Şimdi Ara

Neymiş Efendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neymiş efendim bronzdaysan zaten orayı hakediyosundur , Zaten iyi olsan çıkardın , Sorunu önce kendinde ara falan filan gibi sözlere hep dedim bronze ligi %70 şans diye ama görmeyen bilemez tabi..

Şu son 10 oyunum birazda bunları kanıtlar nitelikte şansım yaver gitti feedleyen akf kalan pek olmadı böyle bi seri oluştu .. Çok mu proyum ? Hayır.

http://www.lolking.net/summoner/tr/2853063#matches

Not: Buraya kendimi övmek için vermedim profili birazda benim dediklerimi kanıtlar nitelikte bi seri olduğu için paylaşayım dedim
    Hala Bronzum :D

• İyiysen çıkarsın. Senle bronze liginde olan oyuncular nasıl çıkıyor ? Lamı cimi yok.
  • Görmeyen derken ciddi söyleyenlerin çoğu ordan tek başına çıkanlar .bende 30 olduğumda gibi girdim nordic east te 200 win im falan vardı bronze 2 den başladım bir süre orda kaldıktan sonra ranked a ara verdim öğrendiğimi düşündüğümde yaklaşık 350 normal win im vardı tekrar girdim silver 1 e kadar çıktım sonra bi ara daha ve şu an gold 1 deyim dönüp arkaya baktığımda ne kadar şey öğrendiğimi görüyorum.Lol öyle bir oyun ki her zaman kendi suçunuzu başka birilerine yükleyebiliyorsunuz o yüzden herkes kendini çok iyi oynuyor görüyor neyse ilerde anlarsın dediklerimi
    edit:westteyim tr de bronze dan çıkmak çok daha basit çok bariz hatalar yapıyorlar fazlasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 13 Ocak 2014; 19:20:39 >
  • ok
  • Ben kendimin çok iyi oynadığımı idda etmiyorum %70 şans olduğunu düşünüyorum .. Akf sana gelirse lose karşıya giderse winn bu kadar basit .. ben bunları daha önce de söylüyordum ama sen kötüsün ondan diolardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangsters Paradise

ok

Bloclayacak adam lazımdı saol gardaş.
  • 4 güne Silver 3 falan olurum. (Bronze V'ten)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    olm
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

4 güne Silver 3 falan olurum. (Bronze V'ten)

galibiyet başı 5 puandan kaç oyun kazanman gerektiğini hesapla kaybetmeden bana gelen lp 5 oyun başı :)
  • her bronzun klasik bahaneleri yok şanslıysan çııklarsın, build dizmeyi bilmiyorlar,mid dedim mid aldılar, yok efendim her oyun afk troll geliyor(karşıya afk gelincede gg easy yazmasını bilirler kendilerine gelincede salya sümük aglarlar ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

her bronzun klasik bahaneleri yok şanslıysan çııklarsın, build dizmeyi bilmiyorlar,mid dedim mid aldılar, yok efendim her oyun afk troll geliyor(karşıya afk gelincede gg easy yazmasını bilirler kendilerine gelincede salya sümük aglarlar ama)

Ben kazanırken de aynı şeyleri söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikorku10

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

4 güne Silver 3 falan olurum. (Bronze V'ten)

galibiyet başı 5 puandan kaç oyun kazanman gerektiğini hesapla kaybetmeden bana gelen lp 5 oyun başı :)

25 winstreak yaptım, acayip basitler. Gelen lp önemli değil. Sonradan artıyor.
  • arkadaşım ben muşamba 5 den kasmaya başladım şu anda kalas 2 serideyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiysen çıkarsın. Bronze un derinliklerindeydim uzun süre normal oyun oynadım sonra 1 hafta içinde taşıya taşıya çıktım (duo girdim)
  • çok hesap çıkardım brozndan golda plata veya silverdan gold,plata.iyi oynayan herkes çıkabilir
  • mavikorku10 M kullanıcısına yanıt
    oyunda ciddi anlamda matchmaking hatası var düzeltmeye calısıyorlar ama olmuyor :) ben altın 3 teyım bi maç kaybedip bi maç kazanıyorum yerimde sayıyorum feederlardan ve lane kavgalarından dolayı.riot blizzard gibi olmalı bi oyuncu digerlerini olumsuz etkileceyek şeyler yapıyorsa banlamalı direk.yada kişiye özel puan getirsinler sen iyi oynuyorsun ama kaybediyorsun takımdan dolayı cunku bu bir takım oyunu.direk 25 puan düşürmek yerine 2 puan düşürsün. ne biliyim benzeri bi cok şeyin düzeltilmesi lazım lig sisteminde :)
  • Bak işte bunlar hep nabşit bahanesi.
  • mavikorku10 M kullanıcısına yanıt
    ama sana 5 lp gelmesinin bir nedeni var. Eğer elon normal seviyeye gelirse sanada normal lp gelmeye başlar. Muhtemelen senin mmr puanın ligindeki diğer kişilerden düşük olduğu için az puan geliyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.