediğine şiddetle katılıyorum. Her maçta yanımdaki arkadaşlarla " Hamit atağı durduruyor " demekten bıktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

Hamit hakkında söylediğine şiddetle katılıyorum. Her maçta yanımdaki arkadaşlarla " Hamit atağı durduruyor " demekten bıktık.

terimin hamit ısrarı ne anlamadım zaten. kırk yılda bir vuracakta gol olacak. oynat arkda sabriyi önce eboue yi aksın o kanat.....
  • Gol atmamış olsaydı burada herkes sövüyordu şu an... Geçen hafta 1 kafa golü atıp , diğeride çarpıp giren Drogba'yı yüzyılın forveti yapanlardan beklenen harekette budur .
  • Hamit oyunu falan durdurmuyor. Hamit topu sürerken kalçasını çıkarmıyor, fantastik hareketler yapmıyor diye bu kadar düz gözüküyor olabilir ama takım oyununa en çok katkısı olan oyuncudur. Barnebau'daki maçın ilk yarısında Hamit'in orta alan becerileri olmasaydı ilk 30 dakikada 5'lik olurduk. Lütfen Hamit'e hakkını verelim.

Sneijder ise bugün klasını gösterdi, fark yaratan oyuncu olduğunu belli etti. Sol ayağıyla topu yumuşatıp 1+1'le adam geçişi, müthiş plasesi takdire şayandı. Golün haricinde takımın hücum liderliğini de iyi üstlendi.
  • Drogba ve Sneijder kendilerine laf atanlara cevap verdi bugun
  • adam burak'ın hazırlayıcısı, şu an 5 asisti var.defansı üstüne çekmesi yeter ve her maç gayet iyi iş çıkarıyor.. @emrefb..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solert

quote:

KAFA ŞUTU

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Gol atmamış olsaydı burada herkes sövüyordu şu an... Geçen hafta 1 kafa golü atıp , diğeride çarpıp giren Drogba'yı yüzyılın forveti yapanlardan beklenen harekette budur .

Ne yapmamızı bekliyorsun dostum?
    Gol atmasaydı sövemişiz. Eee Attı?
  • 4-2-3-1, Hamitsiz, Sneijder'in zırt pırt çıkarılmadığı bir taktikle GS, Şampiyonlar Ligi'ni bile alır. Öylesine iyi oynadılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.